Η Νεοελληνίδα  από αυτές τις μοχθηρές(τύπου συμμορίτισσες ) Ανθή Βούλγαρη ζήτησε συγγνώμη για τον χορό

Αμφίβολου ράτσας και άγνωστο απο τι αιμομιξίες φύλων ειναι, πάντως αν κρίνεις απο το σχήμα του κεφαλιού της μοιάζει με πολλούς τσιχαντιστές και κομμουνιστές που έχουν στενόμακρο κεφάλι από μέση ανατολή μεριά, άρα μιλάμε για ελληνόφωνη σημιτικής φυλής απο φυλές του Γιαχβέ του λεγόμενου,που σημαίνει ότι θα έχει ψυχοσύνθεση και πνεύμα του κακού γιαυτό κάνει σαν τους άναρχο-συμμορίτες σε μερικά βίντεο και χλεύαζε με το να χορεύει, ειναι φανερό και μεσώ του χαρακτήρα της οτι δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος η θεϊκό γένος παλιότερα που θελουν να ξεπαστρέψουν οι γνωστοί συμμορίτες .

Ζήτησε συγγνώμη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο χορός της, ενώ είχε προλογίσει ένα θέμα για τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας και τους θανάτους. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ζήτησε να παίξει ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψει, όπως και έκανε. Η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε το περιστατικό με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η Ανθή Βούλγαρη είπε τα εξής στον αέρα: «Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα.

Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος».

Στο μεταξύ, η Αθηναϊς Νέγκα προχώρησε σε νέα ανάρτηση γράφοντας: «Η Ανθή Βούλγαρη είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές λαϊκό κορίτσι και πάλι, με την καλή έννοια. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός εξάλλου. Και όσο και να φαίνεται σε μερικούς από εμάς εξωτικό, το πως ρίχνει και μια γυροβολιά λαϊκά στα καλά καθούμενα ακόμα και την ώρα που ανακοινώνονται κρούσματα και νεκροί, σε κάποιους αυτά αρέσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα δίπλα σε σοβαρή επικαιρότητα.Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια γλώσσα όμως που για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική. Δεν είμαστε τίποτα σνομπ αριστοκράτες, όμως όλοι εμείς και δεν είναι όλα θέμα γούστου. Μπλα μπλα μπλα

Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, στέλνοντας παράλληλα και κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις: «Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας και αλίμονο αν δεν κάνουμε λάθη και αλίμονο αν δεν βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Σε καμία περίπτωση ένα σώφρων άνθρωπος δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου και δεν νομίζω να είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη, μου φαίνεται μια χαρά υγιής. Αν θέλουμε να την πυροβολήσουμε για ένα τηλεοπτικό λάθος που έγινε. Έλεος πια; Τι είναι δουλειά της Νέγκα; Αστυνομία τηλεόρασης είναι; zappit.gr

Η" Ανθή Βούλγαρη, μου φαίνεται μια χαρά υγιής" έμενα μου φαίνεται κλασική ύπουλη Νεοελληνίδα πάντως (τις ξέρουμε καλα κατι τέτοιες μεχρι που καταλάβουμε οτι ειναι ετσι λόγω της ράτσα τους και πως ειναι διαφορετική φυλή από εμάς και πως εμείς ανήκουμε στο ευγενές ευρωπαϊκό γένος ενώ αυτές ειναι μοχθηρές εκ φύσεως, έτσι άρχισε η πορεία προς το φως το 2013 και αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια και τι γίνεται στην Γη μέσα απο κατι τέτοιες μοχθηρές Νεοελληνίδες και άλλοι ψάχνουν σε βιβλία την αλήθεια ενώ ειναι μπροστά στα μούτρα τους ), και ειναι όπως οι ελληνόφωνοι στα ellhnika haoxnes που χλευάζουν και ειρωνεύονται όταν δεν συκοφαντούν και όταν δεν λένε ψέματα ... Ποια ειναι πάλι αυτη η Αθηναϊς Νέγκα? ιδού αλλη Νεοελληνίδα ίδιας ρατσας με την προηγούμενη :

Και έσπευσε να την καλύψει μόλις κατάλαβε ότι θα ανήκει στην ίδια φυλή , επίσης έλεγε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες την αποκαλεί και αγαπημένη μας ο Ευαγγελάτος σε ενα βιντεο το 2020 (https://www.youtube.com/watch?v=2TIVAD8zdbg) που την έβγαλαν σε ζωντανή σύνδεση για να κάνει προπαγάνδα ότι κόλλησε τον δήθεν θανατηφόρο ίο αλλα κανένας από αυτούς που έχουν βγάλει στα κανάλια τους δεν έχει πεθάνει απο covid και τους έβγαζαν δήθεν για να δείξουν οτι υπάρχει πανδημία ...Σημείωση: δεν ειναι μονο τι ρατσας ειναι κάποιος κάποια αλλα και τι πνεύμα έχει που φαίνεται μεσώ του χαρακτήρα του/της που δεν ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος οπως λενε ψευδώς ακομα και δήθεν ψυχολόγοι που ουδεμιά σχέση εχουν με την ψύχη και πνεύμα, φέρουν το τίτλο ψυχολόγοι χωρις να ειναι ψυχολόγοι και αν τους πεις περί πνεύματος που παει πακετο με το γενος λενε τα γνωστά σημιτικά θεωρίες συνωμοσίας και τα σχετικά . .

Μαγικός κόσμος το ίντερνετ! βλεπεις αμέσως τι ρόλο παίζει κάποιος και αν εχει πνεύμα του κάλου η του κακού! βεβαία αν έχεις πέσει σε κατώτερο επίπεδο δεν καταλαβαινεις τίποτα οπως και κάποιες ειναι με αγρίμια με πνεύματα του κακού και το καταλαβαινουν μονο όταν τις πλακώσουν στο ξύλο κτλ , μαζί με κάτι τέτοιες και τέτοιους ελληνόφωνους αποκαλύφθηκε και μια άλλη φυλή που καθοδηγεί ολα τα αγρίμια και τους άναρχο-συμμορίτες , 10 φόρες χειρότερή που μπορείς να τους περιγράψεις και ως σατανάδες ακριβώς οπως τους ξέρετε απο θρησκείες .Και έτσι έγινε αμέσως κατανοητό γιατί δεν τους ήθελαν οι "κακοί Γερμανοί" στην κοινωνία, αφού αυτοί μαζεύουν όλα τα αγρίμια σαν μαγνήτης και τους υπηρετούν.

Το κακό έλκει το κακό , και πολλοι δεν εχουν ιδέα οτι πολλά άτομα γύρο τους μπορουν να μετατραπούν σε κτήνη και να κανουν θηριωδίες όταν ξερουν ότι δεν θα εχουν επιπτώσεις ,λένε ψεμματα ειναι υποκριτές, εκμεταλλευτές υλιστές και οτι κακό μπορεί να φανταστεί κανεις το εχουν στο αίμα τους, και δεν ειναι άπλα υπηρέτες του κακού λόγω πνεύματος αλλα και οι ίδιοι προκαλούν το κακό παντού, και ρίχνουν τους πάντες στο επίπεδο τους και από μονοί τους πάνε στην μασονία και υπηρετούν τους "σατανάδες" αφού από αυτούς προέρχονται η φυλή τους άπο το κάκο (το θέμα εχει σχέση και με τα ερπετά τους εξωγήινους), που δημιούργησαν όλες αυτές τις μοχθηρές φυλές αλλα εδώ πάμε σε αλλα που λίγοι μπορουν να καταλάβουν.

Το γελοίο ειναι οτι ουδείς εχει αναρωτηθεί ακόμα και οι κολλημένοι χριστιανοί που ειναι στο δόγμα τους το κακό (έστω απο την ανάποδη) και αποδέχονται την ύπαρξη του κακού και του σατανά δεν σκέφτηκαν πότε οτι και ο σατανάς θα έχει φτιάξει φυλές στην Γη !και πως ειναι αδύνατο όλες αυτές οι μοχθηρές φυλές στην Γη να ειναι δημιουργία ενός "κάλου θεού", πόσο δε να ειναι όλοι απο τον ίδιο φιλεύσπλαχνο "θεό"! αν ηταν έτσι θα ηταν όλοι κάλοι και δεν υπήρχε το κακό πουθενά,ούτε τα άπλα πράγματα δεν μπορούν να σκεφτούν και μετα λενε το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας ! βεβαία και ειναι θεωρίες συνωμοσίας όταν είσαι με 10 πτυχία αλλα σε επίπεδο Ζουλου που και τα αεροπλάνα νόμιζαν ότι ειναι θεϊκά ή σατανικά πουλιά ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications