Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε οικογένεια Βρετανών στην Κορινθία –Άφαντοι οι σχιζοφρενείς χακαρισμενοί ψευδό-φιλόζωοι

Τραυμάτισαν δύο παιδιά ενώ ο 52χρονος πατέρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Οι ξέγνοιαστες διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη για μια οικογένεια Βρετανών όταν τους επιτέθηκε μια αγέλη σκύλων στο Σουσάκι Κορινθίας.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, στις 13 Αυγούστου 2022 τουλάχιστον 15 σκυλιά ράτσας Ροδεσιανού Ρίτζμπακ επιτέθηκαν άγρια σε έναν 52χρονο και δύο παιδάκια. Τον 9χρονο γιο του 52χρονου, Ντάνι και στην ξαδέρφη του την 11χρονη Ρόξυ, ενώ ο 9χρονος Τέντι, επίσης ξάδερφος του Ντάνι κατάφερε να ξεφύγει.

Μιλώντας στο βρετανικό μέσο, ο 52χρονος Σταμάτης Καπατιανός, περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που βίωσε ο ίδιος και η οικογένεια του. «Είχαμε περπατήσει ένα χιλιόμετρο στο τουριστικό μονοπάτι πριν μας πλησιάσουν τα σκυλιά. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το σώμα μου ανάμεσα στα σκυλιά και τα παιδιά», είπε αρχικά.

«Στα χέρια μου κρατούσα μόνο ένα σακίδιο με τα μπουκάλια νερού των παιδιών. Το χρησιμοποίησα για να σταματήσω τα σκυλιά μέχρι που δάγκωσαν το χέρι μου τόσο δυνατά που πετάχτηκε από το χέρι μου. Μετά με χτύπησαν στο έδαφος και άρχισαν να δαγκώνουν. Νόμιζα ότι θα πεθάνω», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Συνέχισα να ρωτάω τον εαυτό μου: “Πώς μπορεί να είναι αυτό το τέλος;” Έχανα τη θέληση για ζωή. Ένιωσα ότι δεν είχα καμία δύναμη».Στο στόχαστρο των σκυλιών όμως βρέθηκαν και τα τρία ανήλικα παιδιά. Η 11χρονη Ρόξυ και ο 9χρονος Ντάνι τραυματίστηκαν στα πόδια ενώ ο δεύτερος και στον κορμό. Το τρίτο παιδί, ο 9χρονος Τέντι, κατάφερε να ξεφύγει.

«Όταν είδα τα παιδιά γύρω στα 30 μέτρα πίσω μου, είχα λόγο να συνεχίσω. Μου έδωσε κάποιο είδος θεϊκής δύναμης», είπε ο κ. Καπατιανός ο οποίος με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει κυνήγησε την αγέλη των άγριων σκυλιών και κατάφερε να τα τρομάξει.

Αμέσως μετά και οι τέσσερις επιβιβάστηκαν γρήγορα στο όχημα τους και απομακρύνθηκαν από την περιοχή. «Έπρεπε να οδηγήσω για 20 έως 25 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιήσω το αριστερό μου χέρι. Ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση ολόκληρης της ημέρας», πρόσθεσε ο 52χρονος.

Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα παιδιά, ενώ ο 52χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση δυόμιση ωρών και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για έξι ημέρες. Ο ίδιος και η σύζυγος του, Άλισον, υπέβαλαν μήνυση για το σοβαρότατο περιστατικό την περασμένη εβδομάδα.

Η ειρωνεία ειναι ότι οι συμμορίτες της γνωστής φυλης έκλεψαν και την υγείες φιλοζωία απο κακούς ναζι μεταξύ άλλων, και δημιούργησαν αυτούς τους σχιζοφρενείς οι οποίοι όλως τυχαίος ειναι και με άριστο-κομμουνιστικες τάσεις, φυσικά ουδείς ψυχολόγος τους έχει εξετάσει καθώς ο μηχανισμός των συμμοριτών που τους μετατρέπει σε ψευδό-φιλόζωους ειναι ο ίδιος που κανει και άναρχο-κομμουνιστες αυτοι ειναι οι χακαρισμενοι που λεει ενας δικος ο Harari..

Άλλα ειναι και άλλοι που βλέπουν οτι οι ψευδό-φιλόζωοι δεν ειναι φιλόζωοι επειδή έτσι γεννήθηκαν ή ξύπνησαν μια μέρα αλλα τους έχουν μετατρέψει οπως μετατρέπουν φεμινίστριες άναρχο-ork κτλ για αυτο εχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, και τους κανουν να εκδηλωσουν την αφυσικη συμπεριφορα τους - Άντρας τρώει σουβλάκι μπροστά σε vegan και κανουν σαν δαιμονισμενες :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications