Ο στρατός των ΗΠΑ μπήκε σε UFO που είχε συνετρίβη και είδε ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο μέσα  απο όσο φαινόταν απο έξω

Ο Αμερικανός δικηγόρος Daniel Sheehan αναζητά μαρτυρες απο τον στρατό των ΗΠΑ που έχουν δει UFO ή έχουν συμμετάσχει στην έρευνα για UFO που εχουν πεσει. Στη συνέχεια, οι μαρτυρίες τέτοιων αυτόπτων μαρτύρων διαβάζονται σε ειδικές ακροάσεις στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Αναφέρεται ότι ήταν ο Sheehyun που επικοινώνησε πρόσφατα με τον πρώην αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών David Grasch και τον έπεισε να αποκαλύψει δημόσια τι έμαθε για τα UFO. Μπορείτε να βρείτε τη μαρτυρία του Grash εδώ .

Ο Sheehyun έχει εκτενή εμπειρία σε δικαστικές διαφορές που αφορούν πολιτική και απόρρητο υλικό. Συμμετείχε σε υποθέσεις-ορόσημα όπως τα Έγγραφα του Πενταγώνου του 1971 και το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ του 1972. Τώρα ο Shikhen είπε ότι βρήκε νέους αυτόπτες μάρτυρες που του μίλησαν για εξωγήινα σκάφη που «παραμορφώνουν τον χώρο και τον χρόνο».

Σύμφωνα με αυτούς, όταν μια ομάδα στρατιωτών βρήκε το UFO που συνετρίβη, ένας από αυτούς αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει μέσα στο αντικείμενο. Εξωτερικά, το αντικείμενο ηταν μερικώς βυθισμένο στο έδαφος, ήταν αρκετά μικρό, περίπου 9 μέτρα σε διάμετρο, αλλά σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, στο εσωτερικό του είχε «το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου».

«Προσπαθούσαν να το τραβήξουν με μια μπουλντόζα . Ένα κομμάτι αποκόπηκε σαν μια φέτα πίτας, σχεδόν σαν να ήταν μέρος του τρόπου που είχε σχεδιαστεί, αμέσως σταμάτησαν. Δεν ήθελαν να καταστρέψουν την ακεραιότητα του αντικειμένου. Μετά ανάγκασαν έναν άντρα να μπει μέσα. Μπήκε μέσα και είδε ότι είχε το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ αποπροσανατολισμένος γιατί μέσα το αντικείμενο ήταν τόσο τεράστιο, ενώ έξω είχε διάμετρο μόνο περίπου 9 μέτρα», λέει ο Sheehen.

Το σκάφος όχι μόνο παραμόρφωνε το χώρο, αλλά κατά κάποιο τρόπο επηρέασε και τον χρόνο. Ο στρατιώτης που μπήκε μέσα φαινόταν να ήταν μέσα για λίγα μόνο λεπτά, αλλά όταν συνήλθε από το σοκ και βγήκε έξω. Αποδείχθηκε ότι είχαν ήδη περάσει τέσσερις ώρες (!). Δυστυχώς, ο Sheehyun αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και της ημερομηνίας, και δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να παράσχει στοιχεία για τους ισχυρισμούς του.

Παρεμπιπτόντως από καιρό ειναι γνωστο πως η κίνηση ενός τεχνικά πολύ προηγμένου διαστημικού σκάφους, θεωρητικά, θα εξαφανίζει τον χωροχρόνο γύρω του προκειμένου να αναιρέσει την επίδραση της βαρύτητας. Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί στρατιωτικοί των ΗΠΑ (συνήθως συνταξιούχοι) έχουν παρουσιάσει τη συγκλονιστική μαρτυρία τους για θεάσεις UFO.

Σύμφωνα με τον Daniel Sheehan, ο Grasch παρέδωσε 100 απόρρητα έγγραφα UFO, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σε έναν επιθεωρητή του Πενταγώνου, αν και δεν μπορούσε να τα δείξει στους αξιωματούχους της Επιτροπής της Γερουσίας λόγω της έλλειψης πρόσβασης σε τέτοιο απόρρητο υλικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications