Οι φυλές του κακού  εβαλαν τα goim τους να συλλάβουν τον Τραμπ αλλα Αφέθηκε ελεύθερος

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι όπου του απαγγέλθηκαν 37 κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο αφέθηκε ελεύθερος από τον ομοσπονδιακό δικαστή μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία

Η δικηγόρος Αλίνα Χάμπα, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μαϊάμι όπου οδηγήθηκε υποστήριξε από την πλευρά της ότι «αμέτρητα άλλα άτομα», συμπεριλαμβανομένης της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και του προέδρου Τζο Μπάιντεν, διατήρησαν στην κατοχή τους απόρρητα έγγραφα, και «ακόμα δεν έχουν διωχθεί». Ανέφερε δε, ότι οι ΗΠΑ έχουν ένα «σύστημα δικαιοσύνης δύο μέτρων και σταθμών».

«Οι υπεύθυνοι αυτής της χώρας δεν αγαπούν την Αμερική», είπε η Χάμπα. «Μισούν τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι η κραυγαλέα και ασυλλόγιστη εργαλειοποίηση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης»

Ενώ ο Τραμπ βρισκόταν στο δρόμο συνοδεία αυτοκινητοπομπής, έγραψε στον λογαριασμό του, στην πλατφόρμα Truth Social, στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής: «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ημέρες στην ιστορία της χώρας μας. Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή».

Ότι κάνουν και στο ιντερνέτ κανουν και στην φερομενη "δικαιοσυνη" , άσε που εχουν βγαλει νομους υπερ τους που ολοι στρεφονται κατα τους (αλλο που ο οχλος δεν καταλαβεινει τιποτα ), ακόμα και στο facebook τους υπαρχουν δεκαδες αληθινες εγκληματικες και ακρως επικίνδυνες οργανωσεις τους δημοσια .

Οι μπετό-στόκοι εκαναν γάργαρα που τον παρουσίαζαν ως κακό ναζι και αυτόν το 2017 και λένε πως ειναι του συστήματος και αυτός ενώ τον συκοφαντούν καθε μέρα οι έγκυρες πήγες του κακού , και τωρα πήγαν τον κλείσουν φυλακή αλλα αυτοί το χαβά τους και ο ηλίθιος όχλος τους υποστηρίζει, γιαυτό λέμε πως πολλοι που το παίζουν ψαγμένοι της απο εδώ πλευράς οχι άπλα ειναι κατώτεροι αλλα και δούρειο ίπποι οι ίδιοι του κακου, και αναπαραγουν συνεχεία την προπαγάνδα του και πως το συστήματος ειναι παντοδύναμο όταν ακομα και ο άσχετος Σφακιανάκης της δίωξης πριν τον ξηλώσουν είχε στείλε εναν εξ αυτών σε δίκη για μασονικη σελιδα τους αποχαυνωσης στο facebook ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications