Εξωγήινα σώματα… Παρουσίασαν στο Κογκρέσο του Μεξικού

Ακόμα να ζητήσουν συγνώμη οι αθλιοι συκοφάντες που επι 80 ετή συκοφαντουσαν όλους αυτους που δεν ζουν και δεν σκεφτονται ως προβατα σαν αυτους, πάντως υπάρχει ύποπτη σιωπή απο όλους ομαδικά για τους "εξωγήινους" ανθρωπινής μορφής και όλοι και στο Κογκρέσο στην Αμερική μιλάνε μονο για αυτούς τυπου ερπετά, λες και οι αλλοι τυποι δεν υπάρχουν .

Τα ανθρωποειδή απολιθώματα εξωγήινων τυπου ερπετων γκριζων παρουσίασαν στο Κογκρέσο του Μεξικού

Τα απολιθώματα βρέθηκαν σε ένα ορυχείο στο Περού και χρονολόγηση με άνθρακα, που έγινε από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), έδειξε πως το γενετικό τους υλικό ήταν κατά 70% όμοιο με αυτό του ανθρώπου, χρονολογώντας την ηλικία τους στα 1.000 έτη.

Την παράξενη αυτή ανακάλυψη έκανε ο Jaime Maussan, ο οποίος και ερευνά εξωγήινα φαινόμενα εδώ και δεκαετίες, όμως τα ευρήματά του ως τώρα έχουν πολλές φορές αμφισβητηθεί από την αυμμορια που ξερετε ως επιστημονική κοινότητα.

Ο ίδιος παρουσίασε τα δύο εξωγήινα πτώματα σε μια αίθουσα γεμάτη με Μεξικανούς επιστήμονες και άλλους αξιωματούχους, υποστηρίζοντας ότι «το γεγονός ότι έχουν κατά 30% διαφορετικό DNA από εκείνο του ανθρώπου σημαίνει πως μιλάμε για ένα διαφορετικό είδος ζωής».

Τα εν λόγω ευρήματα είχαν ένα κεφάλι, δύο χέρια και δύο πόδια, με το κάθε χέρι να διαθέτει από τρία δάχτυλα, ενώ είχαν εμφυτεύματα σπανίων μετάλλων (κάδμιο και όσμιο). Σύμφωνα με τον Maussan ο ένας από τους «εξωγήινους» κυοφορούσε ένα αυγό «το οποίο περιείχε έμβρυα».

«Αυτό το είδος δεν αποτελεί μέρος της γήινης εξέλιξης. Τα πλάσματα αυτά δεν βρέθηκαν μέσα στα χαλάσματα κάποιου διαστημοπλοίου, αλλά βαθιά μέσα στα ορυχεία και έπειτα απολιθώθηκαν. Είτε είναι εξωγήινοι είτε όχι, ήταν πλάσματα με νοημοσύνη που έζησαν ανάμεσά μας. Πρόκειται για μια ιστορική ανακάλυψη. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το τεράστιο σύμπαν και πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα», υποστήριξε ο Maussan.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications