Ερώτηση  προς τους υλιστές : Που ηταν όλοι αυτοί  τόσες δεκαετίες  ?

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν ως προς το θέμα που εκατομμύρια των εκατομμυρίων δεν καταλαβαινουν τίποτα ενώ συμβαίνουν μπροστά τους, αυτός πολιτισμός δεν ειναι απλά έκφυλος αλλα και χωρις λογική.

Δεν κατάλαβαν τίποτα ούτε με το ίντερνετ, ενώ ειχαν την ευκαιρία μεχρι το 2018-2019 πριν τα εξαφανίσουν ολα και οτι και να πατήσεις στην αναζήτηση βγάζει έγκυρες πήγες αυτών στην εικόνα και υπηρετών τους δηλαδη απο κατι Νεοέλληνες που λενε για φασίστες και τα σχετικά ...

Είναι από ένα βιντεο που ανέβασε κάποιος ο οποιος αν και βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλα με αυτούς δεν πάει πάρα κάτω , οπως χιλιάδες άλλοι , σε αυτο φαίνεται να έχουν πρόβλημα που αναγκάστηκα πρέπει να κανουν την εισβολή τους σε έμβρυα σύμφορα!! ,και οχι απευθείας να ειναι κάποιας ηλικίας , δηλαδή αν μπορούσαν θα αφαιρούσαν το πνεύμα απο τα θύματα τους μεταξύ 20 ετών για να μπαίνουν δικά τους απευθείας και να ειναι 20 ετών θα το έκαναν (!)

Αυτά τα λέμε γνωρίζοντας πως οι υλιστικές μάζες δεν καταλαβαινουν τίποτα απο αυτά και μονο οι λίγοι εκλεκτοί θα καταλάβουν τι εννοούμε, εξάλλου ετσι μιλούσαν και οι αρχαίοι μύστες, αλλα ρωτάμε το πόπολο που διαβάζει έγκυρες πήγες τους κατι που μπορεί να καταλάβει αλλα δεν θα μπορεί να απαντησει ούτε στον εαυτό του διότι δεν έχει ιδέα τι γίνεται και αυτό ειναι επιλογή του : Που ηταν όλοι αυτοί ? γιατί δεν είχαν κανει και τα σχολεια τους σαν τα μούτρα τους απο το 1950 η το 1900 ? εκτός οτι έπρεπε πρώτα να ρίξουν τον όχλο σε ζωώδες επίπεδο και να μην καταλαβαίνει τίποτα και αποδεκατησουν μεγαλο πληθυσμο του εξυπνου γενους με δυο παγκοσμιους πολεμους , και μετα να εμφανιζονται γιατι υπηρχαν ηδη αν και πολλοι λιγοτεροι και το 40 αυτοί εβγαλαν και την λεξη ρατσιστης εξάλλου .

Εκει στο καυκασο πως και δεν τα έχουν εκφυλισει όλα οπως έχουν κάνει σε όλη την Ευρωπή Αμερική?? αα! ναι σκότωσαν όλους όσους ανήκαν σε συγκεριμενό γενος με τον κομμουνισμο 1900-1945 (σπιθαμη Γης σε φασιστες) και δεν γεννιέται εκεί πια το γένος που εχουν θανάσιμο μίσος πάρα μονο θνητά γένη , οποτε δεν ασχολουνται και πολυ με αυτές τις χωρες γυρω από καυκασό και καπως εχουν μεινει πιο αγνες απο την μολυσματικη πανουκλα τους(την αληθινη οχι την fake ) Νεοέλληνες κατηγορίας φύλων του κακού (με καθαρο ελληνικο dna οπως λενε αυτοι που δεν εχουν ιδεα απο γενη): τι παλιομοδίτικα Φορέματα φορά αυτη και μαντίλια λες και ειναι στο 1950? εμείς θέλουμε εκφυλισμό και να ζευγαρωνουν απο τα 10 τους ολες τους ....Ετσι θα λενε επρεπε να φοραει λιγοτερα ρουχα η φασιστρια Mariam που δεν προωθει τον εκφυλισμο τους , αναμένουμε μήνυμα απο την Google δηλαδή απο αυτούς για "επικίνδυνο περιεχόμενο" άσχετα που οι υλιστικες μάζες δεν καταλαβαινουν τίποτα απο όλα αυτά, αλλα πανε σε εκκλησιες του χριστιανισμου και το παιζουν πνευματικοι ενω δεν ειναι αλλιως θα ειχαν καταλαβει πολλα.... Υπομονη μεχρι που " Οι «θεοί» θα ξανα καταστρέψουν την γενιά των έκφυλων ανθρώπων....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications