Από το μπόλι έγινε αυτο?  - Η Αφροδίτη Γραμμέλη    λιποθύμησε στον αέρα : «Παιδιά, δεν νιώθω πολύ καλά»

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας», που είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο.

«Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά», πρόλαβε να πει προτού χάσει τις αισθήσεις της και πέσει με το κεφάλι στο τραπέζι.

Η δημοσιογράφος δεν ένιωσε καλά και -όπως έδειξαν οι τηλεοπτικές άμερες- έδειχνε να χάνει τις αισθήσεις της. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο στούντιο, στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», από όπου έκανε μια ανάρτηση

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι.

Απο αυτά που έχει πει κατα καιρους με μια μικρη ερευνα (δεν την ξερουμε την μανταμ) φαινεται ότι ειναι εκτος πραγματικότητας, έχει αναφερει και την μασονικη λέξη : "σεξ@στικα σχολια", σε συνέντευξη καθώς μιλούσε για την περιπέτεια υγείας του γιου της (που δεν φανηκε να ειναι ιδιο γενος με αυτην ασχετο).

Εφοσον λοιπον χρησιμοποιεί μεχρι και μασονικές λέξεις ειναι δειγμα οτι ειναι εντελως ελεγχομενή νοητικα , καθολου απίθανο λοιπον να ειχε κάνει το μπόλι νομιζοντας πως ξαφνικα "ηρθε μια πανουκλα" και θα την σωσουν αυτοι που εβγαλαν αυτη την μασονικη λεξη (μεταξυ αλλων) που ειπε, και πρεπει να έχει ξανα γινει off line διοτι φανηκε πως αυτη η Φαίη Σκορδά να γνωριζεί οτι ξαφνικα λιποθυμάει για αυτο η αφυσικη συμπεριφορα και ετρεξε γρηγορα να καλυψει το θεμα με την μαγειρική .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications