Συνελήφθη 35χρονη  κατόπιν εντολής ελληνόφωνων  – Ανάρτησε video σχετικά με πλήθος νεκρών στη Θεσσαλία

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μία 35χρονη "εγκληματία" στα Ιωάννινα για "διασπορά ψευδών ειδήσεων" ενώ δεν γίνεται το ίδιο για δεκαδες έγκυρες πήγες τους αλλα και τα κάναλια τους .

Σύμφωνα με την Αστυνομία που συνεργαζεταί με ελληνοφωνους , η 35χρονη συνελήφθη την Κυριακή καθώς το βράδυ του Σαββάτου (09/09/23) είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας πλήθος νεκρών σε περιοχή της Θεσσαλίας που «χτυπήθηκε» από τη φονική κακοκαιρία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (κάτσε κάλα που ακομα δεν έχει απαντησει απο το 2020 για αναρχο-σελιδες facebook που κανουν μέχρι και δήμοσια υποκινηση μισους με βαση τους νομους τους στο λευκο γενος )! η 35χρονη είχε ανεβάσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πλήθος νεκρών σε περιοχή της Θεσσαλίας, από την κακοκαιρία «Daniel», γεγονός μη επιβεβαιωμένο από τις επίσημες Αρχές.

Δηλαδή επειδη δεν το λενε οι "επίσημες Αρχές" ειναι fake? που το ειδαν αυτο? αν και δεν λενε οτι ειναι fake το βιντεο , αλλα απλα επειδη δεν το λενε οι "επίσημες Αρχές" , μαλλον καποια εκαστε και εφτιαξε fake βιντεο για να γινει πλουσια αυτό λένε και πως την βρηκε η "ανεξαρτητη" Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απο μονή της οταν δεν βλεπει καμια παραβιαση σε δεκαδες αναρχο-σελιδες ακομα και οταν εβαζαν δημοσια για επιθεσεις σε γραφεια της Χ.Α..

Και τι ειναι οι "επίσημες Αρχές"? α ! ναι αυτες που έλεγαν οτι καντε τα μπολια και δεν κολλατε την μια μέρα και την αλλη έλεγαν άλλα, επειδη αυτο το ειδαμε σε μια σελιδα υπηρετων του κακου, άμεσως μπήκαμε στην επισημή φώνη του σάτανα για να δουμε αν έχουν εμπλοκή και με αυτό θέμα με τις πλημμύρες και αν έβαλαν αυτοί να την συλλαβουν, και τι ειδαμε? Οχι μονο έχουν σχεσή άλλα ειναι φανερο οτι αυτοι εδωσαν εντολή στην "ανεξάρτητη " Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που καλυπτει την ιντερνετικη και εγκληματική δράση τους και οχι μονο στο facebook , βλέπε Indymedia.

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία λενε που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με τι κατηγορια? καπως ετσι αρχισαν και στην σοβιετικη ενωση αλλα ορδες νεοέλληνες βλεπουν παντου φασιστες , φήμες λένε οτι θα σταλει στα Γκουλαγκ μετα, παλι καλα δηλαδη που δεν έχουν ακόμα νέες ταυτότητες για να της κανουν την ζωη κολαση που τολμησε να βαλει κατι που δεν λενε οι "επίσημες Αρχές" και η Βικιπαίδεια, η οποια ενδεικτικά έλεγε πως οι ορδες μογγολοι του Στάλιν που βιαζαν και εσφαζαν ηταν προπαγάνδα των ναζι ενώ υπάρχουν εικόνες και βιντεο (όσα δεν εξαφάνισαν δημοκρατικά) που δείχνουν σταλινο-Μογγόλους μέσα στο ισοπεδωμένο Βερολίνο, και πως προπαγανδα κανουν αυτοί εκμεταλλευόμενοι το θανασιμο μίσος και το ανύπαρκτο δίκαιο των περισσότερων νεοελλήνων ουγκα ουγκα και με κομμουνιστικες τασεις προς κάθε τι δικαιο και εχθρικό προς αυτούς , αυτο εννοουν αυτοι "επίσημες Αρχές" αφου τα ιδια παραμυθια και ψεματα που λενε στην Βικιπαίδεια τους και οι εγκυρες πηγες τους τα λενε και στα σχολεια τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications