Αριστερές με θανάσιμο μίσος  έκαναν επίθεση στην  Αφροδίτη αλλα αυτή  τον χαβά της  μιλάει πάλι για φασισμό

Σε καταγγελία πως άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της, ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί φραστική επίθεση, προχώρησε μέσω βίντεο στο Instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο υλικό που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου «παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου.

Με πλησιάζουν δύο αλήτισσες, οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω,(αυτά που λενε οι δημοκρατες αριστερο-κομμουνιστες σημιτικης προελευσης) πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά, διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές.

Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να τις αλλάξω και συνεχίζω, προκειμένου να πάω στο σπίτι μου».

Δείχνοντας το όχημά της να έχει γρατζουνιές και σπασίματα, μεταξύ αυτών και έναν κατεστραμμένο καθρέφτη, επισήμανε:

«Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή».

Τέλος, εξέφρασε την απορία της «γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει»

Αυτός είναι ο φασισμός τους? οχι ο κομμουνισμός τους?

Η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται αν υπήρχαν κάμερες? μα και τώρα γνώριζει δεκάδες αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τους και δεν κανει τιποτα!

Δεν πρέπει να ζω, τα γνωστά που λενε οι δημοκρατες αριστερο-κομμουνιστες σημιτικης προελευσης, σπιθαμι Γης σε φασιστες = δημοσια υποκίνηση μίσους ακομα και η Λατινοπούλου τους ενοχλεί που τους αποκαλεί με δίκες τους ταμπέλες για τους εχθρούς τους και η οποία έλεγε πως «Ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο ολοκληρωτικό καθεστώς με το Ναζισμό» γελάνε και μάρμαρα του Παρθενώνα, όταν φοβούνται την άσχετη Λατινοπούλου που δεν έχει ίδεα ουτε απο αληθινή ιστορία ουτε τι ηταν αυτοι " ναζι " οπως οι περισσοτεροι νεοελληνες ακομα και οταν διαβαζουν αρχαια κειμενα ελληνων που μιλουσαν για αριους(!) , με απλα λογια συγκρίνει σατανικες δυναμεις με θεϊκές οτι ειναι ενα και το αυτο, φαντάσου τι μίσος έχουν για τους γνώστες οι μισανθρωποι αριστερο-κομμουνιστές που αποκρυπτουν και την αληθινη αιτια που ειχαν μαζεψει στα ξερονήσια... Καλα δεν ξερει οτι την ταμπέλα φασίστες την έβγαλαν τα ελληνόφωνα αφεντικά των οι άναρχο - μιασμάτων -συμμοριτών απο την Ιταλία του Μουσολίνι και δηλώνει εθνικιστές εις στην Ιταλική Γλωσσά, και ορθά δεν ήθελαν αυτά τα μιάσματα μισάνθρωπων που καθοδηγούνται απο την γνωστη φυλη στην Ιταλία εκείνη την εποχή ? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications