Διάβαζε έγκυρες πήγες - Πάτρα:  Ξαφνικός  θάνατος   «εσβησε» μέσα στο αυτοκίνητό της

Οι ίδιες έγκυρες πήγες που ελεγαν και συνεχιζουν να τους λένε ψέματα εμφανιζονταί ότι δήθεν ειναι πονόψυχες τωρα:

Σοκ και δάκρυα έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο ξαφνικός χαμός μιας 43χρονης μητέρας που άφησε πίσω της δύο παιδιά.

Το χαμόγελο της Ανθής Θούα έσβησε ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης, με τις αρχές να την εντοπίζουν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην οδό Κανελλοπούλου.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι την 43χρονη μητέρα εντόπισε νεκρή μέσα στο όχημά της ένας περαστικός και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Φέρεται ότι η άτυχη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε και σταμάτησε προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, όμως δεν πρόλαβε.

Η τραγική είδηση βύθισε το πένθος την οικογένεια και τους φίλους της που την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανθή αφήνει πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

---

Μονο απο τις φωτο της καταλαβαινεις οτι διαβαζε έγκυρες πηγες και θα ετρεξε να κάνει το μπολι και οι μισανθρωποι σε αυτες τις έγκυρες πήγες τους που το έβαλαν αυτο δεν θα μπορουν να κοιμηθουν τώρα απο την στεναχώρια τους γνωριζοντας πως οι ιδιες ελεγαν στο ποπολο να κανει τα μπολια των μισανθρωπων , η υποκρισία τους παραπέμπει σε αυτο που οι μαζες απο θρησκειες ξερουν ως σατανά δηλαδη δεν υπηρετουν το κακο και τους μισανθρωπους ελληνοφωνους, αλλα οι ιδιοι ειναι το κακο το ιδίο που εμφανιζονται ως αγγελοι και ολως τυχαιος ολες οι εγκυρες πηγες τους ειναι γεματες με σημιτοφατσες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications