O κομμουνιστής που σκότωσε  λέει ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια όταν ο ίδιος ο κομμουνισμός τους ειναι ασθένεια

Εισαγγελέας για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο: «Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Η πρόταση της εισαγγελέως για τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είναι «καταπέλτης».

«Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», αναφέρει η εισαγγελέας, καταρρίπτοντας έτσι του ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, στην πρόταση της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Νάξου προς το αρμόδιο Συμβούλιο αναφέρεται ότι:

Ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο δόλο.
– Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Είχε επίγνωση του άδικου των πράξεών του.

Η πρόταση που θα εκδοθεί και το βούλευμα θα παραπέμπει τον κατηγορούμενο σε δίκη.

Τι έδειξαν οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες
Η εισαγγελέας πήρε στα χέρια της και τις ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που παρήγγειλε η ανακρίτρια Νάξου, καθώς ένα από τα βασικά επιχειρήματα του 31χρονου ήταν ότι πάσχει από χρόνια ψυχική ασθένεια.

Οι ισχυρισμοί του με αυτή την πρόταση καταρρίπτονται.

Τώρα, εκκρεμεί η απάντηση στο αίτημα της οικογένειας, προκειμένου να γίνει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Γαρυφαλιά είχε βρει τραγικό θάνατο στις 16 Ιουλίου 2021 στη Φολέγανδρο, όπου είχε πάει για διακοπές με τον 31χρονο στο νησί.

Μα το Γιαχβέ! αφου ο ιδιος ο κομμουνισμος ειναι πνευματική/ψυχική ασθένεια και κληρονομική λογω της φυλής τους , βασικά η ιδια η υπαρξη τους ειναι ασθένεια :

Είχαν επίγνωση του άδικου των πράξεών τους ολοι οι κομμουνιστες σε ολη την ιστορία η ηθική τους ειναι η εξαπάτηση η εκμετάλλευση και η μοχθηρία γιαυτό ταιριάζουν με την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ όλες οι αλλες φυλές του εις στην Γη , βιαζαν σκοτωναν και λένε ψέματα στα πάντα με δόλο και οποιος τους πει και τιποτα του κανουν και επιθεση με μασονικες λεξεις του τυπου φασιστας κτλ, για μην βαλουμε μερικά προφίλ άναρχο-κομμουνιστών και σε τι σελίδες και ομάδες ειναι μελή μέχρι και σε σατανο-σελίδες που έχουν στο τίτλο τον σατανισμό και εις γνώσης τους ειναι σε τέτοιες σελίδες αφου το ίδιο το κακό τους οδηγεί , για αυτο οχι μονο ειναι σε τέτοιες σατανο-σελίδες αλλα όλη η συμπεριφορά τους ειναι δαιμονική όπως ξερουν οι μάζες το κακό, οι ελληνόφωνοι δεν χρειάζεται να ψάχνουν μοχθηρές φυλές σπορά του του θεούς τους οπως παλιότερα με το ΚΚΕ στα σχολεια για να εντοπίζουν τους δαίμονες, ειναι τόσοι πολλοι πλέον οι δαίμονες αφου αναπαραγονται με γυναικες που πανε αυτοι στους ελληνόφωνους, βάζουμε τι έκαναν ιστορικά και απο ποιους έπαιρναν εντολες εις γνώσης τους έσπειραν την κόλαση στην Γερμανια , οπως γίνεται και σημερα εξάλλου σε ολο το κόσμο :

Θυμήθηκε το κτήνος την προηγουμενη ζωή του που σκοτωνε χωρις επιπτωσεις και ότι η Γαρυφαλλιά ήσαν ίδιο γένος με της Γερμανίδες τότε? κανονικά πρέπει να δικαστεί για την δολογονια και για θανασιμο φυλετικό μίσος στο λευκό γένος! για λύπηση ειναι εκατομμύρια των εκατομμυρίων που δεν εχουν ιδέα τι γίνεται μπροστά τους λόγω πνευματικής φτωχιάς! η ίδια φυλη ειναι που κανει δολοφονίες στα νοσοκομεία τωρα και έχουν βαφτίσει την φυλη τους τάχα ιδεολογία... εξου και το ρατσιστης που εβγαλαν οταν τους ανακαλυψαν οι κακοι ναζι οτι ειναι ακρως μοθηρή φυλη.

Και εδω όλες οι λέξεις ταμπέλες εξαπάτησης απο ενα τέτοιο μίασμα ακομα και οι γύφτοι ειναι αγγελούδια μπροστά τους, με την φώτο απο το μασόνο-facebook πως "δεν ειναι αθώοι οι ναζι στην φυλακή" και όλα αυτά που λέει ειναι για εξαπατηση χαμηλής νοημοσύνης ατομων που δεν βλεπουν το κακο και το μοχθηρο οντάς ανίκανοι να ξεχωρίζουν το κάλο απο κακό αφου ειναι σαν μιλαει ο ιδιος ο σατανας εδω, και εις γνώσης του λεει ψέματα για αυτο ολα αυτα τα μιασματα εχουν το ιδιο υφος και πήγαν στην δίκη παρόδια της Χ.Α χωρις να φοβούνται μην κολλήσουν αφου ειναι δικη τους ψευδο-πανδημία,ζουν αναμεσα μας απο τοτε που τα αμόλησαν απο ξερονήσια και μαγαρίζουν τα παντα οχι μονο μεταφορικά, και μάντεψε! η ίδια φυλη χλευάζει οτι εχει σχέση και με εξωγήινους για ευνοήτους λογούς αλλα εντελώς άγνωστους στην μαζα,δεν τους χάλασε ολους αυτούς που έλεγαν κατα της Χ,Α τα ίδια με αυτούς και τωρα πολλοι εξ αυτων πληρώνουν την αμαρτία τους ακομα και με την ίδια την ζωή τους? αυτή η σατανική φάτσα που έχουν βάλει σε μια μασόνο-σελίδες τους θα περιμένει πολλά πνεύματα ολων αυτων που ελεγαν για ναζι φασιστες κτλ η συγκομή πνευματων που πουλησαν οικειοθελώς το πνευμα τους στο κακο ηδη εχει αρχισεί

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications