Αμερικανοί γονείς αντιδρούν με οργή για σατανική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη σχολική περιφέρεια της Πενσυλβάνια

Oι σατανο-συμμορίτες εισβάλουν και στα σχολεία μετα το ίντερνετ :Οι αξιωματούχοι της σχολικής περιφέρειας της κομητείας Βόρειας Υόρκης ενέκριναν σήμερα τη σατανική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Northern High School στο Dillsburg της Πενσυλβάνια.

Το Dillsburg είναι η ίδια πόλη όπου μια τοπική σχολική επιτροπή ανέλαβε το TST για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης «After School Satan Club» σε ένα δημοτικό σχολείο τον Απρίλιο, ανέφερε το Breitbart News.

Γονείς και κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στην κοινότητα. «Έχουν ήδη βγάλει τον Θεό από τα σχολεία και τώρα θα αφήσουν τον Σατανά να μπει, είναι τρελό», είπε η Τζένιφερ ΜακΆλιστερ, κάτοικος της κομητείας.

«Υπάρχει ήδη πολύ κακό σε αυτόν τον κόσμο, οπότε το να το επιτρέψουμε να μπει στο σχολείο μας και στην κοινότητά μας δεν είναι σωστό», είπε ένας άλλος γονέας μέσω του WHP.

Ένας σατανιστής εκπρόσωπος του της εκκλησίας του σατανά είπε ότι η εκδήλωση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί παρόμοια με τον νόμο για τη θρησκευτική ελευθερία. «Μιλάμε για την υποστήριξη των θεμελιωδών πυλώνων της δημοκρατίας και της Πρώτης Τροποποίησης», πάλι την δημοκρατία επικαλούνται και μιλανε για θρησκευτική ελευθερία οταν κάνουν πλυσή εγκεφάλου στα σχολεία .

Τον Μάιο, γονείς και άλλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν ενάντια μιας παρόμοιας εκδήλωσης «After School Satan Club» σε ένα δημοτικό σχολείο στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications