Πέθανε για επτά λεπτά και αποκαλύπτει τι είδε - και πως  αντιλαμβάνονται  αυτα τα θέματα οι πολλοί

Ο Shiv Grewal έπαθε ανακοπή ενώ έτρωγε με τη σύζυγό του, Alison σε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι τους στο Λονδίνο. H Alison κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο αλλά η καρδιά του Shiv είχε ήδη σταματήσει.

«Ήξερα ότι ήμουν νεκρός, ήταν σαν να αιωρούμαι στο κενό»

«Με κάποιον τρόπο ήξερα ότι ήμουν νεκρός. Ένιωσα απόλυτα διαχωρισμένος με το σώμα μου. Ήταν σαν να αιωρούμαι στο κενό αλλά ένιωθα διάφορα συναισθήματα» δήλωσε ο 60χρονος .

«Δεν είχα σώμα. Ήταν σαν να κολυμπάω, δεν ένιωθα το βάρος μου και ήμουν αποσυνδεδεμένος από τον φυσικό κόσμο. Κάποια στιγμή ταξίδευα πάνω από το φεγγάρι και έβλεπα μετεωρίτες και τα πάντα στο διάστημα» ισχυρίζεται ο Shiv.

«Ένιωθα ότι μπορούσα να διαλέξω από ένα ανεξάντλητο πακέτο επιλογών, όπως άλλες ζωές και μετενσαρκώσεις. Αλλά δεν τις ήθελα και έκανα σαφές ότι ήθελα να επιστρέψω στο σώμα μου, στο παρόν, στη γυναίκα μου και τη ζωή μου» περιγράφει.

«Η συνάντησή μου με τον θάνατο άλλαξε την αντίληψή μου για τη ζωή»
Λίγα λεπτά αφότου ο Shiv κατέρρευσε, οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα για έναν μήνα.

Αν και δεν έχει συνέλθει πλήρως, όπως λέει «η συνάντησή του με τον θάνατο άλλαξε την αντίληψή του για τη ζωή».
Μάλιστα βρήκε ως θεραπευτική διέξοδο την τέχνη και διοργανώνει μια έκθεση με έργα που καταγράφουν τη μοναδική του εμπειρία. «Θυμάμαι όλα όσα συνέβησαν όταν σταμάτησε η καρδιά του και προσπάθησα να τα μετατρέψω σε τέχνη» λέει.

Ο 60χρονος Βρετανός λέει ότι η εμπειρία του εδραίωσε την πίστη του στη μεταθανάτια ζωή. «Φοβάμαι λιγότερο το θάνατο μετά από αυτό που συνέβη αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι και περισσότερο γιατί συνειδητοποίησα πόσο πολύτιμα είναι όλα όσα έχω στη ζωή μου» λέει και τονίζει ότι νιώθει ευγνώμων που του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Τώρα πως καταλαβαινουν οι άσχετοι όλο αυτό?
1 Δεν δίνουν καμια σημασία, σημασία για αυτούς έχει τι ηλιθιότητα θα δουν στην τηλεόραση τι χαζομάρα θα διαβάσουν σε έγκυρες πήγες αυτού που ξερουν ως σατανά και τι θα φάνε αύριο, και αυτή ειναι η ζωή τους καμια διάφορα με τα ζωα σε φάρμες
2 Κάποιοι άπλα θα το διαβάσουν και αύριο θα το έχουν ξεχάσει σαν μην τρέχει τίποτα, για να συνεχίζουν την μίζερη ζωή τους
3 Κάποιοι λίγοι θα πουν οτι μπορεί να υπάρχει κατι μετα, και αδυνατούν να κατανοήσουν ότι εδώ αυτός οχι μονο δεν λεει για θεούς και παραδείσους οπως τους λενε οι θρησκείες, αλλα έχει και την διαφορετική εμπειρία που δεν ειναι το κλασικό τούνελ,ακομα και αυτοι που διαβαζουν τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες εχουν μια εντελώς λάθος εικόνα ακριβώς επειδή δεν εκαναν τίποτα για να ανεβούν πνευματικό επίπεδο και ζουν και σκέφτονται οπως όλοι άλλοι, αυτός ειναι και ο λόγος που δεν καταλαβαινουν οχι άπλα τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες αλλα ούτε καν τους μοχθηρούς οχι μονο στο ιντερνετ που διαβαζουν εγκυρες πηγες του ιδιου κακου επι της Γης, αλλα διπλα τους, ή και μαζι τους και βλεπεις την αλλη να ειναι με σατανα (αφου ετσι ξερουν κακο) επι χρονια και το καταλαβαινει μονο αν εκδηλωθει δηλαδη την πλακωσει στο ξυλο ή την σκοτωσει, για τετοια κατάντια μιλάμε δεν εχουν καμια αίσθηση του πνεύματος ενώ οι ίδιες ειναι και πνεύμα και οχι μονο υλικες , άντε τωρα να της πεις σε μια τετοια που ειναι με δαίμονες καθε μέρα που βλεπει ως αγγελους για τετοια θέματα σαν να μιλάς σε γάτα θα ειναι ,ουτε στο ιντερνετ τους καταλαβαινουν που εκδηλωνουν την μοχθηρη φυση τους σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους .

Εγώ: Αυτός αυτής της ρατσας έρχονται απο άλλου και οχι απο εκει που ερχονται οι θνητοι, για αυτο δεν είδε το κλασικό τούνελ φωτός, οπως απο άλλου έρχονται οι θνητές φυλές , οι μοχθηρές, και οι πνευματικά ανώτεροι ,δηλαδη ουδεμια σχέση με αυτά που πίστευουν ακομα και αυτοι που ψαχνουν τετοια θεματα, και πως το θέμα έχει σχέση οχι μονο με αυτα που γίνονται εδώ (και με τους εισβόλεις που λεγαμε σε αλλο post )και πως αυτα που εχουν κανει ιστορικα εχουν σχεση και με αυτο το θεμα, άλλα ακόμη και με εξωγήινους και φυσικά δεν γίνεται να καταλάβουν αυτά οι πολλοί υλιστές ουτε το γεγονος οτι ξανα γεννιουνται εδώ ξανα και ξανα οι θνητοι σαν φυλακισμενοι και πλυρωνουν οι ιδιοι αυτα που εχουν κανει σε προηγουμενες ζωες ποσο δε να υπηρετουν το κακο, και νομιζουν οτι πανε στο παραδεισο οπως τους λενε οι γνώστες θρησκειες, και δεν καταλαβαινουν καν αυτα τα θνητα πνευματα τι κακο κανουν στο ιδιο πνευμα τους ακομα και με το να λενε τα ψεματα του κακου, τουτεστιν την εχουν πατησει ασχημα ολοι αυτοι που διαβαζουν εγκυρες πηγες του κακου, μιλανε για τα θνητα πνευματα τα μοχθηρα ετσι και αλλιως απο κακο ερχονται και στο κακο γυριζουν σαν λεμε ερχονται απο κολαση για κανουν κακο και εκει ξανα γυριζουν ..
Και η μοχθηρή ηλιθιότητα των εισβολέων μοχθηρών πνευματων που κρατουν τις θνητες σε ζωωδες επιπεδο, του είμαστε όλοι ίσοι ουδεμιά σχέση έχει με την πραγματικοτητα οχι μονο δεν ειναι όλοι ίσοι αλλα έρχονται και απο διαφορετικές διαστάσεις αναλογα το πνευματικο επιπεδο τους ,μια αλλη υπουλη και σατανικη μοχθηροτητα που λένε στους θνητους φυλακισμενους ειναι πως ο χαρακτηρας ειναι απολεσμα του πως θα μεγαλωσει καποιος και οχι τι ρατσας ειναι αρα και τι πνευμα έχει , και πολλες αλλες ηλιθιοτητες που εχουν ως δεδομενα οι θνητοι ενω ολα οσα γινονται γυρω τους εχουν σχεση με αυτα που λεμε εδώ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications