Ιουδαίος Harari: «Υπάρχει ένα νέο είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη»

«Μπορούμε να χειραγωγούμε τα ανθρώπινα όντα σε μια πρωτοφανή κλίμακα» ,άσε συμμορητή το ξέρουμε αυτό κατι αλλο εχεις να πεις? αφου ορδες λενε τα παραμυθια σας ως δεδομένα ακομα και αν στερούνται λογικής και διαβαζουν έγκυρες πήγες σας μετα μανιας..

Στο βίντεο αναφέρεται σε έναν καινούργιο διαφορετικό κόσμο, ο οποίος έχει αναδυθεί και αντικαθιστά τον παλιό και στέκεται στην τεχνολογική επανάσταση που έχει επιτευχθεί μέσα και από τα social media (την λογοκρισια εννοει και το γεγονος οτι ορδες διαβαζουν δικες τους πηγες ), ο ίδιος κάνει λόγο για «ένα είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη» αχαχα!! μην λες γελοιες θεωριες συνομωσιας στα ζωντανα και σε περασουν για συνομωσιολόγο! λεξεις που εσεις μαθατε στα ζωντανα για να κανουν μπούλινγκ στους γνώστες για αυτα που δεν μπορουν καν να καταλαβουν ουτε καν φτανει η νοημοσυνη τους, επειδη ειναι ετη φωτος πισω πνευματικα και ηθικα (εκτος και λεει για εμας που ξέρουμε και τα λεγαμε στην μαζα με πλαγιο τροπο και οι περισσότεροι χλεύαζαν διποδα τι να πεις? ) .

«Το νέο πράγμα είναι ότι υπάρχει ένα είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη.

Μια νέα εξωγήινη νοημοσύνη έχει εισβάλει στην ζωή μας, όχι από έναν μακρινό πλανήτη αλλά από τα εργαστήρια της τεχνητής νοημοσύνης ( ε τι θα ελεγε ?οτι ερχονται απο αλλη διασταση? ).

Και αυτό είναι κάτι νέο, αλλάζει εντελώς το παιχνίδι γιατί σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες τεχνολογίες πληροφοριών, μπορεί να πάρει αποφάσεις μόνη της μπορεί να μας αναλύσει, μπορεί να μας χακάρει.

Η εκτύπωση και ο τύπος δεν μπορούσαν να το κάνουν, το ραδιόφωνο δεν μπορούσε να το κάνει, αλλά η νέα τεχνολογία μπορεί να το κάνει και για πρώτη φορά στην ιστορία είναι δυνατό να χακάρουμε ανθρώπινα όντα και επομένως να χειραγωγούμε τα ανθρώπινα όντα σε μια πρωτοφανή κλίμακα και δεν ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε».

Δίκαιο έχεις ειναι τοσο πολύ ηλίθιοι πλέον που οποιος δεν τους πει τα δικά σας παραμυθία οι ιδιοι θα πέσουν να τον φάνε αυτα που λέγαμε στο προηγούμενο ποστ , το ξευτελίσατε το θέμα και τους έχετε κανει τοσο πολύ ηλίθιους με πτυχία που δεν εχει νόημα ούτε να λες τα αυτονόητα, και δεν έχετε ανταγωνισμό αφου όλοι λενε τα παραμυθία σας σε πληθώρα θεμάτων και παπαγαλίζουν λέξεις και φράσεις που τους μάθατε που στην ουσία δεν σημαίνουν τίποτα ..

Για πρώτη φορά στην ιστορία είναι δυνατό να χακάρουμε ανθρώπινα όντα, βασικα δεν ειναι η πρώτη αλλα μην το κάνουμε θέμα , αλλα ναι ειναι πρώτη φορά στα χρονικά της Γης ελληνόφωνοι βγαίνουν δημόσια και λενε ψέματα σε ορδές μπροστά στα μούτρα τους και οχι μονο δεν καταλαβαινουν τίποτα οι μάζες αλλα τους πατάνε και like...

Κατα αλλα εμείς είμαστε οι κακοί που λενε πως όλοι όσοι διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ειναι ηδη ξοφλημένοι σε πνευματικό επίπεδο δεν εχουν καν λογική ,αυτο δείχνει η παρατήρηση των μαζών τα τελευταία 5 χρόνια και απο τι ιστοσελίδες διαβαζουν αλλα και απο την χαζομάρα τους στο facebook που οπου δουν αποχαυνώση και χαζομάρες τρέχουν να πατήσουν like,ανούσια σελιδα με χαζομάρες και χαχουχα έχει 330.000 like (!) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications