Ένας ολόκληρος «στόλος UFO» κινηματογραφήθηκε να πετάει έξω από ένα ηφαίστειο στο Μεξικό

Στο πόπολο ήδη από τα σχολεια λένε ηλίθιες θεωρίες χωρίς καμιά απόδειξη ως δεδομένες και μετα οι ίδιοι λενε για "θεωρίες συνωμοσίας" ενώ αυτα που λενε αυτοι ειναι θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι και πως έγινε το σύμπαν ξέρουν και καλα , έτσι στο πόπολο λένε τα γνωστά για το πως ειναι η Γη

Μονο που ενα μη goim πέραν όλων των άλλων και της χαζομάρας που λενε περί πλακών, βλέπει οτι τα ίδια τα βουνά ειναι σαν να βγάζεις υλικό απο εσωτερικό της Γης στην επιφάνεια , αν ηταν ετσι οπως λενε αυτα δίποδα οτι υπάρχει άπλα λάβα το κέντρο με τόσα βουνά και ηφαίστεια θα είχε αδειάσει το εσωτερικό της Γης απο αυτήν.

Μια κάμερα web που παρακολουθούσε το διάσημο ενεργό ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό απαθανάτισε την περίεργη στιγμή όταν ένα «σμήνος» 18 αγνώστων αντικειμένων πέταξε έξω από την έξοδό του. Πολύ συχνά παρατηρούνται UFO είτε να πετούν πάνω από το Popokatepetl , είτε να "βουτούν" μέσα, αλλά πρώτη φορά ένας τόσο μεγάλος αριθμός UFO να βγαίνει απο αυτό .

Αυτό το φαινόμενο καταγράφηκε από κάμερα web στις 24 Αυγούστου 2023 στις 20:33 μ.μ. τοπική ώρα. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τον λογαριασμό Webcams Mexico, ο οποίος είναι άμεσα υπεύθυνος για αυτήν την κάμερα.

Αργότερα αναφέρθηκε στα δίποδα που πιστεύουν οτι τους λεει η μασονικη εξουσία ακομα και δεν υπάρχει καμια ανθρωπινή λογική στα πάντα, ότι αυτά δεν ήταν στην πραγματικότητα UFO, αλλά απλώς δορυφόροι Starlink από το Space X, πέρασαν εντελώς τυχαία από το διάστημα σε ιδανική γωνία σε σχέση με την κάμερα web και «κατά λάθος» δημιούργησαν ένα τέτοιο «οπτικό αποτέλεσμα» σαν να πετούσαν έξω από ένα ηφαίστειο..

Και αυτές τις ηλιθιότητες τις λενε δηθεν σοβαροί στον ηλίθιο πόπολο οπως κανουν και όλες οι έγκυρες πήγες τους και τα κανάλια τους στα παντα και οχι μονο σε τετοια θέματα, σαν να μιλάνε σε παιδιά 5 χρόνων, τι σημάνει αυτο? πως το 80 % του πληθυσμού που αποδέχεται να του μιλάνε ετσι πνευματικά ειναι επίπεδου 5 ετών κοινός goim ή δίποδα κατα τον Πλάτων και οχι άνθρωποι.

Άφου δεν υπάρχει καμια λογική πάνω τους ουτε καν το κακο δεν βλεπουν, για αυτο σε όλη τους την ζωή ζουν και σκεφτονται σαν να ειναι σε φάρμα και με περιορισμένη αντίληψη για τα πάντα , όποτε λογικό να τα εξουσιάζει ο τσοπάνης, που ειναι ένας ενώ αυτα ειναι χίλια, που σε αυτη την περίπτωση ειναι η γνωστη φυλη του σατανά οπως ξερουν κακό που αν και ειναι ελάχιστοι με τα σκυλια τους τους πρώην κυνοκέφαλους κανουν κουμάντο παντού ακομα και τι θα διαβαζουν στο ίντερνετ τα πρόβατα οχι μονο καθορίζουν την ίδια την μοίρα των προβάτων, και οσοι δεν γινουν ανθρωποι θα ειναι για παντα φυλακισμενοι εδώ, "κλείστε την είσοδο απο οπού ήρθαν οι ξένοι διότι τα κακά του κόσμου του θα έρθουν και στο δικό μας " απο το βιβλίο η επερχόμενη φυλή, και για όσους δεν κατάλαβαν εδω ειναι κόλαση τους και οχι κάπου άλλου , και δεν φευγουν απο εδω οι φυλακισμενοι με το θανατο τους αλλα ξανα γεννιουνται εδω επειδη δεν εγιναν ανθρωποι , εμείς βλέπουμε ακομα και τους "δαίμονες" που αν και δεν έχουν καν ανθρωπινή λογική και καμια ηθική δεν τους καταλαβαίνει κανεις ακριβώς επειδή ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications