Ο παιδόφιλος που αφέθηκε ελεύθερος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς !

Η Ρένα Κουβέλη έκανε live συνέντευξη από το κτήνος που έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια, λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι θέλει να ασελγήσει στο κορμί τους! Τον 63χρονο παιδόφιλο, υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να παγιδεύσει ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων και τον παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές που καλυπτουν όλους αυτους και στο ιντερνετ, αλλα και τα αλλα αδελφια των βδελυρων φυλων που ειναι και σατανιστες μεταξυ αλλων.

Την ίδια ώρα προκαλεί σοκ και οργή στο πανελλήνιο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αφέθηκε ελεύθερος, παρότι είχε καταδικαστεί για βιασμό, ενώ τον αναγνώρισε και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, κατονομάζοντας τον ως έναναπό τους βιαστές της.

Η αποκάλυψη που έγινε στον Alpha από την έμπειρη δημοσιογράφο προκαλεί δέος και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έχει συγγενική σχέση με υψηλόβαθμο εισαγγελέα αλλά και αρκετούς φίλους στην δικαιοσύνη! Μάλιστα, ο εισαγγελέας – συγγενής του έχει το ίδιο επώνυμο.

«Η οικογένειά σας έχει πολλά ανώτατα μέλη δικαστικά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο 63χρονος απάντησε «φυσικά, φυσικά!». «Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα σας είναι εισαγγελέας, αλλά και φίλοι του πατέρα σας είναι εισαγγελείς, δηλαδή είχατε μια ενημέρωση για το πώς πρέπει να κινηθείτε, δεν πηγαίνατε έτσι στα τυφλά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο παιδόφιλος απάντησε: «ναι, βεβαίως». «Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα του με το ίδιο επίθετο και πολλοί φίλοι του εισαγγελείς» επέμεινε η δημοσιογράφος με τον ίδιο να επιβεβαιώνει.

«Εσείς πάντως φυλακή δεν κάνατε» συνέχισε η δημοσιογράφος μετά από την παραδοχή του 63χρονου και ο ίδιος απάντησε: «Όχι, δεν έχω κάνει». Μάλιστα παραδέχτηκε στον αέρα ότι η δικογραφία ήταν ψεύτικη!

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η δίκη για την υπόθεση ναρκωτικών για την οποία συνελήφθη χθες, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και ο δράστης αφέθηκε πάλι ελεύθερος!

Υπενθυμίζεται πως τον 63χρονο αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές του και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, ενώ το 1998 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας. Οπως είχε αποκαλυφθεί τότε, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες για babysitter και παρέσερνε ανυποψίαστες γυναίκες στο σπίτι του προσπαθώντας να τις βιάσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications