Ανθή Βούλγαρη:   Οι ίδιοι που  χρησιμοποιούν την Παγωνή για να κάνει την δουλειά τους  την δουλεύουν !!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται αυτο που λέγαμε εδώ: Η Νεοελληνίδα από αυτές τις μοχθηρές(τύπου συμμορίτισσες ) Ανθή Βούλγαρη ζήτησε συγγνώμη για τον χορό..συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά την ίδια που εχουν όλοι αυτοι αυτής ράτσας , το ότι οι περισσότεροι στα κανάλια τους και σε έγκυρες πήγες τους έχουν αριστερό-σημιτικο-κομμουνιστες τάσεις προφανώς δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν...

Και ξανα στο ίδιο θέατρο κάποια Αθηναΐς Νέγκα :

Η συμπεριφορά της Ανθής Βούλγαρη φαίνεται πως δεν αρέσει στην Aθηναΐς Νέγκα, καθώς για άλλη μία φορά ρίχνει τα βέλη της στην παρουσιάστρια του Mega.

Αφορμή στάθηκε το αστείο που έκανε η Ανθή Βούλγαρη σήμερα το πρωί στην Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», πρόσφερε κόλλυβα στην πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, με την Ματίνα Παγώνη να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Το γεγονός αυτό έκανε πυρ και μανία την Αθηναΐς Νέγκα, η οποία μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media σχολίασε το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου»

Υπάρχουν δυο κατηγορίες που υπηρετούν τους συμμορίτες : αυτοί που τους υπηρετούν κατα συνείδηση διότι ειναι και οι ίδιοι μοχθηρές ράτσες , και η άλλη κατηγορία ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι , σε αυτήν ανήκει η Παγωνή.

Και αυτό ακυρώνει την εξυπνάδα που λένε κάποιοι: ότι όλοι του συστήματος ειναι? μα δεν χρειάζεται να ειναι όλοι αφού ορδές κάνουν ότι τους λένε οι συμμορίτες, για παράδειγμα στα νοσοκομεία αρκεί ένας συμμορίτης διευθυντής και 5-10 ψευδό-γιατροί συμμορίτες για να μετατραπεί ολο το νοσοκομείο σε σπείρα τύπου εγκληματική οργάνωση , οι άλλοι άπλα κανουν την δουλειά τους χωρις να καταλαβαινουν ότι ειναι μέρος των συμμοριτών, και αυτο γίνεται παντού.

Από την αρχή του ιντερνέτ και μέσα απο άναρχο-σελίδες των συμμοριτών διαπιστωθεί πως χλευάζουν ακόμα και τους χρήσιμους ηλίθιους που τους υπηρετούν, από κολλημένους χριστιανούς έως κολλημένους νεοδημοκράτες και διάφορους που παπαγαλίζουν τα σημιτικά των συμμοριτών και δεν έχουν ιδέα ότι οι ίδιοι ειναι μέρος των χρήσιμων δογματικών ηλίθιων που υπηρετούν τους συμμορίτες...

Αυτό ειναι εμφανές ακόμη και σε δεκάδες ιστοσελίδες ακόμη και "πατριωτικές" και δηθεν κατα του συστήματος που ενώ βάζουν προπαγάνδες ψέματα και ψεύτικη ιστορια των συμμοριτών μετά λένε κατα του συστήματος ενώ το υποστηρίζουν ! με αποτελέσματα να δημιουργούν χάος στα μυαλά αυτών που τις διαβάζουν καθώς ορδές λειτουργούν ως κοπάδι αιγοπροβάτων, ακόμα και στο ίντερνετ, δηλαδή πολλοι "πατριώτες" διαβαζουν μονο συγκεκριμένες σελίδες σαν να πηγαίνουν συνεχεία στο ίδιο μαντρί και τρώνε συνεχεία το ίδιο σανό, τουτέστιν ακούν συνεχεία τα ίδια και τα ίδια και έτσι και πει κάποιος κατι διαφορετικό απο αυτα που έχουν μάθει επι σειρά ετών θα πέσουν να τον φάνε,χαρακτηριστικο παράδειγμα ειναι μια βλαμμένη με ελληνικές σημαίες στο προφίλ της που ήρθε εδώ και έλεγε πως όλοι λένε τα ίδια και πως εμείς που δεν λέμε τα ίδια με τους άλλους είμαστε οι λάθος (!) δηλαδή οποιος δεν ακολουθεί το κοπάδι στην πυρά το οτι οι συμμορίτες δεν ενοχλούν αυτούς τους "πατριώτες " που διαβάζει δεν της έκανε εντύπωση , και η τακτική των συμμοριτών ειναι πως όταν κατι δεν το εξαφανίζουν το κάνουν δικό τους είτε με δωροδοκία είτε να βαζουν δικούς τους, γιαυτό στις τελευταίες εκλογές δεκάδες ψευδό-πατριωτικές σελίδες εβαζαν τα ίδια με τους συμμορίτες γιαυτό και δεν έχουν καμιά ενόχληση απο τους συμμορίτες ούτε μεσώ facebook (μείωση απήχησης κτλ) ούτε μεσώ Google , και ορδές νομίζουν ότι διαβάζουν ιστοσελίδες "κατα του συστήματος" ενώ αφήνουν αυτές τις σελίδες οι συμμορίτες ακριβώς γιατι ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι και ακίνδυνες για τους συμμορίτες αφου αντί να ξυπνήσουν τον όχλο που της διαβάζει τον ρίχνουν ακόμη πιο χαμηλά με το να λένε ένα σωστό και δυο λάθη.

Αυτή ειναι και η βασική αίτια που τόσα χρονια με το ίντερνετ οι μάζες ακόμα και αυτές που δεν διαβαζουν ιστοσελίδες των συμμοριτών έχουν παραμείνει πρόβατα,αν ρωτήσεις 1000 άτομα τι έμαθαν απο το ίντερνετ τόσα χρονια ουδείς θα απαντησει, και επίσης δεν έχουν ιδέα απο αληθινή πρόσφατη ιστορία, πως αναμεσα τους κυκλοφορούν "δαίμονες" , την σιωπηλή γενοκτονία που δεν άφορα όλες τις φυλές ,νομίζουν πως όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι των αρχαίων φιλοσόφων (άλλο που το 60% του πληθυσμού δεν εχει καμια σχέση με θέματα μυστικισμού και πνευματισμού οχι γιατι εχουν πέσει στο υλιστικό επίπεδο αλλα λόγω της φυλης τους ), έχουν μετατραπεί σε δογματικά πατριώτες όπως ειναι δογματικοί με ομάδες και δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα δεν ειναι η χώρα αλλα το γένος, και πολλά άλλα ... Και νομιζουν πως κάποιοι άπλα υπηρετούν την νεα τάξη όπως την ξέρουν , δηλαδή ξέρουν μονο το 5% , και έτσι η κάθε Παγωνή δεν έχει ακούσει πότε για την μασονία ούτε τι έχουν κάνει ιστορικά αυτοί που υπηρετεί ούτε ότι η δημοκρατία ειναι δικιά τους επινόηση και οχι ελληνική κτλ κτλ κτλ... Και νομίζει ότι όλες αυτές οι οργανώσεις και οργανισμοί των συμμοριτών τύπου ΠΟΥ πράγματι θελουν το κάλο της μάζας και λέει ότι της λένε ..

Σημείωση με τον όρο συμμορίτες αποκαλούμε ελληνόφωνες φυλές του κακού που υπηρετούν σημιτικές φυλές κατα συνείδηση επειδή και οι ιδιοι ειναι μοχθηρές ράτσες (με "καθαρό ελληνικό DNA" όλες αυτές κατα τους πατριώτες της φακής ) ακομα και αν δεν ειναι σε γνώστες συμμορίες τους που αποκαλούν κόμματα και δήθεν ιδεολογία, αλλα ποιος να τα καταλάβει αυτα όταν δεν έχουν ιδέα καν για την έννοια του γένους και νομιζουν πως ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα άπλα πως θα μεγαλώσει κάποιος?? βεβαία ξεχάσαν να μας πουν όλοι αυτοι μαζί με τους δηθεν ψυχολόγους αφού ειναι έτσι όπως λένε πως γίνεται να μην ειναι όλοι αριστεροί εφόσον στα σχολεια διδάσκονται όλοι στα πάντα αριστερό-μαρξιστικά και ψεύτικη κομμουνιστική ιστορία? επίσης πως γίνεται να αυξάνονται τα εγκληματικά και μοχθηρά στοιχειά εφόσον θεωρούνται "πολιτισμένοι" και "μορφωμένοι" όλοι με πτυχία? πριν 100-150 χρονια οι άνθρωποι ηταν πολύ καλύτεροι και πολιτισμένοι ακομα και αν δεν είχαν πτυχία ,σφαγές βιασμοί ληστείες αναισθησία εκφυλισμός των πάντων (μερικά μόνο) πήραν την ανηφόρα απο δηθεν μορφωμένους και πολιτισμένους, που αποκαλούν πολιτισμό την υποκρισία με το να μιλάνε με ψευδό-ευγένειες και καθοπρεπισμους αυτός ειναι ο πολιτισμός τους να ειναι μέσα στην υποκρισία ...

Kατέβασαν και την άναρχο-μασονικη σελιδα τους ελληνικός βόθρος το 2020 (αφού ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α ) που ηταν όλες οι σημιτικές φυλές μαζι με βάρβαρες υπηρέτες τους μαζεμένες οταν δεν ελεγαν κατα της Χ.Α, να κατεβαζουν σέλιδες facebook τυπου "FUN του Μεγα Αλεξαχδρου" και ότι έχει σχέση με εθνικισμό αλλα και ενοχλητικών βιντεο απο το youtube (όλα αυτά δημοσιά αλλα οι μάζες έβλεπαν ράδιο άρβυλα και διάβαζαν Lifo και έλεγαν τα ίδια με αυτούς για ναζι φασίστες ), χλεύαζαν διάφορους χρήσιμους ηλίθιους δικούς τους, να μπαίναμε να βλέπαμε πως θα χλεύαζαν την δικιά τους την Παγωνή εκεί με τα κόλυβα και την "συμπατριώτισσα" τους την Ανθή Βούλγαρη (να την στειλουν στο Ραδιο αρβυλα ),τωρα μας εμειναν αλλες δικτυακές φωλιές τους όπως ellinika hoaxnes κατι lupen και λοιπες σημιτικές "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" σελίδες να παρατηρούμε το ίδιο το κακό επι της Γης αλλα και τις ορδές που γελάνε σαν ηλίθιοι στην κυριολεξία με σατανικά αστεία και πάτουν like αλλα μέτα κλαίγονται για τα δεινά τους , ποιος θεός θα λυπηθεί ολους αυτους? ειναι καταδικασμένοι ήδη να ζήσουν μαζί με αυτούς που τους πατούν like αλλες 10-20 ζωές σε 1000-2000 χρόνια, αλλα μην στεναχωρήστε αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" όπως λένε οι "δαίμονες"(αφου έτσι ξέρετε το κακο) απολαύστε την κόλαση σας λοιπον οσοι υποστηριζεται δαιμονες, οι άλλοι εφόσον ειναι "απόγονοι αρχαιων φιλοσόφων όλοι στην Ελλάδα" θα καταλάβουν και θα θυμηθούν (εδώ κολλάει το η γνώση ειναι ανάμνηση ) τι εννοούμε η μήπως όχι?...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications