Χριστιανό-κομμουνιστες έχετε δει?  δείτε τους  για να μην νομιζουν κάποιοι οτι ειναι θεωρίες

Τελικα έχει πόλλους αραβο-έλληνες αυτος ο τόπος που ξεχασαν την καταγωγή τους και απο μουσουλμανοι που εσφαζαν απιστους βλεπε σφαγη της Χιου, εγιναν δογματικοι χριστιανοι ? (ή πουλανε παραμυθια στους δογματικους χριστιανους? αλλα και πολλοι Ρωσσοι ετσι ειναι ), ένα πραγμα δεν ξεχασαν όμως: να λενε για ναζι φασιστες οπως το 40 σαν κομμουνιστο-ιουδαιοί, και ειναι ετοιμοι για σφάγες "απιστων" που εγιναν "φασιστες και ναζι" πιο παλια ειχαν αλλες ταμπελες οπως το ειδωλολάτρες και εσφαζαν σε ολη την Ευρωπή , αλλα δεν μπορουν να αρχισουν τις σφαγες μονο με λεξεις ταμπελες σαν τον παλιο καλο καιρο , ειναι τύπου Τσαγκρινός που αν δεν πει αυτες τις μασονικες ταμπελες 100 φορες την μερα θα πεθανεί και βγαζουν αυτο το γιδι που ηταν και στο ΚΚΕ και τωρα το παιζει πατριωτης και σε ιντερνετικο ραδιο οι αλλοι νεοέλληνες που το παιζουν φωστηρες τι να τους κανεις τετοιους πατριωτες? .

Δειτε τι γράφει έγκυρη πήγη κομμουνιστο-ελληνών δηλαδη ελληνοφωνες σημιτικες φυλες που εχει πιο πολλες η Ελλαδα παρα το Ισραηλ που εχουν μαζεψει ολες τις φυλες του κοσμου (απο εμπορια παιδιων ?) για να δοκιμαζουν ποιες ειναι καλυτερες σαν π@ρνες (κινεζες δεν εχουμε δει μονο ), αλλα και για τους λενε πως ειναι ιδιες φυλες με την δικια τους ωστε να τους υποστηριζουν καθως δεν ειναι εξυπνοι αλλα μοχθηροι ο οχλος ειναι πνευματικα κατωτερος, βγηκε και ο αλλος ο ελληνοφωνος προ ετων και ελεγε στους ηλιθιους πως και στο Ισραηλ κανουν χημειοθεραπείες ενω λεγαμε για τους γνησιους ασχετου χωρας, φυσικα και κανουν αφου ουτε το 1/3 δεν ειναι γνησιοι και οι μισοι απο αυτο το 1/3 ειναι συγγενικες τους φυλες τυπου αραβες οπως πολλοι νεοέλληνες αλλιως δεν θα εκαναν και τα μπολια εκει :

Τουρκικές φασιστικές και ισλαμιστικές ομάδες ξεκίνησαν εκστρατεία για να παρεμποδίσουν την ετήσια λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στη βορειοανατολική τουρκική επαρχία της Τραπεζούντας.

Επικεφαλής της εκστρατείας είναι στενοί συνεργάτες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ νεοναζιστικές και ισλαμιστικές ενώσεις προσφέρουν επίσης την υποστήριξή τους.

Ο Yaycı είναι μεταξύ των στενών συνεργατών του προέδρου Ερντογάν. Ήταν μαζί με τον Ερντογάν κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016 και ακούστηκε να ψιθυρίζει στον Ερντογάν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής ομιλίας του προέδρου στο CNNTürk εκείνο το βράδυ.

Μπλα μπλα μπλα οτι κακο ειναι ναζι φασιστες στα μυαλα των ηλιθιων επειδη ετσι τους ειπαν αυτοι που εχουν και αμεση σχεση με το κακο και φαινεται και απο αυτα που λενε οπως ειναι και σατανιστες , κάτι τετοιες σελιδες νεοέλληνων θα διαβαζει και η Λατινοπουλου (και ορδες νεοέλληνες χωρις ιχνος λογικης ) και λεει για φασιστες ενω σταλιν-κομμουνιστες τις κανουν επιθεσεις , και εδω η εγκυρη πηγη κομμουνιστο-νεοελληνων που το παιζουν και πατριωτες :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications