Bγήκε από τη Φυλακή, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ  Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

Ο δρ.ΧΑΜΕΡ βγήκε από τη Φυλακή, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...Το διάσημο βίντεο του Δρ. Χάμερ για τον Καρκίνο τώρα στα Ελληνικά. Παρακολουθήστε τα 6 βίντεο που ακολουθούν και αφορούν στην πλήρη θεραπεία του καρκίνου και μίας σειράς άλλων σοβαρών και χρόνιων παθήσεων,που συγκαλύπτονται εδώ και δεκάδες έτη από τις φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και από μία σειρά άλλων παραγόντων που βγάζουν εκατομμύρια χρημάτων στις πλάτες των ανθρώπων που δυστυχούν,εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ,(ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,)

Θέματα του 1ου μέρους:

-Ορισμός του συνδρόμου Ντιρκ Χάμερ (DHS) και του Σιδηρού Κανόνα.
-Θεραπεία του καρκίνου μέσω επίλυσης της σύγκρουσης.
-Όταν πουλήθηκαν τα ακίνητα και τελείωσαν τα λεφτά.. η ασθενής διαγράφτηκε.
-Ο ασθενής πρέπει να αποκτήσει φωνή.
-Ο καρκίνος του πνεύμονα θεραπεύτηκε.

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ:
Το “Σύνδρομο Ντιρκ-Χάμερ” και ο “Σιδηρούς Κανόνας του Καρκίνου”, είναι οι πρώτες ανακάλύψεις του Δρ. Χάμερ, σύμφωνα με τις οποίες κάθε καρκίνος είναι αποτέλεσμα κάποιου ισχυρού συγκρουσιακού σοκ, το οποίο αργότερα ονομάστηκε “βιολογική συγκρούση”.

Με το πέρασμα των ετών, ο Δρ. Χάμερ ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα σχεδόν κάθε αρρώστια έχει την αιτία της σε κάποια απολύτως συγκεκριμένου τύπου βιολογική σύγκρουση.
Αυτή η ταινία του Δρ. Χάμερ, αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με την “Γερμανική Νέα Ιατρική” (μέχρι το 2003 ονομάζονταν “Νέα Ιατρική”) μέσα από ομιλίες του Δρ. Χάμερ και παρουσιάσεις ασθενών.
Ο “Σιδηρούς Κανόνας του Καρκίνου” ήταν η πρώτη από τις συνολικά πέντε Βιολογικές Νομοτέλειες που ανακάλυψε ο Δρ. Χάμερ, οι οποίες αποτελούν και τον πυρήνα της “Γερμανικής Νέας Ιατρικής”.
Δυστυχώς, τα γεγονότα των τελευταίων 3 ετών στην Ελλάδα κάνουν αυτό το βίντεο πολύ επίκαιρο.

Θέματα του 2ου μέρους:

-Τα συμπτώματα φανερώνουν το είδος της σύγκρουσης που προκάλεσε τον καρκίνο.
-Οι μεταστάσεις δεν είναι μεταστάσεις, αλλά νέοι καρκίνοι.
-Η σύγκρουση με τον προϊστάμενο προκάλεσε βρογχικό καρκίνωμα.
-Συζήτηση με τον θεραπευμένο καρκινοπαθή κ. Τσεμέλκα.
-Καρκίνος ουροδόχου κύστης έπειτα από ρήξη αυτοεκτίμησης.

Θέματα του 3ου μέρους:

-Καρκίνος τραχήλου μήτρας, έπειτα από συζυγική βαναυσότητα.
-Καρκίνος από ρήξη μεταξύ πατέρα-κόρης, αποκάλυψε παλαιό (αποθεραπευμένο)
βρογχικό καρκίνωμα. Ο ασθενής πιέστηκε από τους οικείους του να κάνει
χημειοθεραπεία. Όταν πέθανε, κατηγορήθηκε η μέθοδος του Χάμερ.
-Ομιλία ασθενούς με πολλαπλούς καρκίνους.
-Ο παράγοντας σύμπτωση στην προβλεψιμότητα της ΓΝΙ είναι κάτω του 1:1.000.000
-Ιατρική επιτροπή τρομάζει από την ακρίβεια της μεθόδου του Χάμερ και διακόπτει την εξεταστική διαδικασία.

Θέματα του 4ου μέρους:

-Ασθενής με καρκίνο στο στόμα (είχε προγραμματιστεί επέμβαση αφαίρεσης
του μισού προσώπου) θεραπεύεται από τον Δρ. Χάμερ και οι νοσοκομειακοί γιατροί
ανακαλούν την αρχική διάγνωση.
-Θεραπεία ασθενούς με καρκίνο πνεύμονα από φόβο θανάτου (κυκλοτερής εστία).
-Οι γιατροί δεν επιμαρτυρούνε την αλήθεια. Οι επιτυχίες του Δρ. Χάμερ αποσιωπούνται.

Θέματα του 5ου μέρους:

-Συνοπτικά σχόλια του Δρ. Χάμερ για τις δυνατότητες της ιατρικής του και για το παρασκήνιο του πολέμου εναντίον του.
Τα δύο επόμενα δεν ανήκουν βεβαίως στο πρωτότυπο βίντεο του Δρ. Χάμερ, αλλά προστέθηκαν συμπληρωματικά εκ των υστέρων: -Slideshow από την διαδήλωση στο Tübingen υπέρ του Δρ. Χάμερ το 2007.
-Ομιλία του Δρ. Χάμερ από την Ισπανία το 2006, λίγο μετά την αποφυλάκισή του από τις γαλλικές φυλακές.

-Το υπόλοιπο μέρος της ομιλίας του Δρ. Χάμερ από την Ισπανία το 2006,

μετά την αποφυλάκισή του από τις γαλλικές φυλακές. (Αυτή η ομιλία δεν ανήκει στο πρωτότυπο βίντεο του Δρ. Χάμερ, αλλά προστέθηκε συμπληρωματικά εκ των υστέρων)

”Αναρωτιέμαι νύχτα και μέρα,με ποιο τρόπο να σας βοηθήσω από τους δυνάστες που κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον καρκίνο σαν μία υποχρεωτικά θανατηφόρα ασθένεια…”

Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι στο μέτρο που μας αναλογεί και μας επιτρέπεται την διάδοση της πληροφορίας,που για πρώτη φορά μας επιτρέπει η χρήση του ίντερνετ και ας μεταδώσουμε την αλήθεια για ένα καλύτερο μελλόν με υγεία και περισσότερα χαμόγελα…!!

Post A Comment:

24 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δεν θα διαφωνίσω με τον ντόκτορ. Αλλά από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη διατροφή (βλέπε monsato, τι μας ταίζει) πολλές αλλαγές στο περιβάλλον και σημαντικό χρησιμοποιούμε πολλές συσκευές με βλαβερή ακτινοβολία (βλέπε κινητά). Άσε και τους ψεκασμούς...τόσο αλουμίνιο και τόσο βάριο και πόσα άλλα, όλα αυτά που τα βάζεις;

Ανώνυμοςείπε...

Polu swsth h parathrhsh s file m e3alou pistevw oti oi pleionothta twn thanatwn ths genias mas tha proklithei apokleistika apo ton karkino

Ανώνυμοςείπε...

ωραίο αυτό με τις συγκρούσεις κλπ. όσον αφορά τους ενήλικες πάντα...πως δικαιολογεί όμως ο γιατρός την εμφάνιση της ασθένειας σε μικρά παιδιά; ε;

Asteriείπε...

γνωριζετε αν μετα την αποφυλακιση του ο Χαμερ συνεχιζει; πως μπορει καποιος να ερθει σε επαφη μαζι του..
σας ευχαριστω
καλημερα απο Λονδινο

δύστυχος δεν γνωρίζω, άλλα μάλλον δεν θα συνεχίσει γιατί δεν θα τον αφήσουν,,,για ευνοήτους λογούς!!! και που υπάρχουν ακόμα τα βίντεο και δεν τα έσβησαν πολύ είναι!

Unknownείπε...

Τα κινητά δεν έχουν ακτινοβολία σήματα μεταδίδουν χμ συγκεκριμένα κύματα αυτά για ακτινοβολίες κ ραδιενέργεια από τα κινητά είναι απλά συγκάλυψη για να δικαιολογήσουν αλλά φαινόμενα ψάξτε λίγο πριν πείτε ότι σας έρχεται

Unknownείπε...

Τα κινητά δεν έχουν ακτινοβολία σήματα μεταδίδουν χμ συγκεκριμένα κύματα αυτά για ακτινοβολίες κ ραδιενέργεια από τα κινητά είναι απλά συγκάλυψη για να δικαιολογήσουν αλλά φαινόμενα ψάξτε λίγο πριν πείτε ότι σας έρχεται

Ανώνυμοςείπε...

sorry covenan1 vale to kinito ston kwlo sou

Ανώνυμοςείπε...

covenan1 τα μικροκυματα χαμηλων συχνοτητων που εκπεμπουν τα κινητα ΕΙΝΑΙ ακτινοβολια... ακτινοβολια ειναι επισης το ορατο φως, οι υπερυρθρες, η υπεριωδης, τα ραδιοκυματα, οι χ, οι γ κλπ....εσυ μου φαινεται πως λες οτι σου ρχεται... απλη απλουστατη Φυσικη.. εξαλλου και το φως ειναι κυμα ΚΑΙ σωματιδιο κβαντικα... ο καθε ανοητος συνωμοσιολογος "ψαγμενος" αφου βρει θεραπεια για τον καρκινο και το Αλτσχαιμερ πεταει και δυο μπαρουφες περι ακτινοβολιας.. ετσι για το καλο..

Ανώνυμοςείπε...

Εκφυλίζετε το dna, από το τρόπο ζωής από γενιά σε γενιά, Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!!

Ανώνυμοςείπε...

Pws mporw na dw ta video?

Ανώνυμοςείπε...

ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ !!!

Ανώνυμοςείπε...

παιδια πρεπει να βιντεοσκοπησουμε ολοι τα βιντεο για να τα εχουμε και να τα διαδωσουμε οσο μπορουμε γτ αργα η γρηγορα θα σβυστουνε.

Ανώνυμοςείπε...

σιγουρα εχουν βρει τα καταλληλα φαρμακα η κατι άλλο αλλα τα συμφεροντα είναι τεραστια.......ισως και να εχει δικιο ο γιατρος που μαλλον εχει δηλαδή αλλα........ειπαμε...και εμεις ειμαστε τοσο μικροι για να μπορέσουμε να αλλαξουμε τα πραγματα.......μας εχουν μπλοκαρη από παντου........

Ανώνυμοςείπε...

Γιατι αραγε θα πρεπει να εγκριθεί? και από ποιους?......είναι αυτό που λεω....μπλοκαρισμένοι από παντου.........

Ανώνυμοςείπε...

Νομίζω υπάρχει καλύτερη μέθοδο λόγο της παρούσας κατάστασης (χημικά, ακτινοβολίες κλπ) Μέσο διατροφής με αποτελέσματα μέσα σε ένα μήνα!!!
διαβάστε σχετικά με το σιταρόχορτο και το χυμό από σιταρόχορτο και σχετικά με ζωντανές τροφές και φύτρα... θα βρείτε την Άννα Γκμουρ (κάπως έτσι)...

Ανώνυμοςείπε...

pragmatika o kathenas leei oti toy katebei edw ta kinhta ekpempun sthn mikrokymatikh mpanta alla ayto den paei na pei oti einai xamhlwn syxnothtwn ektos kai an thewreitai ta 2,3-2,7 ghz xamhlh syxnothta opws kai na exei o foyrnos mikrokymatwn ekpempei kai aytos sta 2,4 ghz opws kai to wify oi meletes lene oti h ekthesh re radiokymata den prokalei tipote allo apo thermansh ths perioxhs exoy kai to gt kaiei to ayti soy meta apo poly wra sto kinhto kai egw toys pisteyw mias kai oi anthrwpoi trwne apo panta aktinobolia apo pantoy trwte aktinobolia akoma kai apo to edafos ... na anhsyxeitai gia aktinobolies poio ypshlwn syxnothtwn 5ghz kai anw.

Ανώνυμοςείπε...

ολοι οι ειδικοι λενε της εξυπναδες τους ρε εξυπνοι γιατι ποναει το κεφαλι και το αυτι οταν μιλας πολυ ωρα? για να φτασει να ποναει φαντασου τι ζημια γινεται, και μετα σου λεει γιατι γινεται χαμος απο καρκινο, βαλε και τα τροφιμα σκετος καρκινος!

Unknownείπε...

Απο τα εμβολια, απο τους υπερηχους, απο τις παιδικες τροφες και τις αντιστασεις που εχει ο καθε ενας.

Ανώνυμοςείπε...

Τα κίνητα παράγουν ακτινοβολία που έχει ιδιαίτερη άσχημη επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Διαβάστε τις εργασίες του δικού μας Ελληνα Λουκά Μαργαρίτη που έχει διαπρέψει στο πεδίο αυτό και τον φυμωνουν όλες οι εταιρίες Κινητής Τηλεφωνία;

Ανώνυμοςείπε...

@covenan Δεν είναι τα σήματα, αλλά τα πηνία των κινητών που προκαλούν την ακτινοβολία. Η ημημάθια είναι χειρότερη της αμάθιας.

stekalergakis@outlook.com.grείπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟ Φ Β ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΒΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΙ ΠΩΣ? ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥ ΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ DVD?

stekalergakis@outlook.com.grείπε...

ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 [περιπου]ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο HELMOYT SCHEN [FDP] O Dr hacen tahl DIASHMOS ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΑΘΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ[ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ] ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..... ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΛΑΞΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.....

Βλογερείπε...

Κλαίω!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications