Αστυνομικός πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε!

O άνδρας πυροβόλησε την 42χρονη, μέσα σε διαμέρισμα στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Κομνηνών 27, στην Καλαμαριά. Πρόκειται για ένστολο, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα.

Πήγε τα παιδιά στο σχολείο και επέστρεψε για να την σκοτώσει Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με καραμπίνα. Στην συνέχεια, φέρεται να έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και να αυτοκτόνησε.

Οι σοροί του άλλοτε ζευγαριού, εντοπίστηκαν περίπου στις 8:15, από άνδρες της Αστυνομίας, που έσπευσαν στο σπίτι, μετά από καταγγελία των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Μάλιστα, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μέσα στο ασθενοφόρο η μητέρα του δράστη και τις παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας, το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους τον τελευταίο ένα χρόνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications