Οι θεοί ξανα κτύπησαν τους έκφυλους μετα την  θεομηνία με τις πλημμύρες  -  Συνεχίστε να πατάτε like στο κακό

Μεταφέρουν τρόφιμα και φάρμακα στους επιβάτες.Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου αναμένεται να λήξει – σύμφωνα με τους υπολογισμούς – η απίστευτη ταλαιπωρία των 734 επιβατών που βρίσκονται από νωρίς το πρωί εγκλωβισμένοι στο πλοίο «Fast Ferries Andros», το οποίο στην προσπάθεια του να απεμπλέξει την άγκυρα του με άλλο πλοίο, ακινητοποιήθηκε έξω από το λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα το πλοίο έχει δεθεί από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας ενώ καταδυτικό συνεργείo κάνει προσπάθεια απεμπλοκής της αλυσίδας από την άγκυρα του άλλου πλοίου που τυλίχθηκε στην προπέλα του «Fast Ferries Andros» προκαλώντας την ακινητοποίησή του.

Έμπλεξαν οι άγκυρες τριών επιβατηγών πλοίων
Το πρωί του Σαββάτου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά τη διαδικασία απόπλου έμπλεξαν οι άγκυρες τριών επιβατηγών πλοίων.

Το Superferry, για να απεμπλακεί άφησε την αριστερή άγκυρα και την καδένα του και εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του με 551 επιβάτες για ‘Ανδρο, Τήνο, Μύκονο.
Στη συνέχεια επιχειρήθηκε η απεμπλοκή των άλλων δύο πλοίων με αποτέλεσμα η αριστερή αλυσίδα της άγκυρας του Αικατερίνη Π να τυλιχτεί στην προπέλα του Fast Ferries Andros.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεμπλοκής έγινε επακούμβηση των δύο πλοίων χωρίς να αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.
Το Αικατερίνη Π αφού απώλεσε τη μία άγκυρα για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί απέπλευσε κανονικά για το λιμάνι του Λαυρίου αποβιβάζοντας τους 391 επιβάτες, 41 οχήματα 3 φορτηγά,2 λεωφορεία και 3 δίκυκλα.Το πλοίο θα επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, για διαπίστωση τυχόν βλάβης, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Αλλος ένας έχει καταλάβει ότι οι θεοι έχουν εξοργιστει με τους νεοελληνες και την έκφυλη συμπεριφορά τους ακόμα και στο ιντερνετ (δεν ημεθαν οι μονοί) , ποιος ειναι αυτος? βρειτε το μονοι σας οσοι δεν ζουν σαν ζώα , και δεν γίνεται ορδες να πατούν like σε δεκάδες σελίδες αυτού που ξερουν ως σατανά και μετα το παίζουν άγιοι,ποιους κοροϊδεύουν ? τον εαυτό τους ή τους θεούς? για να μην πούμε πως εδω και 5 έτη επιθέσεις μας έκαναν ακομα και οι ιδιοι οι Νεοέλληνες που το παίζουν πατριώτες και οχι μονο οι ελληνόφωνοι , για παράδειγμα τους έλεγες αληθινή και δίκαιη ιστορια και εκαναν επίθεση με ύβρεις και μασονικές ταμπέλες του κακού του τύπου ναζι φασίστες και τα σχετικά ακομα και οι ιδιοι έκφυλοι που το παίζουν πατριώτες στο ίντερνετ και φωστήρες ενω εχουν ιδια σατανικη συμπεριφορα με τους τα αναρχο-μιασματα που τα καθοδηγεί το κακό και χωρις ιχνος δικαιου.

Και λες ειναι δυνατον αυτα τα αποβρασματα και ελληνοφωνα αγριμια να θεωρουνται απο ορδες νεοελληνες πατριωτες φωστηρες και απογονοι του ευγενους γενους? ειναι! άφου παντου τετοιους υποστηριζουν οι μαζες για αυτο ολες οι εγκυρες πηγες των φυλων του κακου ειναι στην πρωτη θεσή, δεν υπαρχει περιπτωση να σε υποστηριζουν οι μαζες οταν τους λες την αληθεια και το δικαιο και δεν εισαι υπουλος μοχθηρος να τους λες αυτα που θελουν να ακουσουν και να βαζεις και ελληνικες σημαιες για να το παιζεις απογονος των αρχαιων .

Ετσι λοιπον μετα το "Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν έρθει η επανεκκίνηση του Πλανήτη όταν πλημμυρίζουν με βροχές" , δεν βρήκαν κάνεναν δίκαιο οι θέοι έκει, αλλα υπηρέτες του κακού και απαθείς.

Οι θεοι προφανως δεν καταφεραν να βουλιαξουν τα πλοιο με τους εκφυλους ή υπηρχε εστω και ενας δικαιος σε αυτο, και οσοι πουν μα δεν ηταν ολοι κακοι σε αυτο το πλοιο , ναι αλλα ειναι συνερχοι του κακου και των εκφυλων , και στο Διστομο δεν ηταν ολοι σατανο-κομμουνιστες που σε εσφαζαν σαν αρνι και το απολαμβαναν να σε βασανιζουν τυπου ιερα εξετασης αλλα οι χωριατες καλυπταν αυτα τα κτηνη , οπως και σημερα οι ιδιοι αποδεχονται αυτα που λενε οι σατανο-συμμορητες ως δεδομενα και φτανουν στο σημειο να τους υποστηριζουν κιολας γιατι δεν εχουν ιχνος αρετης και δικαιου ακομα και νεοελληνες με ελληνικες σημαιες. Ετσι γινεται οταν δεν υπαρχει κανενας δικαιος απο την αρχαιότητα την πληρώνουν οχι μονο οι συνεργοί του κακο αλλα και οι έκφυλοι απαθείς και μονο οι δίκαιοι βλεπε Δευκαλίωνας - Πύρρα την γλυτώνουν για να συνεχίσουν το δίκαιο γένος κανενας θεος δεν λυπηθηκε τους εκφυλους που ειχαν γινει ενα με κακο και τις φυλες του οπως εχουν γινει και σημερα, και αυτο έκλεψαν και το εβαλαν και στην χριστιανικά θρησκεία ...Αναμενουμε και αλλη θεομηνία μεχρι το τελος του χρονου σε μερη που δεν υπαρχει ουτε ένας δικαιος, οσό οι εγκυρες πηγες του κακου ειναι στην πρωτη θεσή, πέραν του γεγονότος οτι πολλοι πανε αδιάβαστοι απο τα μπόλια του κακού ακριβώς επειδή διάβαζαν έγκυρες πήγες του,και τωρα απολογούνται στους κριτές .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications