Mel Gibson: Η ελίτ του Χόλιγουντ προσπαθεί να με σκοτώσει επειδή αποκάλυψα ένα κύκλωμα παιδεραστών

Ο Μελ Γκίμπσον ζει με φόβο για τη ζωή του, αφού ορκίστηκε να αποκαλύψει ένα κύκλωμα παιδεραστών που λειτουργεί στην καρδιά του συστήματος του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον Gibson, οι ελίτ του Χόλιγουντ έχουν ήδη προσπαθήσει να τον ακυρώσουν, να τον φιμώσουν και να καταστρέψουν την καριέρα του.

Ο Μελ Γκίμπσον κατήγγειλε το Χόλιγουντ το 2017 ως «ένα άντρο παρασίτων» που «γλέντα με το αίμα των παιδιών».

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιτέθηκαν γρήγορα στις αποκαλύψεις του Gibson, συμπεριλαμβανομένου του Snopes , για να δηλώσουν τις αποκαλύψεις του ως ψευδείς ειδήσεις και δηθεν θεωριες συνομωσιας προχώρησαν στην αφαίρεση όλων των βίντεο και των άρθρων από το διαδίκτυο. Ο Όργουελ μας προειδοποίησε ότι στο μέλλον οι ελίτ θα εξαλείψουν τις ενοχλητικές πληροφορίες. Και αυτό ακριβώς έκαναν με τις αποκαλύψεις του Γκίμπσον για το Χόλιγουντ οπως βγάζουν fake οτι ενοχλεί εδώ και χρόνια συκοφαντουν και θαβουν ανεξαρτητες σελιδες .

Τώρα, έξι χρόνια αργότερα, ο Μελ Γκίμπσον δήλωσε ότι «δεν έχει τίποτα να χάσει» και είναι αποφασισμένος να παίξει τον ρόλο του στην εξάλειψη του κακού της ελίτ παιδεραστίας και της εμπορίας παιδιών, ανεξάρτητα από τις προσωπικές συνέπειες.

Το Sound of Freedom αφηγείται την ιστορία του Τιμ Μπάλαρντ, ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος εγκαταλείπει τη δουλειά του ως ειδικός πράκτορας στις Έρευνες Εσωτερικής Ασφάλειας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία αποκαλύπτει την παιδεραστία VIP και την εμπορία παιδιών.

Ο Tim Ballard είπε πρόσφατα σε ένα πλήθος στο Utah Eagle Forum 2023 Annual Convention ότι η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών, παραγωγής Τόνι Ρόμπινς, πλησιάζει στην ολοκλήρωση, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο Γκίμπσον έχει αφιερώσει τη ζωή του για να σώσει τα παιδιά των επίλεκτων παιδεραστών.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα από τον νέο ρόλο του Gibson και κάνουν ό,τι μπορούν για να παραπλανήσουν τις μάζες. Γιατί λένε τόσο κατάφωρα ψέματα για τον ρόλο του Gibson στο Sound of Freedom; Γιατί είναι τρομοκρατημένοι με αυτό που πρόκειται να αποκαλύψει.

Σύμφωνα με τον Γκίμπσον, καλύπτουν τις σκοτεινές δυνάμεις που είναι αποφασισμένες να τον φιμώσουν. Είναι τόσο αποφασισμένοι να τον φιμώσουν και να καταστείλουν αυτή την ταινία που δεν θέλουν το ευρύ κοινό να έχει ιδέα ότι η ταινία υπάρχει.

H Κάρι Λέικ συναντήθηκε με τον Γκίμπσον και συζήτησαν για το τρομερό εμπόριο παιδιών που λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να ενώσουμε τους γενναίους πατριώτες όπως η Kari Lake στην άρνησή τους να κρυφτούν μπροστά στην ελίτ και στα μπουλντόγκ τους στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Η εμπορία παιδιών είναι το βρώμικο μυστικό της Αμερικής και η ελίτ δεν θέλει να γνωρίζετε την πλήρη κλίμακα της επιδημίας.Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες μόνο στις ΗΠΑ, πολλά πέφτουν στα χέρια αρπακτικών που τα διακινούν μέσα από κυκλώματα παιδεραστών όπου τα παιδιά υφίστανται αφάνταστη φρίκη.

Η εμπορία, ειδικά όταν περιλαμβάνει αγοραπωλησίες κοριτσιών, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2011, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο οργανωμένο έγκλημα και το δεύτερο πιο προσοδοφόρο προϊόν που εμπορευόταν παράνομα μετά τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως επισημαίνει η ερευνήτρια δημοσιογράφος Amy Fine Collins, «Έχει γίνει πιο προσοδοφόρο και πολύ πιο ασφαλές να πουλάς εύπλαστους εφήβους από ναρκωτικά ή όπλα. Μια λίβρα ηρωίνης ή ένα AK-47 μπορεί να πωλείται μία φορά, αλλά ένα κορίτσι μπορεί να πουληθει 10-15 φορές την ημέρα, με έναν «δίκαιο» μαστροπό να κατασχεί το 100 τοις εκατό των κερδών της.

Όπως είπε αυτή την εβδομάδα ο βετεράνος του Χόλιγουντ Τζέιμς Γουντς, το Χόλιγουντ είναι «εκατό φορές πιο κακό» από τους χειρότερους φόβους σας.

Και ο Hollyweird, όπως ήξερε πάντα ο Gibson, βρίσκεται στην καρδιά του κακού σε αυτόν τον κόσμο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αστέρια, ο Γκίμπσον δεν παρασύρθηκε από το κακό, αρνούμενος ακόμα να δεχτεί το κακό σύστημα.

Και τώρα το κάνει ξανά συνεργαζόμενος με τον Tim Ballard και τον Jim Caviezel . βιομηχανία του θεάματος και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που εργάζονται για λογαριασμό των ελίτ, είναι αποφασισμένα να κρατήσουν μυστική την επιδημία παιδεραστίας. Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αρνούνται ότι υπάρχει πρόβλημα εδώ, παρά τα στοιχεία ότι εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα mainstream media θα προσπαθήσουν να ακυρώσουν ξανά τον Mel Gibson. Αν δεν μπορέσουν να τον φιμώσουν με αυτόν τον τρόπο, όπως πιστεύει, τότε οι κίνδυνοι για τον Γκίμπσον θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σοβαροί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications