Rockefeller  και ο ΠΟΥ συνεργάζονται για τον έλεγχο των μελλοντικών ψευδό-«πανδημιών»

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ ) ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα συμμαχία με στόχο την ενίσχυση της κοινής τους δουλειάς από το «Κέντρο Πληροφοριών Πανδημίας και Επιδημίας» του εν λόγω οργάνου του ΟΗΕ.

Η συμμορια που ονομζουν Ίδρυμα Ροκφέλερ θα χρηματοδοτήσει τα έργα που αναπτύχθηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση του Κέντρου Πληροφοριών για Πανδημίες και Επιδημίες του ΠΟΥ, τα οποία περιλαμβάνουν, όπως περιγράφεται στον επίσημο ιστότοπό του, από την αύξηση «της παγκόσμιας ικανότητας για γονιδιωματική επιτήρηση μέσω του Network Pathogen Surveillance International , αναπτύξτε μια ψηφιακή πλατφόρμα σε συνεργασία με το Data.org, για να επιτρέψει την επικοινωνία και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ αναλυτών και ερευνητών δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο, να βελτιώσει την ανίχνευση επιδημιών μέσω της πρωτοβουλίας Global.health data Science (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της Βοστώνης Νοσοκομείο Παίδων, μεταξύ άλλων)».

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς το Ίδρυμα Ροκφέλερ γιορτάζει τα 75 χρόνια συνεργασίας με τον ΠΟΥ στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στη Γενεύη της Ελβετίας. Η συνεργασία περιλαμβάνει τις «επιχορηγήσεις» 27 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία χρόνια, συν μια «επένδυση» 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τον Ιανουάριο του 2022, το Ίδρυμα Ροκφέλερ έγινε δεκτό ως μη κρατικός παράγοντας σε επίσημες σχέσεις με τον ΠΟΥ.

Γονιδιωματική επιτήρηση? να δεις τελικα πως το μπολι θα ξεπαστρεψει οχι μονο οσους ανηκουν στο λέυκο γένος αλλα και όλους τους φορεις γωνιδιων του λέυκου γένους ακομα και δεν ειναι οι ιδιοι, σε βαθος χρόνου , οπως λενε στον ανεγκεφαλο οχλο που δεν εχει ιδεα για τιποτα ουτε τι εννοουν : "σπιθαμή γης στους φασίστες" , για την ιστορια το λεγομενο "Ίδρυμα Ροκφέλερ" (ιουδαικη συμμορια για να μην φαινονται οι ιδιοι τα γνώστα ) εγραψε την ψευτικη ιστορια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου υπερ των ιουδαιο-κομμουνιστων και που λενε ολοι ως δεδομενη ακομα και αυτοι που εμφανιζονται ως πατριωτες και δηθεν αφυπνισμενοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications