Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Υπάρχουν «λογικοί» λόγοι για τους γονείς να βάλουν μικροτσίπ στα παιδιά τους

Πριν από λίγο καιρό, όσοι έλεγαν για ένα μέλλον στο οποίο θα συνέβαινε αυτό, ηταν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τώρα τα εμφυτεύματα τσιπ τα προωθούν οι συμμορίτες .

Και το WEF υπερασπίζεται ότι η εμφύτευση τσιπς στα παιδιά θα μπορούσε να θεωρηθεί από τους γονείς ως ένα «σωστό και ορθολογικό» μέτρο.Όλα αυτά εμφανίζονται σε ένα άρθρο στο blog της εγκληματικής συμμορίας.

Το WEF κάνει λόγο για την υποτιθέμενη χρησιμότητα του AR σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση και τα επαγγελματικά περιβάλλοντα, με την ιδέα της παροχής κατευθυντήριων γραμμών για το πώς να ρυθμιστεί αυτή η τεράστια δυνητική δύναμη «ηθικά» και επομένως, στο τέλος, να ελέγχεται.

«Όσο και αν τα εμφυτεύματα τσιπ μπορεί να φαίνονται τρομακτικά, είναι μέρος μιας φυσικής εξέλιξης. Όπως ηταν τα ακουστικά βαρηκοΐας ή τα γυαλιά δεν στιγματίζονται πλέον» λένε . «Είναι αξεσουάρ και θεωρούνται ακόμη και αντικείμενο μόδας. Ομοίως, τα εμφυτεύματα θα εξελιχθούν σε ένα αντικείμενο μόδας».

Αλλά οι επικριτές λένε ότι η αντίθεσή τους δεν έχει να κάνει με «στίγματα», αλλά μάλλον με σοβαρές ανησυχίες για τα πολιτικά δικαιώματα, την ιδιωτική ζωή και την ίδια την έννοια της ανθρώπινης αυτονομίας.

Και με το facebook έτσι το πάσαραν και τώρα βαζουν άναρχο- κομμουνιστές να ελέγχουν και τι θα βάζεις ακομα και στο προφίλ σου καλα για σελίδες άστο κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες και προωθούν δίκες τους, αλλα οχι οποίες και οποίες ανεξάρτητες, οι χρήσιμοι ηλίθιοι που λενε τα παραμυθία τους εξαιρούνται διότι κρατούν το κοπάδι που δεν διαβάζει δίκες τους σελίδες σε πλήρη άγνοια .

Όπως έκαναν σε αυτή ξανα, επειδή βαλαμε αυτό (O κομμουνιστής που σκότωσε λέει ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια όταν ο ίδιος ο κομμουνισμός τους ειναι ασθένεια) και («Με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν στο νοσοκομείο» καταγγέλλει 98χρονος τα γνωστά που κάνουν εδώ και 2 χρόνια)

Φαντάσου να έχεις εμφυτεύματα τσιπ που θα το ελέγχει το καθε κτήνος άναρχο-κομμουνιστης για λογαρισμο τους τι έχει να γίνει,οπως κανουν αποκλεισμό στο facebook επειδή έβαλες κατι που δεν τους αρέσει θα κάνουν αποκλεισμό στους αντιφρονουντες πχ να μην μπορούν να αγοράσουν κτλ κτλ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications