Θα πέσει μεγάλο φαγοπότι πάλι από δωρεές για πλημμύρες και οχι μονο

Σχεδόν το σύνολο των χωριών του κάμπου της Καρδίτσας βρίσκεται κάτω από το νερό. Κατοικίες, κτηνοτροφικές μονάδες και επιχειρήσεις έχουν πληγεί με ανυπολόγιστες ζημιές από την επέλαση του νερού, ενώ οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση.

Εκτός από την έκκληση για νερό, φάρμακα και φαγητό, οι ομάδες που βοηθούν τους πλημμυροπαθείς ζητούν άμεσα και αντικουνουπικά, ορούς, γάζες, αυτοκόλλητα και επιδέσμους. Αφορούν κυρίως σε ασθενείς στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.

Είναι σίγουρο πως οι ελληνόφωνοι μαζί με τους συμμορίτες και λοιποί μοχθηροί θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να μαζέψουν λεφτα όπως κάνουν με τι φωτιές (που βάζουν οι ιδιοι)

Βεβαία αυτο δεν άφορα μονο τους συμμορίτες που βγαίνουν απο Νεοέλληνες και πανε και για καφέ μαζί , άρα και πολλοι Νεοέλληνες έχουν τον σατανά μέσα τους οπως θα έλεγαν και οι γιαγιάδες για αυτο και κανουν παρέα με τους συμμορίτες. Ποιοι διαβαζουν σελίδες αδίσταχτων συμμοριτών που τα κείμενα τους ειναι σαν τα γραφει ο σατανάς ο ίδιος και τους πατάνε και like? οι μοχθηροί δεν βλέπουν τους μοχθηρούς αφου ειναι το ίδιο με αυτούς, τι σημαίνουν ολα αυτα? πως και οι πονόψυχοι Νεοέλληνες θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν έξαλλου μονο οι ηλίθιοι δεν εχουν καταλάβει οπως για να υποστηρίζουν μοχθηρούς παντού ακομα και στο ίντερνετ ειναι ύπουλοι και οι ίδιοι και ιδου:

Προβληματισμό έφεραν και τα κρούσματα αισχροκέρδειας και ελλείψεων σε εμφιαλωμένα νερά, ιδιαίτερα σε Καρδίτσα, Βόλο και Λάρισα, όπου σημειώθηκαν ουρές και άδεια ράφια στα Σούπερ Μάρκετ.

Πλαφόν για τα «μάτια του κόσμου» στο εμφιαλωμένο νερό!.Όσο το πληρώνει και η υπόλοιπη Ελλάδα, θα το πληρώνουν και οι πλημμυροπαθείς που θα σπευσουν ξανα να πατουν like σε σέλιδες σατανο-συμμορητών και να υποστηρίζουν κόμματα ελληνόμορφων για προσωπικό όφελος και οχι για το κοινο καλο οπως κανουν παντου οι δηθεν απογονοι των αρχαιων , μη βάζοντας μυαλό για την προειδοποίηση που ελαβαν απο θεϊκές δυνάμεις πως ειναι έκφυλοι (O Δίας δεν βρήκε ξανα ούτε έναν δίκαιο στην Θεσσαλία και την πλημμύρισε) και μην ξεχάσουν να λενε για ναζι φασίστες καθώς αυτοι θα ξεβρομίσουν την Γη απο έκφυλους υπηρέτες του κακού όταν θα έρθει η ώρα, και τοτε στα αλήθεια θα ειναι "φασιστικά μετρά" εκκαθάρισης της Γης απο φυλές του κακού και έκφυλων υπηρετών τους .

Και τα 3000 έτη έχουν περάσει ήδη όποτε η τιμωρία των έκφυλων που απέτυχαν να γίνουν άνθρωποι σε τοσες ζωες τους αντί αυτού προσκυνούν το κακό ειναι κοντά και δεν θα τους σωσει ο χριστιανισμος, και εχουν ξανα γινει αυτα:Σιγά-σιγά οι άνθρωποι άρχισαν να χάνουν την Ανώτερη συνείδησή τους και ως εκ τούτου η ηθική τους, η νοημοσύνη και η πνευματική σύνδεση με την Πηγή χάθηκαν και προοδευτικά υποχώρησαν στα υλικά, εγωιστικά, διψασμένα και αιματηρά πλάσματα που έγιναν κατά τη διάρκεια των Σκοτεινών Εποχών της Ιστορίας, και τοτε οι θεοί κατέστρεψαν τους βέβηλους που μόλυναν τον πλανήτη .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications