«Θέλω να φύγω, βοήθεια με χτυπάει, πεθαίνω…» –Οι κραυγές την ώρα που την έδερνε ο αστυνομικός σύντροφός της

Ένας ειδικός φρουρός κατηγορείται για κακοποίηση της συντρόφου του, σε μια υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα. Οι γείτονες άκουγαν της σπαρακτικές κραυγές βοήθειας της γυναίκας σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο και κάλεσαν την αστυνομία…

«Θέλω να φύγω. Βοήθεια! Με χτυπάει»… Ένοικοι από διπλανά διαμερίσματα και περίοικοι κατέγραψαν τη φωνή απελπισίας και κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό της κοπέλας από τον σύντροφό της.

«Έπαθα σοκ. Ξυπνάω και άκουγα ουρλιαχτά λες και σφάζουν την κοπέλα», είπε μια γειτόνισσα. «Δεν με αφήνει. Θέλω να φύγω ρε φίλες. Θέλω να φύγω», ακούγονται τα νέα ουρλιαχτά της κοπέλας, τα οποία έγιναν αντιληπτά ακόμα και από όσους ήταν στο δρόμο.

Οι γείτονες κατήγγειλαν συχνούς καυγάδες με ξυλοδαρμό. «Δεν μπορούσαμε πλέον να σιωπούμε, γι’ αυτό φωνάξαμε την αστυνομία. Μια, δύο τρεις, δεν γινόταν να χαριστεί η κατάσταση, έβγαινε η κοπέλα, φώναζε βοήθεια, ξημερώματα είχαμε ξυλοδαρμούς, ‘άσε με θέλω να φύγω’ έλεγε, δεν την άφηνε να φύγει. Χθες έγινε πάλι το πρωί, κάλεσαν την αστυνομία από πάνω που τους άκουσαν και το προλάβαμε το κακό», περιγράφει ένας από τους γείτονες.

«Δεν θέλω να μείνω εδώ άλλο σε παρακαλώ…», ο σπαραγμός της γυναίκας είναι ανατριχιαστικός. «Δεν θέλω, θέλω να φύγω»… συνέχισε να φωνάζει η κοπέλα.

Η επέμβαση των αστυνομικών
Τρία τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση έκαναν οι γείτονες για να καταγγείλουν τον ξυλοδαρμό και η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν επεισοδιακή.

Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειστή και οι αστυνομικοί μπήκαν από τον ακάλυπτο στη μπαλκονόπορτα. Η ένταση όμως συνεχίστηκε υποστήριξαν οι γείτονες και είπαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκαν οι Αρχές.

«Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω, γιατί μου το κάνεις, εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει που δε με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι;» Οι νέες κραυγές της γυναίκας δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

«Αντί αυτός να παραδοθεί και να πει εντάξει ότι έγινε-έγινε , αντιθέτως τους έβρισε, τους όρμηξε και αναγκάστηκαν να του βάλουν χειροπέδες», αναφέρει ένας άλλος της γειτονιάς.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, υποστήριξαν από την πλευρά τους: «Μπήκαμε από τη μπαλκονόπορτα για να σώσουμε την κοπέλα που φώναζε. Αυτός μας φώναζε, μας έβριζε, έλεγε ‘φύγετε’ , γρονθοκόπησε αστυνομικό και μετά από λίγες ώρες κατέθεσε μήνυση εναντίον μας».

Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο τμήμα, προχώρησε σε μήνυση κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ. Επενέβη ωστόσο ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι αστυνομικοί που επενέβησαν.

Ανασκεύασε η 19χρονη;
Το απόγευμα η 19χρονη προχώρησε σε μια κίνηση που προβλημάτισε τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τους… άνδρες της ΔΙΑΣ και όχι από τον σύντροφό της!

«Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους, αλλά και οι δύο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους» δήλωσε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί και υποστήριξε πως υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες το αποδεικνύουν! Μένει να αποδειχτεί αν η κοπέλα ανασκεύασε την καταγγελία επειδή φοβάται τον σύντροφό της ή για άλλον λόγο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications