Ο Τραμπ επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του το 2024 και στηρίζει τους Καναδούς φορτηγατζήδες

«Κάνουν περισσότερα για την ελευθερία από τους πολιτικούς μας»

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την πρώτη του ομιλία για τη χρονιά σε ένα πλήθος στο Conroe, σε αυτό που χαρακτήρισε «το πολιτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία του Τέξας».

Χωρίς αμφιβολία, ήταν η πιο σκληρή ομιλία του Τραμπ εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, είπε για τον Τζο Μπάιντεν για την αποτυχία της προεδρίας του. Διάβασε αριθμούς για τη μεταναστευτική κρίση που μαστίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ζήτησε παραίτηση του Μπάιντεν σκοτώνει χιλιάδες αθώους Αμερικανούς. Τον τελευταίο χρόνο, η συνοριακή αστυνομία κατέγραψε αύξηση 350% στις παράνομες διελεύσεις και 1.900% αύξηση στις δολοφονίες από παράνομους μετανάστες», προειδοποίησε ο Τραμπ.

Επέκρινε επίσης τον Μπάιντεν για την κρίση στην Ουκρανία και υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της κυβέρνησής του επικρατούσε ειρήνη στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. «Επί της κυβέρνησής μου, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν και πάλι σεβασμό», είπε. «Και με γεμίζει περηφάνια που ήμουν ο πρώτος πρόεδρος που δεν μπήκε σε νέο πόλεμο εδώ και δεκαετίες».

Ο Τραμπ στηρίζει τους Καναδούς φορτηγατζήδες που διαμαρτυρήθηκαν αυτό το Σάββατο για την για το πάσο που πρόκειται να αφήσει 16.000 φορτηγατζήδες χωρίς δουλειά.

Τουλάχιστον 50.000 φορτηγατζήδες από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα, Οττάβα, για να διαδηλώσουν ενάντια στην κυβέρνηση Τζάστιν Τριντό και τους γελοίους περιορισμούς για την υγεία. Εκτός από χιλιάδες πολίτες που πραγματοποίησαν μαζική πορεία στο κέντρο της πόλης παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες (-23°C).

«Οι Καναδοί φορτηγατζήδες αντιστέκονται με θάρρος σε αυτούς τους αντισυνταγματικούς περιορισμούς και κάνουν περισσότερα για να υπερασπιστούν την αμερικανική ελευθερία από οποιονδήποτε άλλον πολιτικό. Θέλω να σας αφήσω αυτό το μήνυμα: Είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος», ανακοίνωσε ο Τραμπ .

Εκλογική νοθεία
Στο πιο ισχυρό μήνυμα που έχει δώσει μέχρι σήμερα για την εκλογική νοθεία, ο Τραμπ υπενθύμισε ότι ο Μπάιντεν ανέβηκε στην εξουσία παράνομα και υποσχέθηκε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος το 2024 για να «διορθώσει αυτό το μεγάλο ιστορικό λάθος».

«Για να πάρουμε πραγματικά πίσω τη χώρα μας, πρέπει να διορθώσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα όσα αντιμετωπίζουμε: ελεύθερες, δίκαιες και έντιμες εκλογές σε μια δημοκρατία», προειδοποίησε ο Τραμπ.

«Θα τερματίσουμε μια για πάντα την πολιτική καριέρα της Nancy Pelosi. Και μετά θα βγάλουμε την οικογένεια του εγκλήματος Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο το 2024», ανακοίνωσε στο πλήθος.

«Θα το κάνουμε έτσι ώστε μόνο Αμερικανοί πολίτες να μπορούν να ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές και να το κάνουμε να επιστρέψει όπως ήταν πριν. Την ημέρα των εκλογών, αυτοπροσώπως, χωρίς τη δόλια ψηφοφορία μέσω επιστολικών ψήφων ».

Τέλος, και σε ένα από τα μηνύματα που χειροκροτήθηκαν περισσότερο από το κοινό, διαβεβαίωσε ότι εάν γίνει πρόεδρος το 2024, θα υπογράψει χάρη σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που ο Μπάιντεν έβαλε πίσω από τα κάγκελα για την διαδήλωση στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Υπάρχουν περισσότερα από 200 άτομα με ποινές από 4 έως 20 χρόνια επειδή μπήκαν στο κτίριο του Εθνικού Κογκρέσου κατά τη διάρκεια της κοινής νομοθετικής συνόδου που επρόκειτο να πιστοποιήσει τη δόλια νίκη του Μπάιντεν.

Αν και η παραβίαση σε δημόσιο κτίριο επιφέρει πρόστιμο μόλις 300 δολαρίων στην Ουάσιγκτον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν κατάφερε να κάνει το δικαστικό σώμα να αναγνωρίσει ότι αυτοί οι άνθρωποι «σταμάτησαν μια δημοκρατική διαδικασία με την βία» και γι' αυτό έλαβαν υψηλές ποινές.

Πώς το έκαναν; Έδειξαν στους δικαστές εικόνες των διαδηλωτών που εισέρχονταν με «κομμένα όπλα», που δεν ήταν τίποτα άλλο από σημαίες και αφίσες. Ο διάσημος «Βίκινγκ», ο οποίος μπήκε ειρηνικά στον περίβολο με αμερικανική σημαία, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια επειδή κουβαλούσε ένα «μακρύ και μυτερό αντικείμενο» στο Κογκρέσο, που δεν ήταν άλλο από το κοντάρι της σημαίας.

Αυτοί οι πολιτικοί κρατούμενοι που χρησιμοποιεί η Δημοκρατική κυβέρνηση για να εκφοβίσει και να συγκρατήσει κάθε είδους διαμαρτυρία ενάντια στην παράνομη κυβέρνησή τους, έχουν ένα φωτοστέφανο ελπίδας ότι σε 2 χρόνια, ο Τραμπ θα επιστρέψει στην εξουσία και θα τους συγχωρήσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications