Περού:Εξωγήινοι που αιωρούνται πάνω από τη γη και οι ηλιθιοτητες που λένε στο πόπολο ότι ηταν ανθρακωρύχοι

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μια μικρή αγροτική κοινότητα στην περιοχή Alto Nanay, στην περιοχή Loreto της επαρχίας Mainas, στο Περού, δέχτηκε επίθεση από «παράξενα πλάσματα».

Κάτοικοι της πόλης Σαν Χουάν Μπατίστα, και πρόκειται για Ινδούς από τη φυλή Ικίτο, λένε ότι τα πλάσματα πετούν στον αέρα, περίπου ένα μέτρο πάνω από το έδαφος, και φορούν «ασημένια» ρούχα. Τα πλάσματα βγαίνουν το βράδυ. Περιγράφονται επίσης ότι έχουν τεράστια επιμήκη κεφάλια.

Ταυτόχρονα, τα πλάσματα επιτίθενται στους ανθρώπους με έναν ακατανόητο σκοπό, μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά λεει οτι «εξωγήινοι» σκότωσαν ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο άρπαξαν από πίσω και το έκοψαν στο λαιμό με μια λεπίδα και έναν άνδρα.

"Τα παιδιά σταμάτησαν να κοιμούνται, οι μητέρες φοβούνται. Αυτοί είναι εξωγήινοι και έχουν πανοπλία. Τον πυροβόλησα δύο φορές, αλλά δεν πέθανε, και μετά σηκώθηκε και εξαφανίστηκε", λέει ένας από τους κατοίκους.

Άλλοι άνθρωποι έχουν επίσης πει ότι όταν προσπάθησαν να αμυνθούν ενάντια στους «εξωγήινους», ξαφνικά εξαφανίζονται στον αέρα.

Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ήδη από την Εθνική Αστυνομία και το Πολεμικό Ναυτικό. Οι άνθρωποι ζητούν να προστατεύονται από εξωγήινους. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι λόγω του πανικού τους είναι πολύ υπερβολικοί από τον φόβο.

Εν τω μεταξύ, φοιτητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Περουβιανού Αμαζονίου, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τον οικισμό όπου είδαν για πρώτη φορά τα πλάσματα, άρχισαν να αναφέρουν θεάσεις «ασημένιων πλασμάτων». Η παρατήρηση του «εξωγήινων» άρχισε να αναφέρεται στη γειτονική πόλη Pucallpa, όπου ζουν άνθρωποι από την ίδια φυλή Iquitos.

Και τώρα τα περουβιανά ΜΜΕ λενε στον ποπολο που δεν ειναι και εξυπνα ότι ήταν δηθεν «παράνομοι ανθρακωρύχοι από τις μαφίες της Κολομβίας και της Βραζιλίας» και πως " Για να είναι πιο αυθεντικοί, χρησιμοποίησαν ακόμη και στολες τζετ υψηλής τεχνολογίας για να φαίνεται σαν να αιωρούνται πάνω από το έδαφος.

Το γραφείο του εισαγγελέα είπε ότι αυτό «ξεκαθαρίστηκε» χάρη σε έναν ντόπιο δάσκαλο που είδε την επίθεση στο κορίτσι στις 29 Ιουλίου.

Δηθεν παράνομοι ανθρακωρύχοι με στολες τζετ είπαν να τρομαξουν τους χωρίατες μαλιστά! και με αυτες τις στολες jet μπηκαν στα ορυχεία η τις εβγαλαν για να μπουν?μηπως ηταν αερια βαλτων οπως ελεγε ενας δικος τους στην Αμερικη για ενα UFO που το ειδαν δεκαδες ? και τα πιστευουν οχι μονο εκει αλλα ορδές ιδιας νοημοσύνης σε ολο το κοσμο (ακόμα και ιδιας ρατσας) , επειδη ετσι ειπαν οι "αρχοντές " οτι ηταν δηθεν ανθρακωρύχοι με στολες τζετ,έπρεπε να τους πουν πως ήσαν άγγελοι του θεού , τι θρησκεία έχουν εκεί? οπως σε ενα περιστατικο το μεσαιωνα που χιλιαδες είδαν έναν ιπταμενο δισκο και επειδη τους ειπε ο Παπας οτι αυτο που ειδατε δεν υπάρχει, απλα ειπαν οτι δεν υπαρχει επειδη το ειπε ο Πάπας! ολο το περιστατικο αναλυτικα ειναι ακομα χειρωτερο σχετικα με πως το κοπαδι ελεγχεται πολυ ευκολα με ηλιθιοτητες ακομα και τι να πιστευει απο την εξουσία και ειναι σαν να μην έχει περασει μια μερα απο τότε που σε σφάζαν ως "αιρετικο" και ως μαγισσα ετσι και δεν γινοσουν χριστιανος με το στανιο το ιδιο το κοπαδι οχι τα αφεντικα τους , καμια διαφορα με το σημερα απο τους δηθεν μορφωμενους με πτυχια με αυτούς τους μεσαίωνα πνευματικά ειναι στο ίδιο επίπεδο, και το αιρετικός έγινε φασιστές ναζι και αλλες τετοιες μασονικες ταμπελες που εχουν βγαλει ωστε το κοπαδι να κανει επιθεση απο μονο του σε οσους δεν ακολουθουν το κοπαδι, αλλα δεν μπορουν να σε σφάζουν πλέον και άπλα σε συκοφαντούν και σε μειώνουν στο επίπεδο τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications