Βολιώτες αγκαλιά με άναρχο-κομμουνιστες   με το κακό όπως  λέγαμε   σε Μπέο… Φύγε από δω ρε -

Ενα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στον Βόλο, όταν ο δήμαρχος της πλημμυρισμένης πόλης “έπεσε” πάνω σε μέλη της εγληματικής συμμοριας της ΚΝΕ που ηταν αγκάλια με εθελοντές που καθάριζαν τους δρόμους .

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και σύμφωνα με βίντεο που έχει καταγράψει το επεισόδιο, ακούστηκαν ειρωνείες από την πλευρά το δημάρχου ενώ ακούστηκαν ύβρεις και από τις δύο πλευρές.

«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» τον ρώτησε ένας εκκολαπτόμενος συμμορητής, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Καλα ειπε στους έκφυλους που εινα αγκαλια με τους αναρχο-συμμορητές και περιμενουν τωρα να τους σωσει ο Μπέος οπως και ο καθε Μπεος ενω αυτους κτυπησε η θεομηνία ακριβώς επειδή ειναι ενα με το κακο και φανερά , οπως λεγαμε εδώ (O Δίας δεν βρήκε ξανα ούτε έναν δίκαιο στην Θεσσαλία και την πλημμύρισε) και εδώ (Οι θεοί ξανα κτύπησαν τους έκφυλους μετα την θεομηνία με τις πλημμύρες - Συνεχίστε να πατάτε like στο κακό) για να μην μας λενε και ανθελληνες οι ηλιθιοι που ειναι αγκαλια με την συμμορια του κακου όπως ηταν και το 40 που μετα εσφάζαν και τους ιδιους τους χωριατες δηλαδη οι δικαιοι δεν έχουν μονο να αντιμετωπίσουν το κακό αλλα και τους εκφυλους υπηρέτες του κακού που ειναι πολυ περισσοτεροι ... για αυτο πρέπει να γίνει εκκαθάριση του πλανήτη απο αυτούς τους έκφυλους πρώτα που το παιζουν και πονοψυχοι και πως εσυ ειναι ο κακος και φασιστας που λες οτι ειναι υπηρετες του κακου, απο αυτους βγαινουν μεχρι και οι σατανιστες δεν πεφτουν απο τον ουρανο ξαφνικα , το κακο γεννα κακο, και με εναν δικαιο αναμεσα σε 1000 δεν γινεται τιποτα γιαυτο οι θεοι κατέστρεψαν τους έκφυλους και ερχεται η ωρα που θα ξανα το ιδίο οταν με τους εκφυλισμους δεν θα γεννηθει ουτε ενας δικαιος .

Τα ιδια κανουν και στο ιντερνετ πολλοι νεοέλληνες απο το 2014 τους βλέπουμε να ειναι ενα και το αυτο με τους συμμορητες, που καθοδιγουνται απο τους δυναστες τους και απο αυτο που ξέρουν ως σάτανα και μετα το παιζουν πατριωτες με ελληνικες σημαιες και απογονοι του Πλατωνα τετοια ειναι η επαρση τους, οταν δεν εχουν ιχνος δικαιου και ειναι αγκαλια με δαιμονες, αλλα το παιζουν αγιοι και πανε στις εκκλησιες να τους σωσει ο καλος χριστιανικος θεουλης οταν ολοι αλλοι θεοι δεν συγχωρούν τους έκφυλους, αλλα τους αφανίζουν μαζι και τα πνευματα τους, μαλιστα υπαρχει και περιγραφη σε ενα βιβλιο του Πλατωνα για το πως εξοντώνονται τα έκφυλα πνεύματα και ερχεται ο αληθινος θανατος τους και δεν μπορουν να ξανα γεννηθουν στον υλικο κοσμο.

Μάλιστα αυτη η συμμορια του κακου γράφει σε έγκυρες πήγες τους:

«Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα συνεχίσουν να προσφέρουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε όσους τη χρειάζονται συμβάλλοντας στην οργάνωση του αγώνα και των διεκδικήσεών τους για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η ζωή τους. Γιατί “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό”» τονίζει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Καλεί τα σωματεία και τους φορείς του λαϊκού κινήματος να συνεχίσουν και να εντείνουν πολύμορφα την αλληλεγγύη στους πληγέντες υπογραμμίζοντας ότι «το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας. Τα παραληρήματα του κ. Μπέου τα αφήνουμε για το σινάφι του!».

Αντί να απολογηθεί που άφησε επί μέρες σε πλήρη εγκατάλειψη ολόκληρες γειτονιές που πνίγηκαν μέσα στο νερό και τη λάσπη, τολμάει να πιάνει στο στόμα του τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίζοντας χυδαία και πουλώντας “νταϊλίκι”. Τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που από την πρώτη στιγμή ρίχτηκαν στη μάχη δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες. Μπλα μπλα μπλα τα γνωστα υπουλα σατανο-κομμουνιστικα, ως τι ειναι εκει αυτη η συμμορια του κάκου που επιβαβαιωνει το ρητό ο σατανάς εμφανίζεται ως άγγελος? αυτοι ειναι κρατικος μηχανισμος των ελληνόφωνων? και ενας δημαρχος φταιει για όλα αυτά και οχι και η δικη τους συμμορια .

Και οι Βολιώτες οχι μονο καταδέχονται "βοηθεια" απο αυτούς τους συμμορίτες αλλα τους υποστηρίζουν κιόλας , αλλα ναι αυτοι δεν ειναι εγκληματική οργάνωση εδώ και 100 έτη , άσχετα τις σφαγές που έχουν κάνει , για αυτο πλημμύρισαν επειδή ειναι έκφυλοι, και θα έχουν επιπτώσεις και μετα τον θάνατο τους επειδή ειναι αγκαλιά με το κακό οπως ειναι όλοι οι Νεοέλληνες αυτου του τυπου σε όλη την Ελλαδα, που δεν εχουν ίχνος δίκαιου και αρετής αλλιως δεν θα ηταν γεματες οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων και αυτων των συμμορητων τους, θα τους βρειτε να λενε για ναζι φασιστες κτλ τα ιδια με τους συμμορητες δηλαδή και να το παιζουν απογονοι των αρχαιων ενω οι απογονοι των αρχαιων επειδη ειναι δικαιοι και εχουν αρετες δεν θα εκαναν ουτε καν παρεα με μοχθηρες φυλες του κακου οχι λενε τα ιδια με αυτες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications