Ο Steve Bannon για την  τελευταία επίθεση στο Sound Of Freedom:  Είναι απλώς ένα κραυγαλέο ψέμα!

Τα μέσα ενημέρωσης της γνωστής ράτσας έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να απομακρύνουν τους ανθρώπους από την ταινία ορόσημο των Angel Studios «Sound of Freedom» σχετικά με την εμπορίας παιδιών στον σημερινό κόσμο.

Δυστυχώς, όπως ανέφερε το The Gateway Pundit, διάφορα μέσα ενημέρωσης έχουν γράψει φρικτές κριτικές. Η τελευταία επίθεση στην ταινία κάνει τον γύρο αυτό το Σαββατοκύριακο στα mainstream μέσα μαζικης εξάπατησηςς.

Ένας άνδρας της περιοχής του Σεντ Λούις κατηγορείται ότι ήταν βοηθός στην απαγωγή ενός παιδιού που φέρεται να δωρίσε στο Sound of Freedom.

Αυτές οι ψευδείς ειδήσεις δολοφονιας χαρακτηρων έχουν περισσότερα από 227.000 αποτελέσματα σε μια αναζήτηση Bing και περισσότερα από 2.880.000 αποτελέσματα σε μια αναζήτηση Google. Με τιτλους του τυπου "Ο φερόμενος απαγωγέας χρηματοδότησε τη δεξιά ταινία Sound of Freedom", ναζιστικη δεν έχουν πει ακομα.

Αυτό είναι το πόσο απελπισμένοι είναι για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να δουν αυτήν την ταινία που έχει ήδη εισπράξει πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ο άνδρας που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα είναι ο Fabian Marta, ο οποίος ζει στο Chesterfield του Missouri, που δώρισε 200 δολάρια στο Angel Studios για την παραγωγή αυτής της ταινίας.

Ο Fabian Marta είναι ένας αθώος άνθρωπος που ενεπλάκη σε υπόθεση επιμέλειας παιδιών και οχι σε απαγαωγή. Λενε πως βοήθησε κάποιον που είχε πάρει παράνομα τα παιδιά, συνελήφθη στο Μιζούρι με την υποψία ότι ήταν βοηθός στην απαγωγή παιδιών και κατι τετοιες ασυναρτησίες ακομα και το αδελφακι των ellhnika hoaxnes στην Αμερικη snopes, ενω είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου μένει η γυναίκα που αρνήθηκε να επιστρέψει τα παιδιά της στον πατέρα τους και δεν είναι απαγωγέας παιδιών. Είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Ο Steve Bannon μίλησε για το σκάνδαλο σήμερα το πρωί στο The War Room: «Είναι ένα κραυγαλέο ψέμα».

Να θυμίσουμε πως οι ελληνόφωνοι μόλις είδαν οτι εχει απήχηση το "Mel Gibson: Η ελίτ του Χόλιγουντ προσπαθεί να με σκοτώσει επειδή αποκάλυψα ένα κύκλωμα παιδεραστών", έδωσαν εντολή στο δημοκρατικο facebook να κανει σκόπιμη μηδαμινή απήχηση οπως έκαναν και με τα μπόλια και οχι μονο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications