Πέθανε «ξαφνικά» ο εμβολιασμένος 57χρονος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 57χρονος Χρήστος Μπουγάδης, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε.

Σημειώνεται ότι χθες βρέθηκε νεκρός από τη γιαγιά του ένας 35χρονος μέσα στο σπίτι τους, στο Βόλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 75χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετέβη στο Νοσοκομείο καλώντας σε βοήθεια. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στην οικία με ασθενοφόρο διαπίστωσαν το θάνατο του 35χρονου.

Φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή δύο μέρες νωρίτερα.

Οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας ενώ λαμβάνουν χώρα σε ανθρώπους που είναι σχετικά νέοι ή και πολύ νέοι και δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα ή άλλα προβλήματα.

Στο μεταξυ καπου αλλου στην Ευρωπη και χιλιαδες θάνατοι καθε εβδομάδα δεν γίνονται γνωστοί καν :Ένα υγιές κορίτσι πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό: η θλιμμένη μητέρα παλεύει για την αλήθεια

Η κόρη επέμενε να το κάνει 15 χρονών. Η μάνα αρνιόταν κατηγορηματικά. Τότε η μάνα , πριν πάει μόνη της την είπε , να κάνουμε όλες τις εξετάσεις και αν είσαι σε όλα καλά να το κάνεις. Το κορίτσι ήταν καλά, το έκανε και... σε δυό μέρες πέθανε. Τώρα η μάνα κυνηγάει τον γιατρό που την τρύπησε το κορίτσι..

Έδωσε τη συγκατάθεσή της για τον εμβολιασμό της κόρης της μόνο μετά από εκτεταμένες ιατρικές εξετάσεις: «Αλλά πριν υπογράψω τη συγκατάθεση, της είπα: «Δεν θα υπογράψω ποτέ τη συγκατάθεση μέχρι να είμαι απόλυτα σίγουρή για την υγεία σου». Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα. Η Τζούλια ήταν καλά στην υγεία της από κάθε άποψη. Ήταν νεκρή λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση της Pfizer.Τα αποτελέσματα της αυτοψίας δεν ήταν ικανοποιητικά. Πολλά δεν εξετάστηκαν, δεν ειπώθηκαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications