Πρώην στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών: «Η κυβέρνηση διαθέτει άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης»!

Ο Ντέιβιντ Γκρους πρώην στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκάλυψε δημοσίως πως η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης!

Ο Ντέιβιντ Γκρους, ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και ήταν αρμόδιος για τέτοια ζητήματα.

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα οχήματα αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο, είπε ο Γκρους στο Debrief, προσθέτοντας ότι όταν παρέδωσε απόρρητες πληροφορίες για τα οχήματα στο Κογκρέσο υπέστη αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Έφυγε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο μετά από 14 χρόνια καριέρας στις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Ο Τζόναθαν Γκρέι, σημερινός αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος (Nasic), επιβεβαίωσε την ύπαρξη «εξωτικών υλικών» στο Debrief, προσθέτοντας:

«Δεν είμαστε μόνοι».

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά από μία σειρά αξιόπιστων θεάσεων και αναφορών που αναζωπύρωσαν την προσοχή στα εξωγήινα σκάφη, και ενδεχομένως τις επισκέψεις, τα τελευταία χρόνια.

Το 2021, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση για τα UAP – ο όρος προτιμάται από τον όρο UFO – η οποία βρήκε περισσότερες από 140 περιπτώσεις συναντήσεων που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν.

Η έκθεση ακολούθησε μια διαρροή στρατιωτικού υλικού που έδειχνε προφανώς ανεξήγητα γεγονότα στον ουρανό, ενώ πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού κατέθεσαν ότι είχαν συχνά συναντήσεις με παράξενα σκάφη στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών.

Σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του Debrief Leslie Kean και Ralph Blumenthal, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε τα UFO, ο Γκρους δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του τομέα της άμυνας ανακτούσαν θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών, και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη, εδώ και δεκαετίες.

«Δεν μιλάμε για πεζές προελεύσεις ή ταυτότητες», είπε ο Γκρους. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα.»

Ο Γκρους είπε στο Debrief ότι η ανάλυση έδειξε ότι αυτό το υλικό είναι «εξωτικής προέλευσης» – που σημαίνει «μη ανθρώπινη νοημοσύνη, εξωγήινη ή άγνωστη προέλευση».

«[Αυτή η εκτίμηση βασίζεται] στις μορφολογίες των οχημάτων και στις δοκιμές επιστήμης υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», είπε. Ο Γκρέι, ο οποίος, σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα μέσα στο Nasic και επιβεβαίωσε την αφήγηση του Γκρους.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», είπε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».

Το Debrief μίλησε με αρκετούς από τους πρώην συναδέλφους του Γκρους, καθένας από τους οποίους εγγυήθηκε για τον χαρακτήρα του.

Ο Karl E Nell, ένας απόστρατος συνταγματάρχης του Στρατού, είπε ότι ο Γκρους ήταν «υπεράνω πάσης υποψίας».

Σε μια αξιολόγηση αποδόσεων του 2022 που είδε το Debrief, ο Γκρους περιγράφεται ως «ένας αξιωματικός με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα».

aa

Ο Nικ Πόουπ, ο οποίος πέρασε τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ερευνώντας UFO για το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας (MoD), είπε ότι η αφήγηση των Γκρους και Γκρέι για εξωγήινο υλικό ήταν «πολύ σημαντική». «Είναι άλλο πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας και άλλο να βγαίνουν μπροστά άνθρωποι εμπιστοσύνης» είπε.

«Όταν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν αυτές τις επίσημες καταγγελίες, το κάνουν με την κατανόηση ότι εάν έχουν εν γνώσει τους μια ψευδή δήλωση, υπόκεινται σε ένα αρκετά βαρύ πρόστιμο ή/και φυλάκιση. Οι άνθρωποι λένε:

“Ω, οι άνθρωποι φτιάχνουν ιστορίες όλη την ώρα.” Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικό να πηγαίνεις ενώπιον του Κογκρέσου και στον γενικό επιθεωρητή της επιτροπής πληροφοριών και να το κάνεις αυτό. Διότι θα υπάρξουν συνέπειες αν αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».

Το Debrief ανέφερε ότι η γνώση του Γκρους για μη ανθρώπινα υλικά και οχήματα βασίστηκε σε «εκτενείς συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους πληροφοριών».

Είπε ότι είχε αναφέρει την ύπαρξη «προγράμματος ανάκτησης υλικού» UFO στο Κογκρέσο. Στο άρθρο του Debrief, ο ίδιος δεν λέει ότι έχει δει προσωπικά οχήματα εξωγήινων, ούτε λέει πού μπορεί να αποθηκεύονται. Ζήτησε από το Debrief να αποκρύψει λεπτομέρειες για τα αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους λόγω της εν εξελίξει έρευνας. Δεν διευκρινίζει επίσης πώς πιστεύει ότι η κυβέρνηση του αντέδρασε.

Τον Ιούνιο του 2021, μια έκθεση από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε ότι από το 2004 έως το 2021 υπήρξαν 144 συναντήσεις μεταξύ στρατιωτικών πιλότων και UAP, 80 από τις οποίες καταγράφηκαν σε πολλαπλούς αισθητήρες.

Μόνο μία από τις 144 συναντήσεις μπορούσε να εξηγηθεί με «υψηλή βεβαιότητα» – ήταν ένα μεγάλο, μπαλόνι που ξεφούσκωνε.

Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και ορισμένων Αμερικανών γερουσιαστών, το Πεντάγωνο ίδρυσε τον Ιούλιο του 2022 το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλες τις περιοχές, επιφορτισμένο με την παρακολούθηση των UAP.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, το γραφείο δήλωσε ότι είχε λάβει «αρκετές εκατοντάδες» νέες αναφορές, αλλά καμία απόδειξη μέχρι στιγμής για εξωγήινη ζωή.

Η δημοσίευση των ισχυρισμών των Γκρους και Γκρέι έρχεται μετά από μια επιτροπή που η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa, επιφορτισμένη με τη διερεύνηση ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων, δήλωσε ότι το στίγμα γύρω από την αναφορά συναντήσεων – και η παρενόχληση όσων αναφέρουν συναντήσεις – εμποδίζει το έργο της.

Οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι το 2021 μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη συνάντηση ανεξήγητων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών πτήσεων, δήλωσαν ότι οι ίδιοι, και άλλοι, είχαν αποφασίσει να μην αναφέρουν τις συναντήσεις εσωτερικά, λόγω φόβων ότι αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει την καριέρα τους. (ΥΓ: Αν έχουν των άριων "θεων" δεν θα μπορουν να τα οδηγήσουν διότι ταξιδεύουν με την δυναμη του πνευματος και το μυαλου τηλεπαθητικα χωρις χειριστήρια , επισης τι εχουν να πουν οι ορδες που χλεύαζαν τετοια θέματα επειδή νοητικά και πνευματικά ειναι κατώτερες ?)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications