Η ηθοποιός  Ellen Page  είπε ότι «άκουγε σατανικές φωνές» που της έλεγαν «να γίνει άντρας».

Οι LA Times δημοσίευσαν την περασμένη Κυριακή ένα μακροσκελές άρθρο με τίτλο «The Survival of Elliot Page», όπου η δημοσιογράφος Amy Kaufman αφηγείται με ωμές λεπτομέρειες τη «μετάβασης» της ηθοποιού Ellen Page, βιολογικά γυναίκα, σε έναν «άνδρα που ονομάζεται Elliot Page».

Σε αυτή την ιστορία, που συνέβη σύμφωνα με την ηθοποιό κατά τη χειρότερη στιγμή της ψευδο-πανδημίας του 2020, η Έλεν Πέιτζ παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης στη μοναξιά σε ένα σπίτι στον Καναδά άρχισε να «ακούει σατανικές φωνές» που της έλεγαν να βλάψει τον εαυτό της και να κανει τη μετάβαση του φύλου.

Η γυναίκα κατέληξε να αυτο-τραυματιστεί και αποφάσισε να επικοινωνήσει με έναν γιατρό για να της επιτρέψει να ξεκινήσει θεραπείες αλλαγής φύλου, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης του μαστού και της λήψης τεστοστερόνης.

Δεν είπε ποτέ στον γιατρό του ότι είχε ακούσει φωνές. Ο Κάουφμαν αποκάλυψε ότι ο Πέιτζ « χτυπήσε τον εαυτο της ξανά και ξανά μέχρι να μελανιάσει». Αυτός ο αυτοτραυματισμός έγινε εξαιτίας «όλου του μίσους για τον εαυτό της : της δυσφορίας που ένιωθε στο σώμα της, του θυμού προς εκείνους τους "δαιμονες" που της είχαν πει να καταστείλει την πραγματική της ταυτότητα».

Μετά από αυτό η Πέιτζ αποκάλυψε στον Κάουφμαν ότι άκουσε μια φωνή που της έλεγε: «Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι» και ότι εκείνη τη στιγμή άρχισε να σκέφτεται την αλλαγή φύλου.

Η Πέιτζ εξήγησε: «Ήταν σαν να άλλαξε κάτι στον εγκέφαλό μου. Η φωνή μου έλεγε, «Όχι, μην το κάνεις», «Όχι, δεν μπορείς», μέχρι που ξαφνικά άλλαξε. «Α, ίσως είσαι τρανς» άρχισε να μου λέει. Ο Κάουφμαν αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι η Πέιτζ προγραμμάτισε μια επίσκεψη σε έναν γιατρό για να συζητήσει την αλλαγή φύλου και πήρε ραντεβού για να πάει μερικές εβδομάδες αργότερα.

Αντί να την παραπέμψει σε ψυχίατρο ή να του συστήσει παρατεταμένη θεραπεία, το μασονικό σύστημα υγείας της έδωσε αμέσως ραντεβού για να αφαιρέσει το στήθος της τον Νοέμβριο του 2020, για το οποίο η Πέιτζ πλήρωσε 12.000 δολάρια σε ιδιωτική καναδική κλινική.

Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, την 1η Δεκεμβρίου 2020, η Πέιτζ ανάρτησε στο Twitter ότι ήταν «τρανς» και τώρα αποκαλούσε τον εαυτό της Έλιοτ .Η ανάρτηση αναφέρει: «Γεια σας φίλοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, και με λένε Έλιοτ. Νιώθω τυχερός που το γράφω αυτό. Να είμαι εδώ. Να έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο στη ζωή μου».

Η Έλεν Πέιτζ ανέβασε μια φωτογραφία στα social media που δείχνει πως ειναι μετά την αφαίρεση του στήθους της.Προς έκπληξη ο Κάουφμαν αποκαλύπτει ότι αφότου εμφανίστηκε ως τρανς, η Πέιτζ είχε "διευθυντές κάστινγκ να συρρέουν κοντά της, λέγοντας ότι θα ήθελαν να δουλέψουν μαζί της" (ε βεβαια αφου το προωθουν ολο αυτο το σατανικο σχεδιο).

Με αυτόν τον τρόπο, αφού πέρασε μήνες μόνη στο σπίτι της, πολλοί άρχισαν να της γράφουν και να της ζητούν να της πάρουν συνέντευξη. Αυτό επικύρωσε τη σατανικη συμπεριφορά της και «την έπεισε ότι ήταν ο σωστός δρόμος».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications