Ελεύθερος ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε το βίντεο στο 12χρονο αγοράκι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε ακαταλληλο βίντεο στο 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρασοφόρος που συνελήφθη με τη διαδικασία αυτοφώρου, αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη δίκη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.

Στον ρασοφόρο απαγορεύτηκε να επικοινωνεί με το 12χρονο παιδί αλλά και να το πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκίνησε η απολογία του 40χρονου Αρχιμανδρίτη στα Δικαστήρια Ναυπλίου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ήθελε να στείλει το βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σε άλλον παραλήπτη.

Μόλις το 12χρονο αγόρι έλαβε το άσεμνο βίντεο από τον διεστραμμένο ιερέα, έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα του, ο οποίος ζει στο εξωτερικό. «Μπαμπά βοήθεια» είπε ο 12χρονος στον πατέρα του και εκείνος ταξίδεψε αμέσως στην Ελλάδα για να διαπιστώσει τι συμβαίνει .

Δεν ειναι τίποτα τα έχει αυτά η "δημοκρατία" που οταν δεν υπηρχε δεν υπηρχαν ουτε παιδεραστες μεταξυ αλλων βδελυματων , αλλα όταν ακούς για ίσα δικαιώματα και για "ανθρωπινά δικαιώματα" και οχι μονο δεν σου κόβει πως μονο μισάνθρωποι θα ζητούσαν κατι τέτοιο , αλλα το υποστηρίζεις κιόλας, και μετα χλευάζεις και θέματα περί εξωγήινων κτλ που δεν μπορείς καν να καταλάβεις τοτε μην αναρωτιουνται κάποιοι για την κατάντια η οποια αρχισε μολις πριν 150 χρονια οταν εγινε η δευτερη εισβολη , και μολις κλεισει ο κυκλος των 10 ζωων πολλοι θνητοι θα πλυρωσουν και σε πνευματικο επιπεδο επειδη υποστηριζουν το κακο με την στάση τους, μεχρι τοτε μπορουν να νομιζουν οτι θα πανε στο " χριστιανικό" παραδεισο ,επειδη ελεγαν για ναζι φασιστες (που απο τοτε πριν 80 ετη γνωριζαν τι θα γινει οταν αρχισουν οι αιμομιξιες των γυναικων με μιασματα ), και πατουν like σε σελιδες δημοκρατικων μισανθρωπων και διαδιδουν τα ψεματα τους ως δεδομενα οπου σταθουν και οπου βρεθουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications