Τι σημαίνει η λέξη ΓΚΟΪΜ ?   τι λένε  τας της Εκκλησίας και τι  ισχύει στην πραγματικότητα

Μήνυμα σε φιλο Ευρωπαϊκού γένους του original οπού γένος πάει πακέτο με το πνεύμα :Παρατήρησα ότι οι συμμορίτες αντιγράφουν τα πάντα, όπως με αντέγραφαν όλοι τόσα χρονιά στην δουλειά γιατί σχεδόν πότε δεν τα έκαναν όπως τα έκαναν οι άλλοι, αλλα ήμουν πρωτοπόρος σε πολλά και δημιούργησα νέες πρακτικές που ούτε καν ειχαν σκεφτεί οι άλλοι τόσα χρονιά, και χωρίς τα έχω σπουδάσει την συγκεκριμένη δουλειά , και αυτο μου έκανε μεγαλη εντύπωση δηλαδή πως ειναι δυνατόν να μην μπορούν να σκεφτούν ακομα και κατι απλο και άπλα λειτουργούν μηχανικά με βάση τι έμαθαν απο άλλους???, τοτε βεβαία δεν είχα ιδέα οτι ανήκω σε συγκεκριμένο γένος γιαυτό ήμουν διαφορετικός από πολλούς Νεοέλληνες(!)

Έπεσα τυχαια σε ένα ποστ για επιδόματα και κοινωνική πρόνοια και μου ήρθε η σκέψη ότι και αυτά είναι από την Γερμανία οπως τόσα αλλα και εφευρέσεις τα ζωντανά οχι μονο ειναι ανίκανα να κανουν εφευρέσεις αλλα και να σκεφτούν κάτι κάλο, είπα να το τσεκάρω ξανα τελικά όσο ηταν ακομα Γερμανική αυτοκρατορία άρχισε αυτο που ξερουν σημερα ως πρόνοια και επιδόματα, άπλα οι "κακοί ναζι" το επέκτειναν: επιδόματα παιδιών γάμου και ολα αυτα που εχουν σημερα ειναι απο τους κακούς ναζι που κατηγορούν, απίστευτο για το πόσο ηλιθιότητα επικρατεί στο κόσμο ενώ έχουν ίντερνετ.

Μέτα το μεσαίωνα οι εφευρέσεις και όλη η τεχνολογία σημερα ήρθαν απο μέρη που είχαν μεινει πιο καθαρά απο αιμομιξίες ειχαν πολλούς ευρωπαϊκού γνησίου γένους και αυτα τα μέρη ηταν η Γερμανική αυτοκρατορία και η Αυστροουγγαρια, φαντάσου να ηταν όλοι οπως αυτούς που συναντούσα τόσα χρονιά ακόμα σε σπηλιές θα ηταν ,συνδύασε το τωρα αυτο με αυτο: Paul Joseph Goebbels: Ο άνθρωπος ήταν και παραμένει ζώο. Αλλοτε αρπακτικό θηρίο, άλλοτε κατοικίδιο, αλλά πάντα ένα ζώο. Υπουργός προπαγάνδας γράφουν! αχαχαχα! για τον απλό λόγο ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα στα παντα και ψεύδονται σε όλα και εκμεταλλευόμενοι ακριβώς αυτό που λέει,αναμεσα μας κυκλοφορούν δίποδα ζώα με πτυχία που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι, και που κάνουν δεδομένα ότι τους μάθεις και παρασύρουν και τους άλλους γνωστά επίσης ως γκοιμ. Κατάλαβες τώρα γιατί ο όχλος λειτουργεί ως κοπάδι προβάτων? και ενώ εχει ίντερνετ που μάντεψε τι γένος το επινόησε : επίσης ευρωπαϊκού γένους! οχι μονο δεν έμαθε τίποτα από αυτό αλλα έγινε χειρότερο..

Τα καλά του ίντερνετ ειναι ότι βλέπεις ότι γύρο μας κυκλοφορούν άτομα που η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός ψαριού ακριβως οτι εβλεπες τόσα χρόνια στην δουλεία, που όμως έχουν πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι, και "έξυπνοι" άνθρωποι ενώ πνευματικά ειναι πιο κοντά στην λογική των ζώων, (κάπου εδω μπαίνει η θρησκεία του βουδισμού Πυθαγόρας κτλ που λένε ότι γίνεται μετενσάρκωση από πνεύματα ανθρώπων σε ζώα προφανώς ισχύει και το αντίθετο αυτό εξηγεί και την ηλιθιότητα που επικρατεί) ευτυχώς που σε φώτισε ο "Δίας " και το 2017 άρχισες να παρατηρείς τους "ανθρώπους" γιατί οκ οι συμμορίτες λενε ψέματα στα πάντα το θέμα ειναι οτι λένε ψέματα εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας οτι αναμεσα μας ζουν κατώτεροι νοητικά που κάνουν δεδομένα οτι τους λες ακόμη και χωρίς να έχουν στοιχειώδες λογική και παρασύρουν και τους υπολοίπους

Σχολιάστρια στα EllinikaHoaxes(που αλλου? αυτή θα θεωρεί έγκυρες πήγες μονο οσες εχουν πιστοποίηση facebook δηλαδή από τους ίδιους) διαβάζει επίσης Μηχανή του Χρόνου (που ειναι γεμάτη ιστορικά ψέματα για "κακούς" ναζι και "ήρωες "κομμουνιστές) βλέπει επίσης τον ύμνο της αποχαύνωσης και της μαρξιστικής πλύσης εγκεφάλου "Ελληνοφρένεια",προφανώς θα βλέπει και ράδιο άρβυλα και όλες αυτές τις σημιτικές ηλιθιότητες , τόσα χρονιά αυτο το βούρλο δεν βλέπει οτι μέρα νύχτα κανουν προπαγάνδα για κακούς ναζι 80 χρόνια τώρα?ταξιδάκια όμως ξέρει να κάνει με μηχανές εσωτερικής καύσης και μηχανές jet που επινόησαν οι Γερμανοί αυτή και ορδές άλλων αλλιως με κάρα και γαϊδούρια θα ηταν ακομα, μετά λέει ότι υπηρετούσε συμφέροντα ναι ηταν μασόνοι και αυτοί γιαυτό απο το 2015 βλέπεις μεσω ιντέρνετ να κυνηγουν μονο άυτους! στο τέλος όμως χτύπησε φλέβα χρυσού και λέει ακριβώς ότι της έλεγαν τα ΜΜΕ, αδικείται αυτή στην Ελλάδα! τέτοια μυαλά ειναι να πάνε απευθείας ως επιστήμονες καθηγητές σε "παγκοσμίου φήμης" κολεγιά (για να βγαίνουν και από εκεί ηλίθιοι σαν αυτήν) η συγκεκριμένη δεν ανηκει στο ευρωπαϊκό γένος ούτε καν εκφυλισμένη για να λέει τέτοιες ηλιθιότητες, χαρακτηριστικό δείγμα Γκοιμ: :

Δίνοντας πτυχία και αξία σε τέτοια ορκ που άπλα αναπαράγουν ότι τα έμαθαν σε σχόλες δεν θελει πολύ μυαλό να καταλάβεις γιατί σταμάτησε απότομα η επιστήμη και η τεχνολογία,κάτι τέτοια ζούσαν επι χιλιαδες χρονιά στην Ευρώπη χωρίς καμιά πρόοδος όταν και τότε αποδεκάτισαν το Ευρωπαϊκό γένος σφαγές γενοκτονίες πανούκλα ιερά εξέταση και ορδες βάρβαρων εισέβαλαν απο παντού στην Ευρώπη και ύστερα ήρθαν οι σκοτεινοί αιώνες,πέρασαν 1000-1500 χρονιά για να ξεβρομίσει η Ευρώπη από το μίασμα των βάρβαρων , ώσπου εμφανίστηκε ξανα το "θεϊκό γένος" και ξαφνικά μέσα σε 100 από το μεσαίωνα πέρασαν στην θεϊκή τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους δεν είχαν δει τα γκοιμ, και κάποιοι στο εξωτερικό γιατί στο Ελλαδιστάν δεν βλέπουν πέρα απο την μύτη τους,λένε λοιπόν ότι αν υπήρχαν οι κακοί ναζι σημερα θα ταξίδευαν πέρα από τα όρια του Γαλαξία, εδώ πάμε σε αλλα μυστικιστικά που δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν οι πολλοί, αλλα ακριβώς γιαυτό έπρεπε πάση θυσία να καταστρέψουν την Γερμανία χρησιμοποιώντας αυτά τα γκοιμ ουγκ ουγκ ναζι φασίστες ουγκ! αν πάτε σημερα στην Γερμανία ειναι σαν το Ελλαδιστάν και γεμάτο μιγάδες μειωμένης νοημοσύνης ουδεμιά σχέση πως ηταν πριν το 1945

Από κάποιο "ιερό βιβλίο" των εκλεκτών του Γιαχβέ οι οποίοι γράφουν ότι οι χριστιανοί ειναι αγέλη κτηνών και αλλα κολακευτικά σχόλια και μονο το όνομα του χοίρου διοικούνται να φέρη κατα τα αλλα ο Paul Joseph Goebbels ηταν υπουργός προπαγάνδας

Αλλα έπειδη έμεις ημέθαν αμόρφωτοι και αγραμμάτοι ένω έχουν αλλάξει την γλώσσα 500 φόρες άφου τα γκοϊμ ούτως η άλλος προσαρμόζονται εύκολα και μετά το παίζουν μορφωμένοι, πχ το φέρει το έλεγαν φέρη κτλ κτλ, βλεπε αριστερούς που σου κάνουν υποδείξεις πως να γράφεις σωστά αλλιώς είσαι αμόρφωτος!! το ότι οι αμόρφωτοι που δεν ηξεραν να γράφουν αλλα ηταν 100 φόρες πιο έξυπνοι από αυτούς τους ηλίθιους και έφεραν την επιστήμη και την τεχνολογία φυσικά και δεν το ξέρουν, το παίζουν έξυπνοι και το μονο που ξερουν ειναι να γράφουν επειδή έτσι τους έμαθαν, και δεν καταλαβαίνουν να βιδώσουν μια βίδα, και πως δουλεύουν άπλα πράγματα γύρο τους επειδή η λογική τους ειναι "μηχανική" . Για να δούμε τι λένε οι "μορφωμένοι" επι του θέματος:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ «ΓΚΟΪΜ»;
Χρήστος Σαλταούρας
Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται από διάφορους αγραμμάτους και λοιπούς φανατικούς, για το τι σημαίνει η Εβραϊκή λέξη ΓΚΟΪΜ, κρίναμε αναγκαίο το παρόν σχόλιο.
Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Εβραϊκή λέξη ΓΚΟΪΜ, που υπάρχει και στο Εβραϊκό κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης, ότι δήθεν σημαίνει ΚΤΗΝΗ !
Θα παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία από την Αγία Γραφή για να δούμε τί σημαίνει αυτή η λέξη.
ΓΚΟΪΜ = Λέξη Εβραϊκή, πληθυντικού αριθμού που σημαίνει ΕΘΝΗ. Ενικός αριθμός ΓΚΟΪ = ΕΘΝΟΣ.
«καὶ φυλάξεσθε καὶ ποιήσετε, ὅτι αὕτη ἡ σοφία καὶ ἡ σύνεσις ὑμῶν ἐναντίον πάντων τῶν ἐθνῶν, ὅσοι ἐὰν ἀκούσωσι πάντα τὰ δικαιώματα ταῦτα καὶ ἐροῦσιν· ἰδοὺ λαὸς σοφὸς καὶ ἐπιστήμων τὸ ἔθνος τὸ μέγα τοῦτο. ὅτι ποῖον ἔθνος μέγα, ᾧ ἐστιν αὐτῷ Θεὸς ἐγγίζων αὐτοῖς, ὡς Κύριος ὁ Θεὸς ἡμῶν ἐν πᾶσιν, οἷς ἐὰν αὐτὸν ἐπικαλεσώμεθα; καὶ ποῖον ἔθνος μέγα, ᾧ ἐστιν αὐτῷ δικαιώματα καὶ κρίματα δίκαια κατὰ πάντα τὸν νόμον τοῦτον, ὃν ἐγὼ δίδωμι ἐνώπιον ὑμῶν σήμερον; » Δευτερονόμιον 4: 6-8 (Μετάφραση Εβδομήκοντα).
Σύμφωνα με το χωρίοΔευτερονόμιον 4: 6-8 ο Ισραηλιτικός λαός ονομάζεται ΓΚΟΪ = Έθνος.
Βλέπε και Ησαΐα 1: 4όπου επίσης η λέξη ΓΚΟΪ αφορά τον Ισραηλιτικό λαό -«οὐαὶ ἔθνος ἁμαρτωλόν».
«ΙΝΑΤΙ ἐφρύαξαν ἔθνη , καὶ λαοὶ ἐμελέτησαν κενά; παρέστησαν οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς, καὶ οἱ ἄρχοντες συνήχθησαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ κατὰ τοῦ Κυρίου καὶ κατὰ τοῦ χριστοῦ αὐτοῦ» Ψαλμός 2: 1-2 (Μετάφραση Εβδομήκοντα).
« ὁ διὰ στόματος Δαυῒδ παιδός σου εἰπών· ἵνα τί ἐφρύαξαν ἔθνη καὶ λαοὶ ἐμελέτησαν κενά; παρέστησαν οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ ἄρχοντες συνήχθησαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ κατὰ τοῦ Κυρίου καὶ κατὰ τοῦ Χριστοῦ αὐτοῦ. συνήχθησαν γὰρ ἐπ᾿ ἀληθείας ἐπὶ τὸν ἅγιον παῖδά σου ᾿Ιησοῦν, ὃν ἔχρισας, ῾Ηρῴδης τε καὶ Πόντιος Πιλᾶτος σὺν ἔθνεσι καὶ λαοῖς ᾿Ισραήλ» Πράξεις 4: 25-27.
Η Θεόπνευστη Καινή Διαθήκη (βιβλίο Πράξεων των Αποστόλων) που γράφτηκε πρωτοτύπως στα Ελληνικά επικυρώνει την μετάφραση της λέξης ΓΚΟΪΜ ως ΕΘΝΗ από τους Εβδομήκοντα ! Η Καινή Διαθήκη αποδίδει την λέξη ΓΚΟΪΜ όπως οι Εβδομήκοντα.
Άρα λοιπόν, και με το κύρος της Καινής Διαθήκης, έχουμε ότι ΓΚΟΪΜ = ΕΘΝΗ και όχι «κτήνη» όπως λέγουν ορισμένοι αμαθείς.
Τώρα αν οι Σωβινιστές Εβραίοι βλέπου τα Έθνη ως κτήνη…. αυτό είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !
ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εδώ βλέπουμε οχι μονο να έχει το κλασικό υποκριτικό σημιτικό ύφος ο τυπος που και αρχίζει με το "αμόρφωτοι" αλλα να λέει και ψέματα με δόλιο τρόπο ότι τα γκοϊμ σημαίνει μονο έθνος έτσι απλά και οχι κατωτερης ποιότητας άτομα δηλαδή κτήνη(!)εδώ βλεπεις ότι ο χριστιανισμός στην βάση του υποστηρίζει τους ιουδαίους , αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χριστιανοί ειναι ΓΚΟΪΜ? οχι αλλα ειναι ένα βήμα πριν γίνουν γκοϊμ και φυσικά δεν ειναι μονο οι χριστιανοί γκοϊμ υπάρχουν και αλλα γκοϊμ που δεν ειναι χριστιανοί! η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ δεν έλεγε τυχαια ότι ο χριστιανισμός ειναι ο πνευματικός σκοταδισμός αλλα οι πιστοί ενοχλούνται, ηταν του σατανά η Μπλαβάτσκυ (!) του σάτανα ηταν και ο Χίτλερ που ηταν κατα του χριστιανισμου, και ήθελε να καταργήσει την ειρήνη και τα Χριστούγεννα (?) κάτι τετοια τρελά γράφουν σε ένα post στην έγκυρη πηγή με 700.000 Like "Μηχανή του Χρόνου" που βαριέσαι να το ψάξεις και να το βρεις επειδή δεν θελεις να μπαίνεις σε τέτοιες μαρξιστικές σελίδες , τρελά γιατί τα Χριστούγεννα με την ειρήνη ουδεμιά σχέση έχουν, δηλαδή υποστηρίζει κομμουνιστές αριστερούς που ειναι επίσης κατα του Χριστιανισμού αλλα αυτοί δεν ειναι οι κακοί! και χρησιμοποιούν τον χριστιανισμό για να κάνουν προπαγάνδα.

Να σημειωθεί εδώ ότι κατα την εποχή που τα έγραψαν αυτά κάπου μετα την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι πρώτοι χριστιανοί δεν άνηκαν στο "αιρετικό ειδωλολατρικό και παγανιστικό Ευρωπαϊκό γένος" αλλα ήσαν απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, και στην ουσία με την βοήθεια αυτών έκαναν επιβολή του Χριστιανισμού δια πυρός και σιδήρου, στο δια ταύτα: στην πραγματικότητα θεωρούν όλους τους χριστιανούς (και οχι μονο) γκοϊμ επειδή ειναι ανάμεικτες φυλές πλέον, και επειδή ειναι το πρώτο στάδιο πνευματικού σκοταδισμού, και αυτό γιατί οσες γυναίκες ευρωπαϊκού γένους έχεις βρει (οι άντρες ειναι πολλοί λιγότεροι ) και που δεν καταλαβαινουν τι παίζεται ενώ θα έπρεπε να είχαν καταλάβει λόγο γένους, ειναι φανατικές χριστιανές, και οι οποίες δεν γεννήθηκαν έτσι αλλα έγιναν στην πορεία , όπως μια που ανεβάζει βίντεο που την βλεπεις ως παράδειγμα πως έκαναν επιβολή του Χριστιανισμού στο Ευρωπαϊκό ευγενές γένος, γιαυτό μιλάει για αγάπη και όλα σχετικά, αλλιως θα ηταν σαν το Ισλάμ.

Η ιδέα ότι μετά ξανα γεννιούνται όλοι αυτοί κατώτεροι πνευματικά τρομάζει, ίσως εξηγεί και το γεγονός γιατί πέφτει η νοημοσύνη σε παγκοσμιο επίπεδο , η πιο σωστή θρησκεία που προέρχεται από το Ευρωπαϊκό γένος (θεϊκό γένος) ειναι βουδισμός,το κράτησαν στας ανατολάς που οι Ευρωπαίοι το πήγαν εκεί ο πρώτος βούδας ήσαν και γνησίου ευρωπαϊκού γένους (και με την σβάστικα) και στην Ευρώπη έσπειραν και τον πνευματικό θάνατο! ο σκοπός ειναι να ανέβεις σκαλοπάτια πνευματικά σε καθε κύκλο ζωής και οχι τύπου χριστιανισμός που θέλει δούλους και να προσκυνούν τον θεο τάχα ο σκοπός ειναι να γίνεις εσύ σαν θεός οχι να προσκυνάς θεούς! πυρ και μανία οι πιστοί με αυτό το post, αφού η αντίληψη τους δεν φτάνει να κατανοήσει περί τίνος πρόκειται, βεβαία καλυτερα να ειναι χριστιανοί πάρα να έχουν την μαρξιστική θρησκεία που νομιζουν ότι ειναι δήθεν ιδεολογία αυτοί ειναι ακόμη χειρότεροι ... ΥΓ: Ο γράφων δεν έχει καν την έννοια του δόγματος αφού από 10-15 χρόνων αναρωτιόταν μα που πιστεύουν όλοι αυτοί? στην πορεία διαπίστωσε οτι ειναι δογματικοί σε πολλά πράγματα και οχι μονο σε θέματα θρησκείας, από κόμματα έως ομάδες και ακόμη και με την Ελλάδα και τα βλέπουν όλα δογματικά, και γιατί δεν γεννήθηκε και αυτός σαν αυτούς? πέρασαν πολλά χρονιά για να βρέθει ο λόγος....(!) ΥΓ 2: Αν τα πετάξεις απο μικρά σε δάσος τα ΓΚΟΪΜ (αν δεν πεθάνουν) θα αντιγράψουν την συμπεριφορά των τα ζώων σαν ειναι οι ιδιοι ζωα τύπου Μόγλης, επειδή δεν έχουν αντίληψη οτι δεν ειναι ζώα αλλα "άνθρωποι",αν ειναι πολλά μαζί μπορεί να φτιάξουν μια υποτυπώδες κοινωνία και μέχρι εκεί όσα χρονιά και να περάσουν, όπως ειναι οι ιθαγενείς σε ζούγκλες, τουτέστιν συμπεριφερονται ως άνθρωποι επειδή μεγάλωσαν με ανθρώπους αλλα στο μυαλο / νοήτικα πνευματικά ειναι σαν τα ζώα .. Αυτά τα μάζεψαν οι "επαναστάτες" κάποτε και για κάνουν εισβολές στην Ευρώπη, και επι 2000-3000 χρονιά όλες οι εισβολές έγιναν προς Ευρώπη απο οπού ζούσε το ευρωπαϊκό γένος που προέρχονται τα παντα που ξέρετε σήμερα .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications