Dr Pierre Kory: «Τα εμβόλια κατά Covid δεν έσωσαν κανέναν και προκάλεσαν τα χειρότερα ποσοστά θνησιμότητας»

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός μονάδων εντατικής θεραπείας, πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance και αποκαλύπτει δημοσίως πως τα εμβόλια κατά της Covid-19, με τα οποία εμβολιάστηκε μαζικά όλος ο πλανήτης «δεν έσωσαν κανέναν» και προκάλεσαν «τα χειρότερα ποσοστά θνησιμότητα».

Σε όλες πάρα πολλές χώρες έχει ξεκινήσει έρευνα για τις επιπτώσεις των εμβολιασμών κατά της Covid-19 και τις παρενέργειες που αυτοί έχουν προκαλέσει.

Στην Ελλάδα τηρείται σιγή ιχθύος και μάλιστα ακόμα ακούγεται κατά καιρούς οι πολίτες να… εμβολιάζονται ειδικά εν αναμονή μίας νέας, άγνωστης ασθένειας που ακόμα δεν υπάρχει .

Μεταξύ άλλων δηλώνει για τα εμβόλια: «Είμαι εντελώς αποξενωμένος από το επάγγελμά μου! Και κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και από την κοινωνία.

Είναι κυριολεκτικά μια κοινωνία που έχει διαφθαρεί από δυνάμεις και κανείς δεν το συνειδητοποιεί.

Καθόμαστε σ’ αυτές τις μικρές φούσκες, διαβάζουμε τους New York Times και νομίζουμε ότι όλα πάνε βάσει σχεδίου. Λένε πως έσωσαν ένα εκατομμύριο ζωές μ’ αυτά τα εμβόλια. Αυτό είναι απόλυτη ανοησία! Ανοησία! Αυτά τα εμβόλια δεν έσωσαν κανέναν! Σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού είχαν τα χειρότερα ποσοστά θνησιμότητας».

Συγκλονιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την αύξηση σε θανάτους και παρενέργειες εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών αποκάλυψε πρόσφατα και ο Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick λέγοντας χαρακτηριστικά «οι παρενέργειες είναι 3 φορές περισσότερες από όσες προκάλεσαν οι εμβολιασμοί στην Αυστραλία από το 1971 μέχρι σήμερα»!... Στο Ελλαδισταν παντως διαβαζουν ακομα Πρωτο θεμα lifo κτλ και ψευδο-πατριωτες του ιντερνετ που το παιζουν κατα του συστηματος ενω λενε τα ιδια με αυτο.

( Μια κοινωνία που έχει διαφθαρεί- Nα και ενας που το βλεπει αυτο που λεμε πως οι μαζες εχουν παρει το μερος του κακου, και οι περισσοτεροι δεν ειναι θυματα αλλα συνεργοι του κακου, Οι «θεοί» θα ξανα καταστρέψουν την γενιά των ανθρώπων επειδή ειναι διεφθαρμένη και χωρίς λογική)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications