Μπανγκλαντές  έγινε το Ελλαδισταν αλλα οι εισαγγελείς περιμένουν εντολές  από τους ελληνόφωνους

Μέτα τις φωτιες των ελληνοφώνων που έφτασαν στο σημείο να κυνηγούν όσους έπιαναν λαθρο που εβαζαν φωτιές, και να τα βάζουν και έγκυρες πήγες τους ακριβως με τον ιδιο τροπο που τα βαζουν σε αναρχο-σελιδες τους με το ποπολο να μην καταλαβαινει καν σε ποιους ανηκουν , να θυμίσουμε πως τον Ιούλιο έβαλαν ύποπτα ένα μαυροτσουκαλο να παριστάνει την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε να ειναι σίγουροι οτι δεν θα ψάξει κανένας ποιοι έβαζαν τις φωτιές (εκτός τους λαθρο ) φυσικα ουδεις εκανε ερευνα για το πως μπηκε και με τι κριτήρια αυτη εκει την ωρα που εκαιγαν την χωρα και αν ειναι μελος εγκληματικης και σατανικης αναρχο-συμμοριας, για να τους καλυπτεί.

Η πόλη του Βόλου και τα προάστια του Βόλου για τέταρτη ημέρα παραμένουν χωρίς υδροδότηση αφού έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά οι υποδομές, οι εγκαταστάσεις άντλησης ύδατος και τα δίκτυα μεταφοράς σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και πάνω από 200.000 άνθρωποι στερούνται καθαρού πόσιμου νερού.

Καταγράφονται πρωτοφανείς εικόνες ανθρώπων να μαζεύουν νερό με κουβάδες και μπιτόνια από τα σιντριβάνια της πόλης ή να πηγαίνουν στη θάλασσα και να μεταφέρουν θαλασσινό νερό στα σπίτια τους για τις στοιχειώδεις ανάγκες. Η ηλεκτροδότηση της πόλης και των προαστίων της στο σύνολό τους έχει δώσει ανάσες στον πληθυσμό, αλλά δεν μπορεί να γίνει καμία δραστηριότητα λόγω της έλλειψης νερού. Για τέταρτη ημέρα παραμένει κλειστή η αγορά του Βόλου, αφού είναι αδύνατο να λειτουργήσουν εστιατόρια, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία και χώροι φιλοξενίας.

Δημόσιος κίνδυνος οι ελληνικοί δρόμοι αλλα πλυρωνεις διοδια και τελή ! Αυτή είναι η εικόνα από τον Περιφερειακό Πορταριάς:

Πως και τον εβγάλαν αυτόν στο MEGA και δεν τον είπαν φασιστα που κατηγορεί το κρατος που ανήκουν και οι ίδιοι ? ή το κακουν σαν τα κομμουνιστικα μορφωματα που το παιζουν υπερ του λαου και κατα του "κεφαλαιου" ενω οι ιδιοι ειναι το κεφαλι του φιδιου και κατα του λαου?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications