Τα νοσοκομεία της Αυστραλίας αρνούνται να σώσουν τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας εκτός και αν κανει τέσσερα μπολια!

Η κολασή επι της Γης:Νοσοκομεία σε όλη την Αυστραλία αρνούνται να παράσχουν επείγουσα περίθαλψη σε ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι που χρειάζεται επειγόντως διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα λόγω παρενεργειών χημειοθεραπείας και χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τα νοσοκομεία, η ανεμβολίαστη δεκαεξάχρονη θα αποτελούσε «απειλή» για την υγεία άλλων ασθενών και ιατρικού προσωπικού εάν έμπαινε στο συγκρότημα.!!!

Ουσιαστικά, τα νοσοκομεία προσπαθούν να εξαναγκάσουν ένα κορίτσι να κανει τα μπολια που είναι επικίνδυνα για αυτήν, ειδικά δεδομένου του ιστορικού του καρκίνου, και αποκρύπτουν τη ζωτική φροντίδα από αυτό το κορίτσι.

Σύμφωνα με τον Αυστραλό βουλευτή Russell Broadbent, πρόκειται για ανθρωποκτονική και εγκληματική συμπεριφορά που πρέπει να διωχθεί.

Ο Broadbent, ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Μικτής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε: «Σήμερα έλαβα ένα βίντεο που ζητούσε βοήθεια η Dazelle, μια όμορφη 16χρονη που χρειάζεται διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα λόγω των παρενεργειών της χημειοθεραπείας και της χειρουργικής.

«Η Dazelle παλεύει με τον καρκίνο από τα 13 της [και τελικά τον νίκησε]. Έχει περάσει από αρκετούς γύρους χημειοθεραπείας, κατέληξε σε υποστήριξη ζωής και αιμοκάθαρση και υπέστη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Αν αυτό δεν είναι αρκετά φρικτό, τώρα δύο μεγάλα νοσοκομεία αρνούνται να κάνουν τη μεταμόσχευση πνεύμονα επειδή δεν έχει κάνει ενέσεις για τον COVID-19.

«Στην αρχή, είπαν ότι θα χρειαζόταν δύο ενεσεις. Τώρα είπαν ότι χρειάζεται τέσσερις: τρεις εκ των προτέρων και μια αναμνηστική σε έξι μήνες. Αλλά η Dazelle δεν χρειάζεται να περιμένει έξι μήνες.

«Οι ιατροί πρέπει να θυμούνται ότι ορκίστηκαν να «μην βλάψουν», γιατί η τρομερή ζημιά είναι ακριβώς αυτή που προκαλούν στην Dazelle και την οικογένειά της απαιτώντας να την τσιμπήσουν τέσσερις φορές

Η Dazelle απέχει πολύ από το να είναι ο μόνος Αυστραλός πολίτης στον οποίο στερείται ζωτικής σημασίας ιατρική περίθαλψη που σώζει ζωές σύμφωνα με τις δρακόντειες πολιτικές εμβολιασμού της χώρας.

Αλλη μια περιπτωση:Μια μητέρα από τη Μελβούρνη αρνήθηκε τη σωτήρια μεταμόσχευση υπό την πολιτική «χωρίς τσιμπήματα, χωρίς καρδιά» κατηγόρησε το νοσοκομείο για «ιδεολογική» διάκριση επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο για τον Covid.

Η Vicki Derderian, 47 ετών, βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη ζωής από το 2020, αφού η καρδιά της απέτυχε και αναζητά απελπισμένη μεταμόσχευση, αλλά το νοσοκομείο Alfred έκρινε ότι δεν ήταν επιλέξιμη για να μπει στη λίστα αναμονής δότη οργάνων επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid.«Νομίζω ότι είναι μια μορφή τιμωρίας», είπε η Vicki .

«Έχουν ορίσει το δρόμο τους. Δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε ασθενείς πριν και μετά τη μεταμόσχευση. Έχω νομική εξαίρεση από το ATAGI την οποία αρνούνται να αναγνωρίσουν».Παρά τη ευρεία προσοχή του κοινού για την περίπτωσή της, το Alfred Health αρνείται να υποχωρήσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications