Τον Έλληνα που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση ανέλαβε ο Κούγιας αυτος δεν ειναι «ναζι» αλλα κομμουνιστής?

Εδώ δεν λένε τίποτα για ναζι οι εγκυρες πηγες τους μαζι με ουγκανους πατριωτες της φακης που ολοι μαζι ειναι υπεύθυνοι για τον ηθικο ξεπεσμο του οχλου που διαβαζει ακόμα και τους μεν και δεν, γιατί δεν ελεγαν για ναζι και την προηγουμενη φορα που αναρχο-συμμορητες οπαδοι εκαναν επισης δολοφονια αραγε?

Τι γράφουν:

Την υπεράσπιση του Έλληνα που συνελήφθη για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, με θύμα τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ένας εκ των συλληφθέντων, επιχειρηματίας σιτήσεως στην περιοχή των Αμπελοκήπων και πτυχιούχος ανωτάτης σχολής, με κάλεσε να αναλάβω την υπεράσπισή του, διότι σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές και κατά τη διάρκεια της προανακρίσεως τού απέδωσαν την κατηγορία του μέλους εγκληματικής οργάνωσης» δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε και την υπεράσπιση του 52χρονου που ξυλοκόπησε την αστυνομικό σύζυγό του.

Ο Κούγιας δήλωσε ότι συνάντησε τον Έλληνα που συνελήφθη και υποστηρίζει ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες: «Παράλληλα, του αποδόθηκε η κατηγορία του δράστη της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του αείμνηστου Μιχάλη και επίσης της παραβάσεως του σχετικού νόμου, που αφορά τις εγκληματικές πράξεις, που έχουν συμβεί. Ήρθα σήμερα να τον γνωρίσω και, πράγματι τον γνώρισα, ισχυρίζεται ότι είναι παντελώς αθώος, όπως μου είπε, γιατί δεν έχω το περιεχόμενο της δικογραφίας και είμαι υποχρεωμένος να συμβιβαστώ με αυτήν την πραγματικότητα» σημείωσε.

Το πτυχιούχος ανωτάτης σχολής που κολλαει? ... Αληθεια γιατι δεν ειναι εγκληματικής οργάνωσης η ΑΕΚ αφου οταν οπαδος και κομματος κάνει δολοφονια ειναι εγκληματική οργάνωση ετσι δεν ελέγαν ? για αυτο αξιζει και στον οχλο που τους υποστηριζει και τους παταει και like 1000 χρόνια να μεινει σε αυτο τον κοσμο παρεα με αυτους που υποστηριζεί ειναι συνεργος του κακου και οχι θυματα πολλοί γυρω σας , αφηστε τα αλλα : περιμεναν πως και πως να βαλουν το βλημα τους ως προθυπουργο για να αρχισουν το party με τις φωτιες και αυτοι ακομα πατανε like σε εγκυρες πηγες τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications