Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν έρθει η  επανεκκίνηση του Πλανήτη  όταν πλημμυρίζουν  με βροχές

Πολλές περιοχές έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Το μεγαλύτερο μέρος των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας έχει κατακλυστεί από τα νερά χειμάρρων και παραποτάμων του Πηνειού.

Η πλημμυρισμένη έκταση υπολογίζεται σε 183.920 στρέμματα μέχρι στιγμής.Τους έντεκα έφτασαν (επίσημα) οι νεκροί

Πριν από λίγη ώρα, στην επίσημη ενημέρωσή του, ο μπασκετμπολίστας που τωρα παριστανει τον υπουργό Κλιματικής χαζομαρας και Πολιτικής μη Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε πως οι επίσημα καταγεγραμμένοι νεκροί από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Θεσσαλία είναι δέκα, ενώ πρόσθεσε πως οι αγνοούμενοι στην ευρύτερη περιοχή είναι τέσσερις.Μάλιστα, αναφερόμενος στα όσα έχουν ακουστεί για σκόπιμη καταστροφή φράγματος στην Καρδίτσα, έκανε λόγο για fake news σαν αναρχο-troll και δειχνει απο ποιους παιρνει εντολές.

Κάτοικος του Μαραθέα Καρδίτσας, μιλώντας την εκπομπή Live News, έκανε λόγο για επιπλέοντα πτώματα στον δρόμο. «Eδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στο σπίτι του είναι εγκλωβισμένα 50 άτομα.

Μαλλον ο Ποσειδώνας κατεβηκε οχι με ιπταμενο δισκο αλλα οπως οι UltraTerrestrials δηλαδή οι άριοι θεοί που εμφανίζονται και εξαφανιζονται κατα βούληση στην Μαγνησία ενδεικτικά και δεν βρήκε ουτε έναν δίκαιο και εστειλε βροχή,παράδοξος κανένας θεός δεν συγχωρεί τους έκφυλους και τους μη δικαιους (ασχετα τι λεει η νεα αιρεση των δωδεκαθεϊστων made in sion ), αυτο το κανει μονο ο χριστιανικός "θεός" σφάζεις βιάζεις και δεν έχεις ίχνος δίκαιου? κανένα πρόβλημα ζητάς συγχώρεση και άφεση αμαρτιών και πας δήθεν στο παράδεισο...

Αυτοί που θα ειναι σε πλοία θα ειναι οι τελευταίοι που θα πεθάνουν σφάζοντας ο ένας τον άλλον όταν όλος ο πλανήτης πλημμυρίσει απο το νερό και αυτο θα κρατησει για 1000 χρονια ... Πάντως δεν ειναι η ώρα ακομα για τον μεγάλο κατακλυσμό όλου του Πλανήτη , η ώρα θα έρθει όταν δεν θα υπάρχει ούτε ένας δίκαιος και θα εχουν γίνει έκφυλοι όλοι και θα προσκυνούν τις φυλές του κακού (που θα ειναι οι ιδιοι που βλεπετε σημερα γυρω σας αφου θα εχουν ξανα γεννηθεί για να γευτουν την ημερα της κρισης ουδεμια σχεση με θρησκειες αυτό ), που ξερουν οτι δεν έχουν πολύ χρόνο ακομα και βιάζονται να μολύνουν τους πάντες ώστε να μην έχουν ελπίδα να ξανα γεννηθούν στον νέο κόσμο ουτε καν ως θνητα πνευματα.

Αυτός ο νέος κόσμος θα έρθει όταν εξαφανιστούν απο προσώπου γης όλες οι φυλές του κακού μαζί με τους έκφυλους συμπεριλαμβανομένου όλων αυτών που οχι άπλα λενε τα ψέματα του κακού ως δεδομένα και κανουν επιθεση στους λογικους και τους δικαιους αλλα ακομα και που έχουν πατήσει like σε σελίδες του κακού, αφου για να το κανουν αυτο σημάνει οτι δεν εχουν ίχνος δίκαιου και δεν ειναι άπλα οτι εξαπατήθηκαν, όποτε απο μονοί τους διάλεξαν το μονοπάτι του κακού, και μην πει κανένας οτι δεν κατάλαβε δεν ήξερε κτλ διότι και αυτο ειναι εις βάρος τους, αφου δεν μπορουν να καταλάβουν το κακό που μαλιστα εμφανιζεται δημοσια στο ιντερνετ σημαίνει οτι δεν ειναι οι ιδιοι αρκετά κάλοι και δίκαιοι αρα δεν βλεπουν το αντιθετο απο αυτους, αυτο σημαίνει οτι πολύ εύκολα παίρνουν το μέρος του κακού που εξαπατα (κατι που βλέπουμε παντού ), και αυτα περι άφεση αμαρτιών να τα πούνε στην χριστιανική θρησκεία που δεν θα υπάρχει καν σε νέο κόσμο (βασικα δεν υπαρχει καμια θρησκεια ) όπως και η δημοκρατία και πολλά που εχουν δεδομένα σημερα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications