Άρχισαν τα ψέματα πάλι  με δήθεν θανάτους   από Covid την τελευταία εβδομάδα

Μέρικες έγκυρες και πολυ σόβαρες πήγες τους που αναπαραγουν τους ομοιους τους μισανθρωπους του ΕΟΔΥ του τυπου δεν τα λεμε εμεις ο ΕΟΔΥ τα λέει ενω μαζι πανε σε μασονικες τελετες και προσκυνουν τον μπαφομετ : athensvoice.gr , news247.gr , Politic.gr , naftemporiki.gr , newsbreak.gr που ορδές τις διαβαζουν και περιμενουν να πανε στο παραδεισο:

Tην εβδομαδιαία Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης Αναπνευστικών Λοιμώξεων έδωσε στην δημοσιότητα την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ. Κατά το διάστημα 9 Οκτωβρίου – 15 Οκτωβρίου καταγράφηκαν 51 θάνατοι από κορονοϊό, 51 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ τα συνολικά κρούσματα της υποπαραλλαγής Pirola (BA.2.86) ανέρχονται σε 49.

Ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αύξηση 26% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών.

Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό των νέων διασωληνώσεων, καθώς αυτός παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αύξηση σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications