Δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ γελούν με τους θανάτους - Έβαλαν χορούς με φέρετρα για την  μετάλλαξη Μποτσουάνα (βίντεο)

Οργή και αηδία προκάλεσε το βίντεο που αποφάσισαν να βάλουν στον ΣΚΑΪ για να σχολιάσουν την μετάλλαξη Μποτσουάνα.

Την ώρα που κατατρομοκρατούν τον κόσμο και πολίτες πεθαίνουν (οχι απο Covid-19 πάντως) , λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, στον ΣΚΑΪ έβαλαν βίντεο με χορούς και φέρετρα! με αυτό τον τρόπο ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες για την «μετάλλαξη» !

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έδειξαν εικόνες με μια ροκ συναυλία, δείχνοντας μας το... πως ήμασταν πριν κάποια χρόνια και μετά έδειξαν εικόνες με κάτι Αφρικανούς που χορεύουν με φέρετρα για να μας δείξουν το που θα πάμε λόγω της νέα μετάλλαξης!

«Θα τα δείχνουμε αυτά στα παιδιά μας και θα λέμε "έτσι ζούσαμε κάποτε"», είπε ο Κούτρας και στη συνέχεια ο Ντσούνος απάντησε: «Έλα σε λίγο έτσι θα είμαστε! Σε λίγους… μήνες… χρόνια».

«Σε λίγο τι; Σε λίγους μήνες θα είμαστε έτσι; (Κάνει με το δάκτυλο μια τρύπα) Μποτσουάνα!», σχολίασε τότε ξανά ο Κούτρας. Και τότε έβαλαν το βίντεο με τους Αφρικανούς για να δείξουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή.

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως καποια νεοελληνιδα ονοματι Βούλγαρη του Mega (ράτσας τύπου συμμορίτισσες ) είχε χορέψει ζεϊμπέκικο με τα κρούσματα.Προφανώς κανουν πλάκα με τους βλακες που δουλεύουν αφού ακόμα βλέπουν τα κανάλια τους, φαντάσου τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες , θα λενε πάλι τους δουλέψαμε τους ηλίθιους που μας βλέπουν ακόμα, ειναι τακτική των συμμοριτών εξάλλου να κανουν τους χρήσιμους αναίσθητους ηλίθιους δούλους τους (goim στην Γλώσσα τους) με δείκτη νοημοσύνης ζώου να νιώθουν ότι αυτοί ειναι οι έξυπνοι που τους υπηρετούν και οι άλλοι ειναι ηλίθιοι, για αυτο χλευάζουν , (βλέπε άναρχο-μογγολο-κομμουνιστες που επίσης χλευάζουν και ειρωνεύονται , 10 μαζί δεν πιάνουν την νοημοσύνη που έχει ένας σκύλος άλλο οτι ειναι μοχθηροί ως σπορά του κακού).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications