Έβαλαν τον Ιουδαίο να τα γυρίσει μετα την γκάφα  του να πει δημοσιά για χακαρισμα και για εξωγήινους

«Οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις θέλουν να σας χακάρουν – Πρέπει να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα»

Αφου οι ιδιοι η φυλη του ειναι κυβερνήσεις με χακαρισμενους ! οι δε χακαρισμενοί οπού δρουν για αυτούς υπάρχουν ήδη περα απο κατι χρήσιμα goim που έχουν για υπουργους και προθυπουργους οι πιο γνωστοί ειναι οι λεγομενοι antifa, μετα το : Ιουδαίος Harari: «Υπάρχει ένα νέο είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη», οχι ότι κατάλαβαν τίποτα οι μάζες αλλα σου λέει κάτσε μην ξυπνήσουν τα goim επειδή τα αλλα goim μας το εβαλαν παντού σε όλες τις έγκυρες πήγες μας και ορδες που δεν ειχαν ακούσει τίποτα τόσα χρονια για εξωγήινους και για χακάρισμα επειδή διαβαζουν μονο δίκες μας σελίδες και νομιζουν αυτα ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, τωρα άκουσαν απο εμας, κατσε να τους πως κανενα φιλοσοφικο να τα μπαλώσω , ενώ ο ίδιος μιλούσε για χακαρισμα τωρα λεει οτι κάποιοι άλλοι τα κανουν αυτα οχι η φυλη του:

«Θα έλεγα στους ακροατές ότι διεξάγεται τώρα ένας αγώνας, ένας διαγωνισμός να χακαριστεί η ανθρωπότητα γενικώς. Να χακαριστείτε και εσείς συγκεκριμένα. Και θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να προπορεύεστε των ανταγωνιστών σας, των μεγάλων επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων που προσπαθούν να σας χακάρουν.

Έτσι, πρέπει να φτάσετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα, επειδή υπάρχουν τώρα αυτές οι δυνάμεις που προσπαθούν να σας χακάρουν.

Δεν είναι όπως παλιά. Ξέρετε οι φιλόσοφοι έλεγαν στον κόσμο να φτάσει να γνωρίσει τον εαυτό του για χιλιάδες χρόνια. Αλλά στο παρελθόν, στις ημέρες του Σωκράτη ή του Βούδα, δεν είχατε πραγματικό ανταγωνισμό.

Τώρα όμως έχετε. Πρέπει να προπορεύεστε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications