«Η συμφωνία που προωθεί ο ΠΟΥ θα είναι το τέλος της Δημοκρατίας – Θα σας βάζουν σε καραντίνα όποτε θέλουν»

«Θα σας εκβιάζουν με τα χρήματά σας για να εμβολιαστείτε»

Ο Dr. Mike Yeadon, ο διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc, αναφερόμενος στην επερχόμενη Συμφωνία για την Υγεία που προωθεί ο ΠΟΥ, με βάση την οποία όσα κράτη την υπογράψουν θα έχουν την υποχρέωση να δρουν σα να παίρνουν εντολές από μία παγκόσμια κυβερνητική δομή, κάθε φορά που θα αντιμετωπίζει ο πλανήτης μία νέα… πανδημία, προειδοποιεί πως αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της Δημοκρατίας.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά, οι πολίτες των κρατών αυτών θα μπορούν να τεθούν σε καραντίνα ή θα πρέπει υποχρεώνονται να εμβολιάζονται με κάθε είδους νέο πειραματικό εμβόλιο και θα εκβιάζονται με την ψηφιακή ταυτότητα και τα χρήματά τους.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)… επιδιώκει να κάνει πολλές χώρες να υπογράψουν έναν τροποποιημένο Διεθνή Κανονισμό Υγείας και μια νέα Συνθήκη», είπε.

«Έχω ορισμένα προβλήματα με αυτό. Αν συνέβαινε μια νέα πανδημία, εξ ορισμού, είναι νέα. Κανείς, επομένως, δεν γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε.
Αλλά θα έχει ως εξής: θα υπάρχει ένα άτομο, ένας οργανισμός, ένα άτομο στην κορυφή του, στον Π.Ο.Υ, το οποίο αποφασίζει τι θα συμβεί. Λοιπόν, μόλις σας είπα ότι κανείς δε γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε. Κάθε χώρα και κάθε περίπτωση διαφέρει!

Αυτό είναι το τέλος της δημοκρατίας όσον αφορά την υγεία.
Έτσι, αν αποφασίσουν ότι πρέπει να τεθείτε σε καραντίνα ή ότι πρέπει να εμβολιαστείτε, θα σας εκβιάζουν με την ψηφιακή ταυτότητα και τα χρήματά σας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications