«Με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν στο νοσοκομείο» καταγγέλλει 98χρονος τα γνωστά που κάνουν εδώ και 2 χρόνια

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα ο 98χρονος πατέρας του και οι περιγραφές του, αλλά και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προκαλούν ανατριχίλα.Αυτά βεβαία τα λεει ο Αντωνιάδης (ο γνωστός δικηγόρος ) εδώ και ενα χρόνο, δεν καθόταν φρόνημα ο γερός , 98 χρόνων κιόλας?

Σαν ξερολούκουμο θα το κοίταγαν οι σατανιστές-συμμορίτες να τον στείλουν αδιάβαστο και θα λένε μέτα ότι πέθανε απο covid τα γνωστά, αλλα καποιοι τωρα τα ανακαλυψαν αυτά , και οι συμμορίτες και ψευδό-γιατροί στα νοσοκομεία λενε εντελώς ηλίθιες δικαιολογίες και του τύπου δεν ηταν συνεργάσιμοι για αυτο τους δένουν (!) καπως ετσι γινεται εδω και 2 χρονία: συμμορίτες : γερο αύριο ειναι η σειρά σου αχαχαχα κοιτά να είσαι συνεργάσιμος αλλιώς θα σε δέσουμε και σου βαλουμε οξυγόνο για να σε φάνε τα σκουλήκια και βακτηρία , οι ιδιοι συμμορίτες στο ίντερνετ οταν λεμε οι ιδιοι εννοουμε οι ιδιοι: φασισταρια ψεκια ναζι που λενε θεωρίες συνωμοσίας οτι covid ειναι απατή και δώσε Like απο ορδες που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους οι οποιες ειναι ολες στην πρωτη θεση, κάπου εδώ βλεπεις πως πολλοι ειναι αξιοι της μοιρας τους στην κυριολεξια ..

«Δεν ξαναπάω σε νοσοκομείο. Προτιμώ να πεθάνω εδώ στο σπίτι μου. Αυτό που έζησα δεν περιγράφεται με λόγια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Ασλανίδης στο GRTimes.gr.

«Πήγα για να με περιθάλψουν, με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν», ανέφερε ο 98χρονος, ενώ το περιστατικό δημοσιοποίησε ο γιος του, Νίκος Ασλανίδης ο οποίος τονίζει: «Αντί να περιθάλψουν τον πατέρα μου τον βασάνισαν. Είναι ντροπή. Εκτίθεται το σύστημα υγείας από κάποιους νοσηλευτές με απαράδεκτες συμπεριφορές».

Η υπόθεση κακοποίησης του ηλικιωμένου άνδρα φέρεται πως έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε θάλαμο νοσοκομείου. «Πριν από λίγες μέρες ο πατέρας μου πήγε να νοσηλευτεί στον θάλαμο Ουρολογικής κλινικής και επέστρεψε σπίτι ξυλοκοπημένος, με μώλωπες παντού», είπε ο κ. Ασλανίδης στον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό.

«Με έδεσαν, φώναζα για βοήθεια»
«Εφιαλτικό αυτό που έζησα. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος, συνταξιούχος οικοδόμος. Πάλευα μια ζωή για την οικογένειά μου με δυσκολίες, κακουχίες. Πάλευα και καμαρώνα για την οικογένειά μου. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα στα γεράματά μου να απολαμβάνω τουλάχιστον τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμπαινα σε νοσοκομείο και αντί να με περιθάλψουν θα με ξυλοκοπούσαν. Τα σημάδια είναι παντού, τα βλέπετε. Ο γιος μου έχει σοκαριστεί πιο πολύ και ας είναι δημοσιογράφος και έχουν δει τα μάτια του χίλια δυο περιστατικά».

Ο 98χρονος Γιώργος Ασλανίδης συνεχίζει την περιγραφή του εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στο θάλαμο του νοσοκομείου.

«Πήγα στο νοσοκομείο, για ένα πρόβλημα αιματουρίας. Μπήκα μέσα, με βάλανε σε ένα θάλαμο, με άλλους τρεις και με είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω. Τους παρακάλεσα να μου δώσουν την πιτζάμα μου, αλλά οι νοσοκόμες δεν μου έδωσαν την παραμικρή σημασία. Σηκώθηκα να την πάρω από την τσάντα μου και όταν γύρισα ήρθαν δύο νοσοκόμες οι οποίες έβαλαν κάγκελα στο κρεβάτι μου και στη συνέχεια με γάζες με έδεσαν, έδεσαν τα χέρια μου. Κάποια στιγμή ρώτησα γιατί με δένετε… φυσικά δεν πήρα απάντηση… προσπαθούσα με το δεξί μου χέρι να αντιδράσω και τότε η μία από τις νοσοκόμες άρχισε να με χτυπά με δύναμη στο δεξί μπράτσο. Φώναζα για βοήθεια.

Οι άλλοι τρεις που ήταν μαζί μου στο θάλαμο τι να κάνουν; Φοβήθηκαν. Σκεπάστηκαν κάτω από τα σεντόνια τους. Δεν ξέρανε τι να κάνουν. Προφανώς φοβόντουσαν. Φύγανε με τα πολλά οι νοσοκόμες, εγώ φώναζα για βοήθεια, μετά από πολλές ώρες με βρήκε ο γιος μου στο κρεβάτι. Ο Νίκος δεν είχε βέβαια την παραμικρή ιδέα για το τι είχε συμβεί, δεν τον είχα ενημερώσει για το τι μου κάνανε… Με βρήκε κοιμισμένο… Όταν ξύπνησα του είπα τι έχει γίνει. Να σας πω ότι ξύπνησα μετά από 18 ώρες. Όταν ο γιος μου πληροφορήθηκε τι είχε προηγηθεί, έκανε αμέσως αναφορά στον υπουργό Υγείας. Ο Νίκος είναι ένας γενικά ήρεμος και πράος άνθρωπος, όπως και όλοι στην οικογένειά μας… Όπως μου είπε δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί ότι θα ερχόταν η στιγμή να κάνει… ρεπορτάζ για τον πατέρα του και μάλιστα για κάτι τόσο φρικτό και ντροπιαστικό θα πω», περιέγραψε ο 98χρονος.

«Το πιο φρικτό είναι ότι μεταξύ αυτών των καταγγελιών υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που όχι απλά έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού και κακοποίησης αλλά τελικά εξέπνευσαν κιόλας στο θάλαμο και μάλιστα… δεμένοι στα κρεβάτια τους! Ντροπή, οργή, θυμός. Αυτά είναι τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή και όλο αυτό έγινε όχι για να μιλήσω για τον πατέρα μου και γι’ αυτό που έπαθε, αλλά για να προλάβω καταστάσεις ενδεχομένως με άλλους ανθρώπους… Να μπει τέλος σε τέτοιες συμπεριφορές. Θέλω να τονίσω πως σίγουρα αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν αφορά όλο το σύστημα υγείας, ούτε βέβαια όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό», κατέληξε ο Νίκος Ασλανίδης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications