Γαλαξίδι: Προσπάθησε να μην πατήσει σκοτωμένο (?)  σκυλί και σκοτώθηκαν οι ίδιοι

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί το Γαλαξίδι, από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο και έγινε σμπαράλια

Ήταν λίγο μετά τις 06:00, όταν ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση με το όχημα τους, ένα Opel Corsa μαύρο. Στο 20ο χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι, άγνωστο πως, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι τα δύο νεαρά παιδιά έχασαν την ζωή τους ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Ο Παναγιώτης ήταν από το Γαλαξίδι και η Βιργινία από την Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε στο στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως το θανατηφόρο τροχαιο έγινε μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου.

«Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά»
Συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας που πρώτος αντίκρισε τα δύο νεαρά παιδιά νεκρά στον δρόμο κοντά στο Γαλαξίδι, καθώς το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου, όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο, ενώ δούλευε και μαζί με τον άτυχο νέο.

Περιγράφει με τρεμάμενη φωνή τα δραματικά λεπτά που έζησε, από όταν άκουσε τον τρομερό κρότο και την στιγμή που αντίκρισε το τραγικό θέαμα με τα δύο νεκρά παιδιά στην άσφαλτο: «Ήταν περίπου 6.15 το πρωί ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα το μπαμ και έτρεξα να δω τι έγινε, σε ένα λεπτό είχα φτάσει. Πηγαίνοντας στο σημείο είχα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο, είχα ειδοποιήσει τους πάντες για να έρθουν».

Σοκάρει λέγοντας: «Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά. Ήταν 10-15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, είχαν εκσφενδονιστεί. Πήγα από πάνω και δεν ανέπνεαν. Επί τόπου ήταν νεκρά τα παιδιά. Είχαν χτυπήσει σε ένα πεύκο και το έκοψε στη μέση όλο το αμάξι. Είχα καλέσει τον διοικητή της τροχαίας της αστυνομίας Ιτέας γιατί κι εκείνος μένει κάπου εκεί κοντά και πήρα το νοσοκομείο. Δεν ήξερα τι είχε γίνει. Περίμενα λίγο έφτασε η αστυνομία, το ασθενοφόρο, η πυροσβεστική. Ευτυχώς που κατέβηκα στο σημείο μόνος μου, δεν θα έπαιρνα την οικογένειά μου και τα παιδιά μου εκεί πέρα».

Ηθικοί αυτουργοί οι σκυλοφιλοί οι οποίοι μόλις γεννήσουν τα σκυλια τους τα πετάνε οπού βρουν και εχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα και στο πουθενά, απο την πολύ αγάπη τους που εκτός οτι εχουν κατασπαράξει δεκάδες καθε χρόνο ειναι δημόσιος κίνδυνος αφου πετάγονται στο δρόμο, μονο στο Ελλαδισταν βλέπεις παντού αδέσποτα , εδώ λενε πως το σκυλί ηταν σκοτωμένο μήπως δεν ηταν και πετάχτηκε στο δρόμο και το κτυπησε και εχασε τον έλεγχο? αφαντοι παλι οι σκυλοφιλοι να δώσουν εξηγήσεις πως βρέθηκε ο σκύλος εκεί, και οχι φιλόζωοι που κατεβαζουν αμασητα τα φιλετακια κοτοπουλου και τα ψαρακια αυτα δεν ειναι ζωακια? το οτι τρωνε κοψίδια και πίτες γύρο ενώ δηλώνουν "φιλόζωοι " και οχι σκυλοφιλοι το βλέπετε φυσιολογικό?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications