Αλλάζει η σύνθεση του δικαστηρίου που καταδίκασε ως «εγκληματική οργάνωση» τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

Το αίτημα του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των μελών της δικαστικής έδρας (τακτικών και αναπληρωτών, πλην της εισαγγελέως), λόγω επηρεασμού τους από πολιτικές και μιντιακές παρεμβάσεις έγινε αποδεκτό και εμφανίστηκε με νέα σύνθεση και με άλλη πρόεδρο.

Η νέα πρόεδρος Μαρία Συμιτζή-Βετούλα δήλωσε αμέσως κώλυμα διότι ήταν δεύτερη επίκουρη ανακρίτρια στην υπόθεση. Διεκόπη αμέσως η διαδικασία για να εξετασθεί το κώλυμα.

«Έτσι μπράβο. Ένας ένας να πηγαίνει σπίτι του» φώναξε ο Ι. Λαγός προς το ακροατήριο την ώρα που αποσυρόταν η νέα σύνθεση του δικαστηρίου για να εξετάσει το ζήτημα του κωλύματος.

Την εξαίρεση του δικαστηρίου είχε ζητήσει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος είχε εκλεγεί με την Χρυσή Αυγή και ο δικηγόρος του Κωνσταντίνος Πλεύρης. Μετά την εξέλιξη αυτή η δίκη διεκόπη.

«Θεωρώ ότι υπήρχε προκατάληψη στο πρόσωπό μου και παρεμβάσεις άμεσες και έμμεσες και από τον πρωθυπουργό της χώρας, που σας πίεσαν. Για τον λόγο αυτό, ζητώ την εξαίρεση όλων των μελών του δικαστηρίου. Σε λίγο θα προσέλθει ο συνήγορος κύριος Κωνσταντίνος Πλεύρης για να αναπτύξει το αίτημά μου», είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα ο Γ. Λαγός.

Ενημερωσή: Απερρίφθη το αίτημα εξαίρεσης των δικαστών που υπέβαλε ο Λαγός.Απερρίφθη το αίτημα εξαίρεσης των δικαστών που υπέβαλε ο Γιάννης Λαγός κατηγορώντας τους για προκατάληψη και μεροληψία. Το δικαστήριο με νέα σύνθεση , έκρινε ότι δεν προέκυψαν ενέργειες ή παραλείψεις των δικαστών που να μπορούν να δικαιολογήσουν υπόνοιες αμεροληψίας.

Κανονικά θα έπρεπε να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις ότι δεν ειναι «κομμουνιστικά μιάσματα», ποσό δε να ειναι ιουδαϊκής φυλής μερικοί εξ αυτών, να δεις πως προκύπτουν αμέσως οχι άπλα "υπόνοιες αμεροληψίας" αλλα κανονικά εκτελούν εντολες ιουδαίων. (Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα» που η Hθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία, ακριβώς για τους ίδιους λόγους δεν τους ήθελαν οι κακοί ρατσιστές στην Γερμανία που ηταν 100 χρόνια μπροστά σε όλα, επειδή έκαναν υγειονομικές εξετάσεις για να δουν γιατί εχουν αφύσικη συμπεριφορά που παραπέμπει σε αυτο που ξέρετε ως δαίμονες και που χρησιμοποιούν οι Ιουδαίοι για μην φαίνονται αυτοί, και διαπίστωσαν ότι ειναι άκρως επικίνδυνοι από πολλές απόψεις για την ίδια κοινωνία γνωστή και ως κομμουνιστική πανούκλα , ακριβώς για τον ίδιο λόγο έβγαλαν την λέξη ρατσισμός και φασίστες, αυτός ειναι και ο λόγος που το 1945 ίδρυσαν το λεγόμενο παγκόσμιο οργανισμό υγείας ώστε να καλύψουν αυτα που ειχαν ανακαλύψει οι κακοί ναζι για την φυλη τους αλλα και τα κομμουνιστικα μιασματα τους)...

Ξανά λέμε:Το να βλέπεις αυτά από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ οτι δηλαδή ελληνόφωνοι δεν φτάνει που έχουν μάθει τον όχλο ψεύτικη ιστορια και απο την ανάποδη μέσα απο σχολεια ΜΜΕ βιβλία ταινίες και δεκάδες έγκυρες πήγες τους που διαβαζουν οι Νεοέλληνες για ελληνικές, αλλα και κυνηγούσαν μονο την Χ.Α χωρίς πότε να είχες ασχοληθεί με κόμματα , για τον απλο λόγο οτι τα άλλα κόμματα ειναι δικά τους το συγκεκριμένο screenshot ειναι από 12 Φεβρουαριανού του 2020 :

Και μετά να βλέπεις ορδές νεοελλήνων που ειναι εκτός τόπου και χρόνου, και οχι μονο διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους αλλα λένε τα ίδια με αυτούς και τους αναρχοκομμουνιστες τους σε ξεπερνάει. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον ελληνόφωνο πληθυσμό πολλοι Νεοέλληνες έχουν φτάσει στο σημείο μεταξύ άλλων ηλιθιοτήτων που έχουν κάνει δεδομένα, να νομίζουν ότι οι ξανθοί Γερμανοί το 50% αν οχι στην πλειοψηφία τους το 30 ηταν Όυννοι και Μογγόλοι, πιστεύουν δηλαδή ότι η τεχνολογία που εχουν σημερα ειναι απο Μογγόλους(!) και ξανθοί Μογγολοι δεν υπάρχουν, τι να κατσεις να πεις μετα σε αυτούς τους ηλίθιους περί ιστορίας κτλ οταν στερούνται στοιχειώδους λογικής? τα γκοϊμ (βλέπε σχέτικο post) δεν θα γίνουν άνθρωποι με το ζόρι, αυτοί που πιστεύουν αυτές τις σημιτικές ηλιθιότητες έχουν κοιτάξει την φάτσα τους στο καθρέφτη? για να την κοιτάξουν μήπως οι ιδιοι έχουν μογγολική και αραβική καταγωγή, και οι κομμουνιστες του Στάλιν ήσαν κανονικοί Μογγόλοι, συγνώμη αλλα με τέτοιο λαό στο Ελλαδιστάν αναμενόμενο ειναι να κάνουν party , κατα αλλα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ! δεν δίνουν εντολες στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη! η εγκληματικές οργανώσεις τους antifa δεν υπάρχουν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications