Φαρσαλινός: «Ο Πούτιν έβαλε μια ομάδα πολιτικών νάνων να κυβερνά την Ευρώπη κατά τον Κ.Μητσοτάκη»

O γνωστός καρδιολόγος Κ.Φαρσαλινός σχολιάζοντας τις ασυναρτησίες του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη περί… προσπάθειας του Β.Πούτιν να «ρίξει» την κυβέρνησή του!

«Ο Πούτιν οργάνωσε το εξής σχέδιο: Έβαλε μια ομάδα πολιτικών νάνων να κυβερνά την Ευρώπη & να επιβάλλουν κυρώσεις πυροβολώντας το κεφάλι τους, για να τους εκβιάζει μετά με το φυσικό αέριο που οι ίδιοι δεν θέλουν Μιλάμε για ντελίριο. Αν τα πίστευε θα έχρηζε ψυχιατρικής εκτίμησης».

Προφανώς συμμορίτες του γράφουν τα κείμενα που παπαγαλίζει , αφού αυτοί λένε τέτοιες υποκριτικές ασυναρτησίες για εξαπάτηση.

Και όσοι νομιζουν ότι αυτό το βλήμα κυβερνάει μέχρι και έτοιμα κείμενα διαβάζει γιατι δεν πρόλαβε να μάθει το ποίημα απο έξω , και ειναι κατι διαφορετικό απο το Σύριζα ενημερωτικά άναρχο-troll των ελληνόφωνων που συνήθως ειναι αριστερό-κομμουνιστες υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη.Αλλο που σε έγκυρες πήγες τους και στα ΜΜΕ το παίζουν διαφορετικό κόμμα ..μέχρι και ο " ανεξάρτητος " άναρχο-κομμουνιστης υμνητής του Φιντέλ Κάστρο που το παίζει αρχισυντάκτης σε " ανεξάρτητη " εγκυρη πηγή τους (έτσι λένε ειναι ανεξαρτητη ψευδώς ) και οχι μονο αυτο αλλα ειναι και ανεξαρτητη απο κόμματα λένε, δεύτερο ψέμα, ενώ ο ίδιος έγραφε δημοσιά κατα της Χ,Α ! ενώ υποστήριζε ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν στις τελευταίες εκλογές του είπαν οι συμμορίτες να υποστηρίζει ΝΔ και γιατι προφανώς αυτο ειχαν βγάλει ψευδό-κυβερνήτη απο πριν τις εκλογές :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications