O Δίας δεν βρήκε ξανα ούτε έναν δίκαιο  στην Θεσσαλία  και την πλημμύρισε
/

Ο Ηρόδοτος μας δίνει την πληροφορία, ότι την εποχή του Δευκαλίωνα στην Θεσσαλία υπήρχε θάλασσα, όπως βεβαιώνεται και από το όνομα που της δόθηκε.( Θεσσαλία – θέση θάλασσας – αλός στα αρχαία Ελληνικά ).

Η οργή του Δία ήταν τέτοια για τον ξεπεσμό των ανθρώπων που όταν επέστρεψε στον Όλυμπο, αποφάσισε να στείλει έναν κατακλυσμό με σκοπό να αφανίσει το γένος των ανθρώπων.

Κατά τον μύθο την εποχή που στη Φθία και τη Θεσσαλία βασίλευε ο Δευκαλίωνας ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλη την γενιά των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένη, με εξαίρεση τον δίκαιο βασιλέα και την γυναίκα του την Πύρρα

. Ο Δευκαλίωνας λοιπόν μετά από συμβουλή του πατέρα του κατασκεύασε ένα πλοίο συγκέντρωσε τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωση τους και επιβιβάστηκε στο πλοιάριο μαζί με την γυναίκα του. Στο μεταξύ ο Δίας ανοίγει τους καταρράκτες του Ουρανού και οι άνθρωποι χάνονται.

Το πλοιάριο του περιφερόταν για εννέα μέρες και εννέα νύχτες, μέχρι που προσάραξε. Όταν σταμάτησε η καταιγίδα, και υποχώρησαν τα νερά ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα κατέβηκαν στην ξηρά και έκαναν θυσία στον Φύξιο Δία .

Ο θεός που επικαλέστηκε ο θεοσεβής Δευκαλίωνας έστειλε τον Ερμή για να τους μεταφέρει την υπόσχεση ότι ο Δίας θα πραγματοποιούσε την πρώτη ευχή τους, να δώσει και πάλι ζωή ο Δίας στο ανθρώπινο γένος.

Έτσι ο Δευκαλίων και η Πύρρα προκειμένου να αναγεννηθεί το ανθρώπινο γένος, άρχισαν να πετάνε πέτρες πίσω από την πλάτη τους, οι πέτρες που πετούσε ο Δευκαλίωνας μεταμορφώνονταν σε άνδρες και αυτές που πετούσε η Πύρρα μεταμορφώνονταν σε γυναίκες.

Στο μέλλον αυτο θα ξανα γίνει για να ξεβρομίσει η Γη απο έκφυλους και όλες τις φυλές του κακού, οταν θα εχουν ξανα γεννηθει μονο οι εκφυλοι και δεν θα υπαρχει ουτε ενας του δικαιου γενους , και μετα εκκαθαριση της Γης οι έκφυλοι που έχουν γίνει ένα με τις φυλές του κακού "δημοκρατικά" δεν θα μπόρουν να ξανα γεννηθούν γιατι θα υπαρχει φυλετικη υγεία και οι αιμομιξιες με θνητες φυλες θα απαγορευονται΄, φυλες των ερπετων που τσιριζουν για ρατσιστες σημερα δεν θα υπαρχουν καν , αλλα ακόμα και αν εισβάλει κανένα πνεύμα απο αυτούς θα γίνεται ανάλυση για το τι πνεύμα εχουν σε ολα τα μωρά που θα γεννιούνται και όσα δεν εχουν δίκαια πνεύματα στο Καιάδα πριν προλάβουν να μολύνουν ξανα την Γη και ξανα γίνει οπως έχει γίνει σήμερα και οι θνητοι αντι να παρουν το μερος του καλου έχουν παρει το μερος του κάκου, φυσικά αυτές οι θνητές φυλές που θα τους επιτραπει να υπαρχουν στο νεο κοσμο επειδη τωρα δεν εχουν παρει το μερος του κακου, θα ζευγαρωνουν μονο μεταξυ τους, και με το νερό της λήθης δεν θα θυμούνται τίποτα μετά θα εχουν ξεχάσει και τον χριστιανισμό και την δημοκρατία μεχρι απο διποδα να γινουν ανθρωποι οπως ελεγε και ο Πλατων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications