Και σεισμός στους έκφυλους  της Λαμίας που υποδέχονται τα ορκ των μισάνθρωπων

Και το ειχαμε πει πως μυαλο δεν βαζουν μετα την θεομηνια και υποδεχδονται τα αναρχο-ορκ των μισανθρωπων που ειναι και σατανιστες ...Εγκυρες πήγες τους: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε Λαμία και Φθιώτιδα

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 11:13’ το πρωί της Κυριακής με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Υπάτης.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε επίκεντρο 12 χιλιόμετρα ανατολικά της Σπερχειάδας ή 15 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας με βάθος περίπου 5 χλμ. (Η αναθεωρημένη λύση έδωσε 3,9 Ρίχτερ με ελάχιστη διαφορά ως προς το επίκεντρο, περίπου στην περιοχή της Λαδικούς).

Δώστε προσοχή τωρα εδω : το άνωθεν κείμενο υπάρχει σε δεκάδες ιουδαϊκές σελίδες που ο όχλος ονομάζει ελληνικές και έγκυρες πήγες ,και ειναι σίγουρο πως ούτε ένας δεν θα πει για μισό λεπτό εδώ λένε με βάθος περίπου 5 χλμ , δηλαδή οι τεκτονικές πλάκες όπως λέει το αφήγημα ότι προκαλούν τους σεισμούς ειναι μονο στα 5 χλμ? δηλαδη οποιος τρυπησει στα 5 χλμ θα βγαλει λαβα και οχι νερο η πετρελαιο? σιγά μην αναρωτηθεί κάνεις πως αυτα που τους λενε έρχονται σε αντίθεση με τα μασονικά παραμυθία σε πληθώρα θεμάτων, εδώ τους λες αλλα πολύ πιο σοβαρά για τους ελληνόφωνους και γιατι λενε για ρατσιστες ,γιατι γεμισε ο τοπος παιδερατσες κτλ και ειναι σαν τους λες οτι ειναι άπλα χοντροί δεν καταλαβαινουν καν τι επιπτώσεις έχουν ολα αυτα που λες ενω ειναι μπροστα τους ... Τι να κατσεις να πεις μετα σε αυτους τους νεοέλληνες για μεταφυσικα θεματα ? για αυτους οτι δεν τους λενε οι μισανθρωποι ειναι χαζομαρες fake news και θεωριες συνομωσιας, πες τους για το μασονικο ποδοσφαιρο πιο πολυ θα τους ενδιαφερει! οπως λεει και ο αλλος ετσι και τους πουν οι ελληνοφωνοι τρεχτε να σωθειτε καντε ενεσεις με υδροκυάνιο ή ακομα καλυτερα δεστε μια πετρα και πεστε στην θαλασσα ορδες θα το κανουν επειδη το ειπαν οι εγκυρες πηγες και η τηλεοραση .

Τουρκοκρατία νούμερο 2 στο Ελλαδισταν που ο μέσος Νεοέλληνας με 15 πτυχία ειναι ίδιου επίπεδου με ζουλου και δεν ειναι απλα οτι ειναι πνευματικα κατωτερος αλλα ειναι και μοχθηρα αγριμια, οπως στην Τουρκοκρατία που ηταν επι 400 ετη γιδοβοσκοί και τωρα καυχιούνται για αρχαίους που οι "κακοί" Γερμανοί τους ανακάλυψαν και τους εκαναν γνωστούς, πχ οταν οι τουρκο-νεοέλληνες ελεγαν για μυθους και χαζομαρες ο Σλήμαν απλα ανακαλυψε τους δηθεν μυθους και δηθεν χαζομαρες , εδώ οι χωριάτες Νεοέλληνες εκτός οτι ηταν σαν γύφτοι οι περισσότεροι οπως φαίνεται σε παλαιές φώτο δεν ηξεραν την τυφλα τους και οχι απλα ουδεμιά σχέση ειχαν με αρχαίους αλλα δεν εψαχναν για τιποτα τους εμπόδισαν και οτι ειχε σχεση με αρχαιους και τα εσπαγαν να κανουν πεζοδρομια, και τωρα τους πηρε ο πονος για τα μαρμαρα και το παιζουν και απογονοι των αρχαιων και την ιδια ωρα διαβαζουν Lifo πρωτο θεμα και λοιπες σελιδες του κακου επειδη ειναι αγαθοι δικαιοι και εχουν λογικη οχι γιατι και οι ιδιοι ειναι μοχθηροι σαν τους ελληνοφωνους , και απο το 2010 ξανα άρχισε η πνευματικός κατήγορος των νεοελλήνων , και επειδή ειναι έκφυλοι και υποστηρίζουν τους μισάνθρωπους παντού και τα κτηνώδες μαυριδερα τουρκομογγολικα άναρχο-ορκ τους, γεννούν μοχθηρά αγρίμια και οι ίδιοι , γέμισε ο τόπος απο αγρίμια που δήθεν ειναι μορφωμένα και πολιτισμένα και σφαζονται στα μασονικα σχολεια , για ομαδες κτλ, επισης βγαινουν και ορδες βδελυρές ράτσες που εκφυλιζουν τα πάντα και τους πατανε και like, αντε τωρα να καταλαβουν αυτοι που τους λενε πως οι σεισμοι ειναι δηθεν απο τεκτονικες πλακες αλλα γινονται στα 5 χλμ σε βαθος, αλλα θεματα πιο ουσιαστικα και που ειναι μπροστα τους και ειναι η αιτια του κακου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications